i wanna go crazy.

sitter här hemma och dunkar musik medan jag pluggar danska. väntar även på att mamma ska komma hem så hon kan sätta igång och färga håret, ska bli mörkare. behövs verkligen för tycker min hårfärg är lite orangeaktig.

mådde inte alls bra i dag, och inte clara heller. så både jag och hon sjukanmälde oss den sista lektionen som var engelska, nk var också inställd idag eftersom vår lärare var sjuk. så slutade mycket tidigare idag, när jag kom hem gav mamma mig en varm kopp te och en massa medicin.. känner mig dock lite bättre nu men känns som hostan aldrig försvinner :(.

ska plugga lite till nu, skriver nog senare..


första advent.

tänka sig, det är redan första advent, och om två dagar är vi inne i december månad.. gud vad tiden har gått fort. vi har ungefär bara femton skoldagar kvar och om 26dagar är det julafton (om jag nu inte har räknat fel), och där efter kommer nyår, gud vad jag längtar!

i går tvingade amanda mig att komma ner och träna i dag på morgonen, så fick traska ner dit och simma ungefär en timme. sen åkte hon vidare till gymmet och jag gick hem och sov en liten stund. har även suttit halva dagen och kollat på svampbob filmer.. vilket liv jag har.

ska nog sätta mig ner en liten stund nu och kolla igenom danskan, vi har prov på onsdag och vår lärare ska gå igenom saker som vi ska kunna till provet imorgon, idiot..
i morgon ska även mamma köpa hårfärg till mig så troligtvis ska jag nog färga håret, yes!
sen tror jag nog att jag får be katrine klippa till topparna lite :-).

nu ska jag plugga lite, ciao.


dags att skärpa sig nu!

ledsen för den dåliga uppdateringen, ska genast ändar mig.

var på bio igår med katrinte, vi såg 2012. den var faktiskt bra, men lite smådryg i mitten, och så fanns det massa panikscener som jag får damp på och bara vill skrika "men spring då förhelvete!!!".
jag ger den 4 av 5 toast :-).
efter filmen fick vi vänta i 40min tills bussen kom, kallt som satan. men vi gick en liten runda i lund. träffade även sara och amanda innan filmen, mycket trevligt, höll dem sällskap inne på mc donalds i lund.

ikväll ska jag träffa matilda, väldigt längesen jag träffade henne, så idag ska vi ändra på det och ha skit kul, men det har vi alltid!
vid halv fyra ska jag träna, första gången på länge, känner mig dock inte helt frisk ännu, men får väl försöka och se hur det går. skulle egentligen tävlat i lund, men fick dock avanmäla mig pga av sjukdom.
HATAR ATT VARA SJUK!!

tack för mig.


lediga från skolan idag.

hade utv. samtal idag med katarina och det gick super bra!
hade gärna velat ha henne som mentor, riktigt härlig person. annars har man inte gjort så mycket denna lediga dag, ville egentligen åka och kolla på skor för mina är helt sönder.. men mamma får inte pengar försen på fredag och jag är helt pank, vilket känns riktigt illa.
annars har man bara pluggat lite, skrivit en dikt på danska som ska vara klar tills i morgon, kan ju säga att den har inget sammanhang alls, haha!

nu ska jag nog lägga mig, är övertrött..


dålig uppdatering..

förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera, jag lovar att jag kommer bättra mig.
kan ju börja med att säga att det är inte alls roligt att komma i slagsmål med kaniner.. får rivmärken över hela kroppen!


vill inte bli sjuk!

sitter här och hostar som en dåre, plus att jag har jätte ont i halsen. hoppade över matten idag för jag mådde inte så bra.. vill inte bli sjuk nu, inte när det är idfest på fredag och sumsim till helgen, varför händer detta mig just nu? :-(

efter skolan åkte jag med matilda till mc donalds och åt mat, sen cyklade vi hem till mig igen och bara tog det lugnt, såg på ugly betty och DH (y). och nu har den muppen cyklat hem, ska väl hoppa ner i sängen och hoppas på att jag inte blir sjukare utan att det går mot bättringsvägen!!

imorgon ska man vara funktionär till barn som talar engelska, de ska tävla i simning så de frågade oss ungdomar om vi ville hjälpa till. vad gör man inte för att skippa skolan? skriver nog mer om det imorgon om hur det gick och önska mig lycka till med engelskan!


vågar man se den?


let it rain.


pigg som en mört..?

kunde verkligen inte somna igår, var helt pigg.. sen imorse när alarmet ringde så var jag helt klarvaken, första gången!!! blev även klar tidigare än vanligt, för jag brukar annars stressa till bussen, men nu var jag där i god tid. menmen, skolan rullade på som vanligt, måndagar brukar alltid vara så jobbiga, men vi avslutade dagen med en film på naturkunskapen, som skrämde upp mig rejält..

jag kan säga att jag är dö rädd för "jordens undergång". den nya filmen 2012 skrämmer upp mig som fan, och matilda börjar prata om hur mayaindianerna har haft rätt 49 av 50 fall? sen idag såg vi en film som berättade hur jorden har förändrats alla dessa miljonetals åren, och fortfarande gör det fast det är ingen som märker av det..
sen att alla gejsrar (stavning?) är som en tickande bomb.. HJÄLP!!!


slappsöndag/farsdag.

har inte alls gjort någonting idag, sitter just nu här med evelina. vi har precis kollat på film och nu sitter hon och kollar igenom hela min mobil, hah.
annars har jag bara städat rummet, kollat på tv, pluggat lite engelska till imorgon (fast vissa säger att det är tills onsdag). sen får vi ju inte glömma att vi firade farsdag i dag, vi åt en stor middag och efter det en liten tårta som mamma hade bakat, sen fick han även kalsonger i present, grattis på farsdag papps :-).

nej, snart är det väl dags att hoppa in i duschen och därefter hoppa ner i sängen, i morgon ska man upp tidigt för då är det en ny vecka i skolan, buhuu.
pease out!


vi kör på en gammal bild på mig och evelina från åttan..


so what if i break down?

fy vad det är skönt med helg, veckan har gått riktigt snabbt enligt mig. och vi har ingenting nästa vecka, inga prov eller något.. eller jo. typ 30 engelska glosor, men det är lugnt. sen kan jag även berätta att det är ca 6 veckor kvar tills det är jullov, wiie.

iaf, ikväll kommer jag spendera min kväll hemma hos clara, myspys. får se vad vi hittar på. sen imogron har man ingen morgonträning utan på eftermiddagen kommer det vara en uttagning mellan mig och tre andra tjejer om vem som kommer få vara med i laget på SUM SIM REGION, hmm.. knäppt tycker jag, hah.

nej, får fixa det sista nu, sen får jag dra mig ner mot busstationen, ha en trevlig kväll för det ska iaf jag ha! :-)


jag clara och johanna från festen hos max!


the gästbloggare för the day

Hej och Hå, gästbloggare här och är på. Dagen står mycket bra till, tackar som frågar. Annars ska jag ta på mig mina röda kalsoner nu så klagar inte katten på min blekhet. Ni får inte glömma att rostbiff med lök är dagens tips på att mätta magen med. Sitter nu här i datorsalen (det heter datOr för annars betyder datA bara ett lagringsutrymme) och jag ska mycket snart ta en tugga av min underbara szidis rostbiff som hänger och slänger. Men annars går livet bra och julen är snart här, och då kommer ju tomten och klappar de små i huvudet så att de hjärnskakning få, men sen kommer sommaren och äpplena blommar, tomten är då borta men barnen är kvar, fast på sjukhuset för att de hjärnskakning har. Shudiludilu :) puss på valfritt ställe, fast hellst på munnnnnen SMASKENS :D // idahoe


snart är skolan slut..

sitter i datorsalen och har datorkunskap, kanske inte är så stor nyhet och det är nog rätt uppenbart att man har datorkunskap i en datorsal.. men vi får inte någon speciell datorkunskap eftersom jag sitter här och skriver. men nu är snart datorkunskapen slut och snart är det dags för träning.

idag hade man då prov i naturkunskap och jag kan säga redan nu att det gick rent åt helvete.. vill inte ha tillbaka provet för jag VET att jag har ett ig (y).
nu tänker jag inte skriva mer för jag har inte mycket mer att skriva, puss!


-


".. then how do we suppose to eat cookies?"


årets första snöfall!

dagen gick väldigt snabbt idag, hade bara engelska och svenska som vanliga lektioner, därefter var det dags för mid-h provet som gick otroligt bra. vet dock att jag har skrivit två fel.. sen vill jag inte heller ha för höga förväntningar för om resultatet inte blev som jag förväntar mig att den ska bli kommer jag bli så otroligt arg!
och eftersom danskan var inställd så kom vi hem tidigare än vanligt!

nu är det dags att sitta och plugga hela kvällen till naturprovet i morgon som jag känner kommer gå åt helvete, men får kämpa nu ikväll och se hur det slutar imorgon.

det jag skulle skriva om var ju att idag, den 4 november, kom årets första snöflinga. iiihh, verkligen jätte kul för det betyder att julen snart är här. längtar verkligen jätte mycket!


döda mig!!

sitter nu här och kämpar med att plugga, men jag kan verkligen inte koncentrera mig. förhörde johanna via telefonen nästan precis och det tog ca en timme och vi är inte ens klara med alla anteckningar vi har fått.. gud, hur kommer detta gå?

lite information om hur dagen har varit: tröttsam!
har haft ont i armen hela dagen och olle gjorde inte saken bättre genom att slå på den hela vägen hem. sen var det rätt många som var hemma från skolan idag pga att de hade blivit sjuka av sprutan. men det kan hända att man får en sympton efter några dagar, andra får det efter några timmar. det är upp till en själv hur man tar den.

nu ska jag nog gå och äta lite så jag kan få tillbaka koncentrationen, senare kommer jag och johanna förhöra varandra igen på det sista bland våra 120sidors anteckningar (ironi).


buhuuu.. min arm!

puh, tog vaccinet mot svininfluensan idag.. kan ju säga att armen domnade bort ett tag och nu har jag jätte ont i den. gick in med johanna och kan ju säga att hon var sååå otroligt rädd, stackarn!
men sköterskan tog över mitt jobb och höll henne i handen, så gulligt. och eftersom vi tog den idag så missade vi tritonspelen idag.. yyyeeeess!

men vad gör jag egentligen vid datorn? jag har två prov i veckan, och jag måste egentligen sitta och plugga.. men har jag orken till det? NEJ!
men jag får väl ta tummen ur röven och sätta fart lite, även om klockan är mycket och jag egentligen borde ligga i sängen för imorgon ska man ju upp tidigt för att ha specialidrott(n), buhuu.

skjut mig någon! :(


lady gaga - bad romance


1 november.

jag kan ju börja med att säga att det är nu bara en månad kvar, sen är det äntligen jul och två månader tills det är min födelsedag. dem som känner mig väl vet om att jag älskar att fylla år, bästa dagen på året! (L)

i morse var det träning, ganska skönt eftersom vi skulle skriva våra pass själva. jag och johanna blandade lite bland våra sträckor, men vi blev iaf klara i god tid. sen efter träningen sov jag en stund, vilket var riktigt skönt.
och nu sitter jag bara vid datorn och gör ingenting.. kanske är bäst att sätta sig ner och plugga? prov på onsdag och sen ännu ett prov dagen därpå.

skriver kanske senare, för nu ska jag fixa mig lite, ses!


RSS 2.0