rumänien - 100630

Jahapp, anlände i måndags vid halv fem, mötte upp morbror upp oss och körde oss hem till moster. Var ändå fint väder när vi kom hit, men sen har det bara gått utför, har varit mulet och regnat en hel del.. lite smått tråkigt faktiskt.
Vi var iaf och överraskade mormor häromdagen, roligt att få se henne igen, och morfar och mammas bror. Sen har vi även varit och hälsat på kusiner och ska snart vidare till thomas gudfädrar. Nu ska jag bjuda på lite bilder och hoppas även att det ska bli bättre väder här. saknar allihopa där hemma!
mormor. (L)

countdown..

jaha.. då sitter man här och räknar ner timmarna tills man ska sätta sig i bilen och bege sig mot flygplatsen, hoppas dock på att det inte blir några förseningar osv.. men jag måste avslöja en sak. på ett sätt så vill jag inte åka iväg, eller jo, det är väl nice, men tre veckor? hade varit bättre med kanske två, eller en och en halv.. tre veckor med min mamma runt mig hela tiden, shit, snacka om att det kommer vara fight hela tiden, haha. värsta fall så tar jag ett flyg hem så får jag hålla pappa sällskap här i sverige, hehe.

nej, men jag kommer sakna alla här hemma, hoppas ni kommer få det fint och har roligt här, så ses vi igen om tre veckor, puss på er! 


sommar.

hemskt ledsen för denna dåliga uppdatering. men jag har helt enkelt inte haft någon lust till att blogga, så man kan säga att jag har tagit en liten "paus". men nu ska jag försöka bättra mig lite med att komma igång här. kan börja med att berätta att jag åker imorgon till rumänien och kommer vara borta i tre veckor. så ikväll ska jag spendera kvällen med mina absoluta favoriter.

kan även berätta att i tisdags kom vi hem från träningsläger i spanien, riktigt skönt var det. dock så var träningarna en liten plåga, men annars var det helt okej. besökte barcelona någon dag för att shoppa, sen var vi även på ett vattenland, dock så höll inte vädret sig så länge, blev lite molnigt i slutet av dagen, men kul hade vi. har några bilder därifrån som man kan se inne på min facebook, haha.

haha, jag kan berätta varför jag har lust till att börja blogga igen, det är nog för att vi har skaffat oss en laptop, eller ja. mamma säger att det är deras, men jag vet om att hon kommer dela ut den hela tiden så alla kommer få sitta vid den, men ändå, vilket ego hon har varit idag.. pallar inte med henne när hon är sån..
aja, nu har jag iaf packat ner mina kläder i min resväska, dock så har mamma lagt i min lillebrors kläder också, och han fick en tredjedel av väskan, kul att jag bara får en liten minibit av det. ballt, och jag har liksom fler kläder än vad han har, undrar hur mamma packar? menmen, det som blev över ska in i min handväska. 

nej, snart ska man bege sig till evelina skulle jag tro, undrar vad vi hitta på, tror dock det blir att bada i poolen och massa annat skoj, hehe. om jag inte hinner uppdatera innan jag åker imorgon gör jag nog det när jag är framme, eller det blir nog om två dagar för vi har beräknat att vi är framme runt ett tiden på matten, eftersom vi måste köra genom hela ungern och typ halva rumänien för att komma fram dit vi ska.

men ha det så himla bra här hemma allihopa så ses vi när jag kommer hem, den 19 juli.
puss på er.


RSS 2.0