förlåt för min dåliga uppdatering.

sitter nu här hemma och högar av papper och böcker, inte alls kul. har iaf tagit en liten paus från pluggandet.
träningen imorse kan jag säga gick rent åt helvete, mådde otroligt illa och kände mig helt yr i huvudet.. så fick gå upp tidigare. kommer nog skippa träningen i eftermiddag.

idag ska jag iaf äntligen få träffa nikita, var riktigt länge sen jag såg henne, så det ska bli kul. får se vad vi hittar på.
OCH VARFÖR FUNGERAR INTE HAPPY AQUARIUM PÅ FACEBOOK? jag blir helt ledsen.. ):
nej, dags att bruka allvar igen, skriver nog senare igen.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


rihanna - russian roulette


dagens låt.


snart träning.. igen.

satte klockan på halv sju för jag trodde vi hade träning klockan åtta, men nej, träningen började tio.. så det blev en extra timmes sömn.
det var faktiskt skönt att träna imorse, simmade igenom det man skulle och det kändes bra. måste även påminna mig själv om att jag måste skriva i träningsdagboken, viktigt!
snart ska man sticka och träna igen, börjar då med styrka därefter hoppar man ner i vattnet och idag ska vi även träna med sydsim, många tjejer i gruppen är jävligt taggade över det, haha!

har dock inte gjort så mycket idag, bara slappat och tagit hand om mina fiskar:-).
hade egentligen behövt plugga, men jag orkade verkligen inte idag, får ta igen det imorgon. nej nu ska jag nog inte skriva mer eftersom det är ganska tråkigt att läsa en lång text, hah.
uppdaterar nog senare, ses!


permanentat håret.

något som jag har glömt att berätta är att jag har permanentat håret, kan säga att från början var jag inte alls nöjd. grät dagen efter, men eftesom det var en stor förändring på mig så var jag totalt ovan med att se mig med så krylligt hår, men nu efter att katrine har klippt till topparna som verkligen blev slitna så ser det mycket bättre ut och kan säga att jag börjar vänja mig vid det hela.

får väl även se hur länge det håller eftesom jag spenderar en hel del tid i vatten och duschar väldigt ofta så lockarna kanske försvinner snabbt.. men vi får se vad som händer.
iaf, spenderade min söndagskväll hemma hos katrine och evelina, innan evelina kom så klippte då katrine till mina toppar, tack så mycket för det!
känns dock kort även om hon bara klippte två cm, men det växer ut snabbt. sen satt vi bara inne på hennes rum och tittade på Love actually (stavning?). bra film, mycket drama.

nu sitter man hemma och är dyblöt, det verkligen spöade ner när jag cyklade hemåt. har iaf borstat tänderna och tvättat av sminket, ska snart hoppa ner i sängen men måste först lägga dit nya lakan, önskade att mamma hade fixat det så hade jag sluppit besväret.
träning imorgon bitti och på kvällen, buuuhuu. ska även träna med sydsim imorgon, phaha.
aja, godnatt!


dm i kristianstad.

helgen har jag tillbringat i kristianstad, simmade dm där och kan säga att lördagen gick verkligen dåli.. eller nej, förlåt, mindre bra (får inte säga ordet dåligt för vår tränare ser det som ett negativt ord och föredrar att vi ska hädanefter säga "mindre bra"). 
eftersom jag simmade efter pausen som var i mitten av passet så blev jag ganska seg i kroppen vilket gjorde att jag var fem sekunder över pers på 200ryggsim. men det släppte väldigt snabbt eftersom jag inte är en långdistanssimmare, även kallat gnet.

söndagen gick annars riktigt bra, persade med ca en sekund på 100ryggsim. så är riktigt nöjd med det loppet. efetr att jag hade simmat klart tog jag och adam tåget hem till lund där hans mamma hämtade oss med bilen, riktigt skönt att vara hemma men jag hade kul i k-stad. många skrattanfall efter holst fisar och rebeccas dampanfall.. haha!


äntligen lov!

efter tuffa skoldagar kommer äntligen höstlovet!
men det blir inte så mycket vilande som jag hade tänkt mig, utan får nästan sitta varje dag och plugga till mid-hn och NKn för vi har två stora prov veckan efter.. great(n). och jag är även av med min mid-h bok, min lärare kommer hugga halsen av mig!

men hoppas ni andra får ett skönt lov och tänker på lilla mig som får slita hela veckan!


sitter i skolan nu..

har varit lite dålig med att uppdatera min blogg, sorry för det. men det kommer komma lite bilder från festen hos max i helgen, sen lite andra saker som jag kanske berättar om.
kan iaf börja med att jag fick ett G på mitt datorprov!!! härligt.

men iaf, bara tre skoldagar kvar sen är det äntligen lov, riktigt skönt. ett stort minus är bara att man får sitta och plugga hela tiden för veckan efter lovet har vi två stora prov(y). och nu på torsdag har vi ett stort psykologiprov ): ..

sitter bredvid ralle, han spelar fotboll istället för att plugga på word.. och ida hälsar att hon är en BF!
och johanna hälsar att hon är väldigt glad! :D.


fistful of tears.

jag gör verkligen allt för att hålla in tårarna och visa mig stark. kan hända att min ilska kommer ut på andra, vilket verkligen inte är med meningen. jag kan bara inte kontrollera mig själv just nu, vissa lägen känns bara så hopplösa. jag kan inte tro på det jag hör, det fastnar inte i min hjärna, kommer in i ena örat och ut genom det andra, jag uppfattar inte det jag hör försen det är försent..


helpless.


Backstreet boys ft pitbull - helpless
lyssna på deras nya album, This is us, många nya och bra låtar där!


helg igen!

enligt mig så har veckan gått ganska långsamt.. men nu är det äntligen fredag igen. fast det enda som gäller denna helgen är tävling och plugg. prov nästa vecka i danska, sen har vi säkert något mer som jag inte riktigt kan komma på.
men iaf, igår på träningen så diskuterade vi en massa om spelregler så det blev inget simmande för vår del alls. och eftersom jag inte skulle ha styrka heller för var tvungen till att plugga till matteprovet så det blev ingen träning för min del på torsdagen.

fredagen känns som om den bara har flygit förbi? idrotten imorse var helt okej, lite knäppa personer i klassen bara. sen hade vi idrottspsykologi, vi gick bara igenom instuderingsfrågorna till provet som vi ska ha om ca två veckor. gaah, snacka om att jag får börja plugga redan nu eftersom det är ett stort prov.
efter det var det dags för matteprov och jag kan säga redan nu att det gick åt helvete!!!!!!!
sista lektionen var labb på NK. helt okej, sen fick man snabba sig till bussen.

ikväll hade man träning igen, pratade i en timme och simmade i en timme(y). i helgen är det tävling så får väl snart hoppa ner i sängen och försöka sova lite. är ganska trött.

ha det!


veckans gång..

har varit ganska mycket nu i veckan. ska ha två prov, har redan haft ett och det var datorprov, kan ju säga att det gick helt åt skogen.. fattade nästan ingenting. sen närjag var klar så hittade jag inte mitt prov eftersom man skulle skicka in det via it's learning, men tack vare ralle så hittade han det till mig!

imorgon ska jag har matteprov och jag är jäkligt nervös inför det, eftersom jag inte alls är bra på matte så kommer det säkert också gå mot skogen.. skjut mig!
nästa vecka är det danskprov och sen kommer alla proven bara komma, innan lovet kommer vi ha ett stor psykologiprov och efter lovet kommer det stora mid-h (människa, hälsa och idrott) provet, och jag har skrivit anteckningar på 20sidor om inte mer, det är grymt mycket som ska få plats i min lilla hjärna!

nu har jag iaf valt ut kläder som jag ska ha på mig imorgon. efter skolan får jag se om jag vill träna eller inte, eftersom det är tävling i helgen så vill jag helst vila innan den. inte för att det är någon stor tävling men ändå.. på kvällen får jag se vad som händer.

ciao!


förra helgens aktivitet.

har inte alls hunnit blogga i veckan, fullspeckat schema. så nu hade jag tänk berätta lite om förra helgens aktivitet, haha. blev då filmkväll hemma hos johanna med lite från klassen. hade dock lite svårt att bestämma vilken film det skulle bli, men efter många om och men så blev det till slut bolt, skrattade mig genom hela filmen kan jag säga.

efter det skulle vi se ännu en film, samma där.. efter många om och men så blev det till slut American Pie, the wedding. hade det iaf kul och det måste göras om. kan säga att jag längtar till nästa helg då vi ska hem till max!!
stack hem vid ett tiden och bums ner i sängen för jag var riktigt trött!


kanelbullens dag!

idag är det kanelbullens dag. på burlöv center gick folk och delade ut kanelbullar till alla kunder. kul!
så skänk bort en kanelbulle till en person som du tycker om, eller baka ett dussin till dig själv och ät de till en bra film!


lite shopping.

tack vare en idiot till min lillebror så vaknade jag runt tio tiden imorse. han springer in i mitt rum och skriker att jag ska till träningen om en kvart? öhm.. tränar inte ens på söndagar men ändå ska han komma in och störa sig. gah, fick verkligen damp på honom.
men jag gick upp och åt en stor frukost, yoghurt med päronsmak med flingor och kanel, sen två små baguetter, muums.

vid tolv började jag fixa till mig lite, sen vid ett så körde pappa mig och evelina till burlöv. köpte två koftor som jag verkligen behövde nu till hösten/vintern. sen när vi var klara körde hennes föräldrar oss hem eftersom de också var där.

nu har jag varit hemma i ca en timme, åt lite mat och nu ska jag plocka undan lite i rummet. sen ska jag vidare hem till johanna ikväll. kommer lite folk från klassen hem till henne och vi ska ha en liten filmkväll. mys på det, skönt att få slappna av lite!

 


idol camilla håkansson failar!


molly sandén - hallelujah


får avluta med att lägga in en låt av molly sanden som sjunger hallelujah på svenska, så otroligt fint!


i got soul but i'm not a soldier.

fick träffa fanny idag, den lilla knäppskallen. och eftersom det är skit väder så fick det bli att hyra film. som vanligt blev det skräck. denna gången blev det "the uninvited". handlingen var helt okej, men fattade inte så mycket i slutet.. men den är iaf värd att se. såg den hos evelina där både katrine och matilda också var med. underbara personer (L).


sitter nu här hemma och dunkar musik på väldigt låg volym.. men tillräckligt högt för att jag ska kunna känna basen dunka i golvet.. även om jag inte är någon sångare eller musikant överhuvudtaget så har musik en stor betydelse i mitt liv, i min vardag. det går inte en dag utan att jag hör musik i mina öron, eller går och nynnar på någon låt som jag verkligen har fastnat för. texten som låten framför är också väldigt viktig.. det finns låtar som jag brukar sjunga med i (inte för att det låter bra) då jag fokuserar väldigt mycket på texten och känner hur vissa meningar stämmer in så korrekt på mig och i mitt liv, och ibland brukar jag få in bilder i huvudet, bilder från mitt förflutna, minnen.
brukar även om nätterna somna med hörlurarna i öronen då jag har haft svårt för att somna. väljer ut lugna låtar, sätter volymen på ganska så låg volym och försöker somna till melodin och det fungerar hur bra som helst. kanske ett litet tips till alla de som inte har lätt för att somna, ta din mobil/ipod/mp3 spelar och sätt på en lugn låt så att du kan slappna av och tillslut så faller du till söms.
något jag önskar mig i julklapp, är en ipod där jag kan lägga över alla mina låtar i. just nu har jag allting i min mobil, men den är rätt så klumpig och tung, men den fungerar för tillfället.

nej, det var väl allt jag ville få sagt. kände bara för att ha något att skriva om. brukar även lägga in lite låtar då&då här i min blogg. ska nog göra det lite oftare så att även ni som då läser min blogg kan njuta av min musiksmak(a). dock så är den lite blandad, har inte fastnat för någon speciell, men har börjar lyssna väldigt mycket på kings of leon, takida, billy ray m.m. lite country men fortf rnb. ja, dvs lite blandat.

får väl hoppa ner i sängen nu snart, måste bara gå och tvätta av sminket (det lilla som jag har på mig eftersom mitt smink är helt slut!) och borsta tänderna. imorgon blir det nog en tripp till burlöv för att shoppa lite. behöver lite koftor nu till hösten/vintern och måste även köpa smink, vilket är ett måste!!
får se om matilda följer med mig, om hon inte ångrar sig:).
godnatt!


this womans work.


fredagsmys.

slutade egentligen halv tre men var inte hemma försen vid fem eftersom jag då följde med ida in till lund och gick runt lite där. gick in på inter sport och kollade på lite mjukiskläder. köpte då en grå, mjuk, skön och varm tjocktröja som jag behövde, så inköpet blev lyckat!
sen satte vi oss inne på mc donalds och åt lite glass. sen bar det av hemmåt med alla väskor, åt mat, sen vidare hem till matilda där jag fick träffa hennes klasskamrat caroline, skit härlig person!
vi cyklade iaf vidare till mc donalds (igen för min del) och träffade joacim där och satt där ett bra tag.

egentligen skulle jag träna men jag orkade verkligen inte, hade sån otrolig huvudvärk efter idrotten imorse.. hade gymnastik och ja, jag slog i huvudet några gånger. så det blev att slappa på donkan med lite folk. evelina ringde också efter en liten stund så vi fick cykla och möta upp henne på nöjes. hyrde skräckfilm sen vidare hem till evelina och titta på den. RIKTIGT BRA OCH RIKTIGT LÄSKIG! kommer dock inte ihåg vad filmen hette.. attans!

nej, får väl gå och lägga mig nu så att jag kommer upp imorgon, träning på morgonen och även på eftermiddagen. gaaah, orkar verkligen inte. menmen, får se hur jag känner mig imorgon, känner att mina näsa börjar rinna och förkylningsperioden är igång nu, hoppas inte att det blir värre imorgon för vill verkligen inte bli sjuk nu, inte nu när det går så bra för mig på träningarna..

men skriver nog lite imorgon, god natt allihopa!


fredag och hej huvudvärk!

sitter nu här på skolan, slutade egentligen för en timme sedan men har fått sitta kvar och skriva klart lite arbeten med ida och johanna. dock så är det bara jag och ida kvar och jag känner att jag snart måste dra för ska snart träna. inte för att jag känner mig så pepp för det för jag har riktigt stor huvudvärk.. men stannar jag hemma nu så kommer jag få ta igen det på söndag. får se hur jag gör.

ikväll så ska jag träffa matilda och evelina som det ser ut nu, får se vad vi hittar på. kanske blir det fredagsmys eller så blir det fullt ös.. vi får väl se.
nej, nu ska jag stänga av datorn och åka hemmåt, tror det blir en fredag utan någon träning. skööööööönt!


RSS 2.0