GOTT NYTT ÅR!

jag tänkte passa på att säga grattis till alla nu, eftersom jag inte kommer ha någon tillgång till dator senare under kvällen, men hallå!?!?!? man ska ju absolut inte sitta vid datorn nu på nyår, ut och röj, ha kul med dina vänner. för det ska iaf jag ha!
bilder kommer nog imorgon!


-.-

hoppade träningen idag, vilket verkligen var tur eftersom dem andra simmade ett jobbigt pass.. typ alla os-sträckor, eller vad det va. men jag mötte upp nino för att hämta en sladd till imorgon, sen kom jag hem igen, lagade mat till mina syskon (kan ni tänka er mig som en kock?, det kan inte jag iaf). sen dess har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv suttit vid datorn osv.
fick även besök av johanna som hade lite bekymmer med att hitta sin nyårsklännign, så jag var så snäll och erbjöd henne att låna något av mig. själv så är jag nästan helt säker på vad jag ska ha på mig imorgon.. får se om det är snyggt också, för annars ligger jag risigt till.. heh.

nej, ska nog sätta mig vid tvn igen, finns inget roligt som händer just nu och det känns som att jag kommer sitta hemma ikväll, ändå mysigt eftersom jag kommer vara borta imorgon!


diva is a female version of a hustla.

det är sjukt att man mår som bäst ena sekunden, medans andra så är ens hjärta så krossat i tusen delar. nu pratar jag dock inte om mitt, men jag tycker jävligt synd om en liten filur som kämpar sig igenom så mycket, men det enda hon får tillbaka är bara en massa .. skit!

dagen började med träning, sen hem och vila, sen träning igen.. kände mig extra duktig eftersom det är mitt första dubbelpass detta jullovet. när 2010 har börjat ska jag verkligen ta tag i träningen och börja om helt och kämpa mig upp till den nivån som jag låg på innan, om jag klarar av det, eller om jag bara fick smaka på segern sen försvann den igen och nu måste jag bygga upp den höga trappan igen. lycka till szidi!!
efter träningen så fixade jag mig sen cyklade jag hem till katrine, hon fixade mina naglar, sen cyklade vi vidare hem till evelina och där hade vi riktigt kul. lite senare kom även matilda och fyfan vad vi skrattade, jag har nog inte haft ett skrattanfall på riktigt länge. men sen vände allting.. :(

nu sitter jag här hemma och ska väl snart lägga mig i sängen och längtar som fan till nyår!


den nya ICA-reklamen.


hahahahaha, jag kan verkligen inte sluta skratta åt den!


MÄSTARE!

igår var det en mysdag med monopol, med katrine och evelina. ganska roligt eftersom jag ÄGDE ut båda två!
evelina satt där med de dyraste gatorna, medans katrine hade tre slott, men själv hade man typ sådär 110 000:- + tre olika gator som hade hus på sig, och klarade mig utmärkt (inte för att skryta eller så..).
med andra ord, jag vann överlägeset =). hahah
vi satt och spelade i ca 3½ h, tiden bara flög förbi och det är ett jävligt bra tidsfördriv om man inte har något att göra. plus att det väcker många gamla minnen från när man var liten och satt och spelade med sina vänner, nu skrattar vi bara men förr var vi riktigt seriösa!


riktigt trött..

försov mig imorse till träningen, hoppade över frukosten för att jag skulle hinna och ja.. det var en riktigt tabbe! äter man inte frukost så är det ingen mening med att gå ner och träna för man får inte ut något av det. så det lär inte hända igen kan jag säga.
ska nog lägga mig i sängen och kolla på en film, sen har man träningn ikväll igen, 17-19.. nice! (nej)


party all night and sleep all day!


världens tråkigaste dag..

dagen efter julafton brukar vara den dagen som är tråkigast, i med att ingenting är öppet så känns det som att man kommer sitta bänkad här hemma hela dagen. tråkiiiigt!


sömnlös szidi..

som nästan alla andra kvällar, har jag suttit uppe riktigt länge pga att jag inte är trött.. sen känns det som att jag sover bort hela dagen, jobbigt som tusan. men tror att jag ska lägga mig i sängen och sätta på en film, så får väl hoppas på att jag somna till den.

god natt!


god jul!

mamma väckte mig så att vi kunde ha en gemensam frukost med hela familjen. sen satt jag och mina brödrar och kollade på en massa julfilmer som gick på tvn. efter det hoppade jag in i duschen och började fixa mig, vid tre skulle gästerna komma och vi satt bänkade framför tvn för att se kalle anka.. kanske lite uttjatande, men som vanligt känner jag mig som en barnunge och är helt inne i kalles jul, hihi.
när kalles jul är slut sätter vi oss vid matbordet och äter julmat, som vanligt så proppar jag i mig alldeles för många köttbullar så jag mår illa till efterrätten som mamma hade gjort, hon hade bakat en riktigt god kaka, åt verkligen jätte mycket av den också, kände hur magen blev större och större hela tiden, haha!

när vi var färdiga med maten var thomas helt uppspelt och ville bara öppna sina julklappar hela tiden, så vi fick låta honom slita upp paketen och han hade värsta största smiliet hela tiden, så himla gullig =).
stefan var också väldigt glad över sina julklappar och jag var också nöjd med mina, fick kläder, underkläder, pengar och skor, great!

jag hade iaf en trevlig julafton detta året, hoppas alla andra också har haft det och hoppas att vi ni fick en massa fina julklappar!


thomas (ska alltid göra en konstig min när man fotar honom..) och jag


pappa och thomas


pappa ville leka tuff...


ännu en slappdag..

"tränat" imorse, hade en massa lekar och delade ut julklappar, jag fick en påse med ahlgrens bilar och after eight, mums. efter träningen satte jag på en film och slappade hela dagen, så himla skönt. fast hade egentligen behövs göra massa uppgifter till skolan.. bajs.

nu på kvällen träffade jag matilda, var hemma hos mig en stund, beställde pizza och krängde som fan.. iaf jag! sen hade jag jätte ont i magen, men får väl skylla mig själv, hihi.
sen stack vi hem till matilda och såg på 2012, jag tycker fortf det är en bra film, men översättningen sög dase!!!
skrattade flera gånger åt den failade översättningen..

nej, jag tror jag ska lägga mig i sängen och sätta på ännu en film, eller så blir det att jag fastnar här vid datorn ett tag till. får väl se.


mysdag igår.

igår vaknade jag som vanligt, sen gick jag och träna. när jag kommer hem vill katrine att vi ska åka in till nova med evelina och matilda, dock så stannade inte matilda med oss utan hon hade andra planer. men vi gick runt lite och tog det lugnt, sen åkte vi hem igen. på kvällen lämnade evelina oss för hon skulle iväg så det var bara jag och katrine kvar. fast nino var ju såklart också med oss, det lilla busfröt.
köpte chips och dippa sen såg vi film hemma hos kättie, hade jätte kul. sen vid tolv kanske, gick jag och nino hemåt, byggde en snögubben på vägen, som blev jätte söt, haha.


vår söta lilla snögubbe!


klar med alla julklappar!

då har jag äntligen köpt in alla julklappar, så otroligt skönt. var lite stressad nu i slutet, var rädd att jag inte skulle hinna, men det löste sig ganska bra och matilda hjälpte mig packa in julklapparna.
olyckligtvis fick thomas (min minsta lillebror) syn på klapparna, och han blev lite ledsen över att han fick mindre än stefan (min äldsta lillebror). hah, men jag tror att mamma och pappa kan hjälpa till på traven, thomas blir riktigt bortskämd på julafton!


duktig liten tös som hjälper till.


julavslutningen, förkrök hos clara.

i söndags hade polhem arangerat en julavslutning, den var inte som jag hade förväntat mig att den skulle vara, alldeles för mycket folk i en liten lokal, på ett litet dansgolv där alla stod och trängdes och puttades m.m. dock fick jag inte så många bilder, bara några få hemma hos clara.


spöket laban i bakgrunden


clara, jag och johanna


redo för avfärd, hah.


pulkaåkning!

för inte så länge sen, då när det snöade jätte mycket, så gick jag, johanna och clara ut för att åka pulka. vi hade jätte kul och johanna var extra galen den dagen, haha.
efter vi hade varit ute går vi in till johanna, kryper ner i soffan med massa godis, sätter på en film och somnar till den. stört mysigt :-)


starke adolf drar lata johanna




clariis


äntligen så har man internet igen!

som jag kanske skrev i ett annat inlägg att jag inte har haft internet på ett bra tag, det är därför det har varit en dålig uppdatering här.. men nu ska det bli ändringar på det för mamma fixade allting idag! :-)


snart julafton.

hade julavslutning igår på skolan, var riktigt kul. vi sjöng julsånger och dansade runt granen och åt en massa kakor. sen gick vi även på en julshow som polhemskolan hade fixat, väldigt lyckad kan jag säga.
det sjuka är att det redan har gått en termin... tiden har gått så otroligt fort, men det är väl det den gör när man har roligt. det positivia med att börja skolan igen är väl vårt nya schema, fyfan säger jag bara. SÅ OTROLIGT SKÖNT ATT FÅ SLUTA VID ETT DEM FLESTA DAGARNA!

en sjuk sak är väl att det är julafton om fem dagar.. kan knappt tro det. och snart är det även nyår och därefter kommer min födelsedag, kan man längta mer? skulle inte tro det!
nej, ska snart gå och hämta min väska som claras pappa ska lämna, sen ska man väl hem och duscha och sen åka iväg och shoppa.
ha det bra!


se det snöar, se det snöar.

sitter hemma hos johanna nu med clara, sov här i natt. hade riktigt kul igårkväll, var ute i snön och åkte pulka. väckte gamla minnen från när man var liten, hihi. fast hade ganska ont i rumpan efteråt...

anledningen till att jag inte har uppdaterat så mycket dessa senaste dagarna är för att jag inte har internet där hemma, det är något konstigt som har hänt som vi försöker att fixa nu. hoppas vi får tillbaka det nu i helgen, annars kommer jag nog döö.. haha.

idag blir det nog att åka till burlöv eller nova med matilda, köpa julklappar och lite sånt mys.


andra advent.

har varit sjuk hela veckan, men har varit i skolan lite då&då. fast har fått sjukanmäla mig typ tre gånger vilket är mindre roligt. känns som att jag har missat jätte mycket i skolan och jag orkar verkligen inte ta igen allting sen när jag kommer tillbaka..

idag är det andra advent, vilket menas att det är ca två veckor och fyra dagar kvar tills det är julafton och det är tio skoldagar kvar, guuud. och nästa vecka kommer vi ha två prov, matte och engelska. nästa vecka igen kommer vi ha ett nk prov, och jag måste få bra på detta sista provet, får jag ett vg så får jag även vg i hela kursen, så det gäller att plugga!

nej, nu ska jag sätta mig vid tvn igen, imorgon om jag inte har blivit bättre så ska vi åka in till vårdcentralen för att se vad som är fel så det blir nog ingen skola för min del imorgon heller. och jag har heller inte tränat ordentligt på ca två veckor, känner mig helt dålig nu. aja, får hoppas på det bästa denna veckan!


feber = mindre kul.

anledningen till att jag inte har skrivit något här är för att jag har varit sjuk, feber och hosta och förkylning är inte alls roligt. stannade hemma från skolan idag, hade lite feber i morse men jag åkte ändå in till skolan för att skriva danskprovet som kändes skit bra, fast vill inte hoppas på för mycket.

sen när jag kom hem visade det sig att jag hade fått feber igen, skit också. men nu är det iaf borta igen.
lite andra saker som har hänt är att jag hjälpte min lillebror att slinga håret, sen kom även mamma hem med ett par nya skor, uggs, mjuka och varma, precis vad jag behövde!

i morgon har vi avslutning från specialidrotten och jag ska inte vara med, på ett sätt känns det riktigt tråkigt, men på ett annat känns det bara skönt, för:
1. jag har inte köpt en present eller bakat som vi sa skulle göra.
2. vi börjar inte försen halv tolv imorgon, orka vara i skolan i tre timmar och inte göra något.
3. mamma låter mig inte vara med :(.

det var allt från mig, ska nog lägga mig i sängen och njuta av en bra film.


RSS 2.0