musik (L).


Madonna ft Akon - Celebration (remix)


Major Lazer Feat Ricky Blaze & Nina Sky - Keep It Going Louder


Timbaland ft Katy Perry - If We Meet Again


Kato ft Jon - Turn the lights off


Timbaland ft Onerepublic - Marchin on


Jason Derulo - Sky's the limit


fredagsmys.

Slutade skolan halv ett, så otroligt skönt. Var även på toppen humör. Efter skolan så mötte jag upp Evelina så tog vi bussen till Nova, dock så var man tvungen att spurta sista biten till bussen i med att jag höll på att missa den, men ikke sa nikke, hann med den precis.
Hittade ett par jeans och en tröja, och lägg märket till att jag köpte ett par jeans, brukar inte använda jeans, för jag tycker det är obekvämt, är mer en leggings person, men nu tyckte jag att det skulle bli en liten förändring. Fick även med mig en tröja från BikBok. Skulle dock också kolla på väskor, men hittade ingen, får tjata på mamma så vi kan åka in till obs imorgon och kolla där. Får även hoppas på att hon betalar den(a).

I kväll ska jag träffa Matilda, har inte sett henne på jätte länge så det ska bli kul att få träffa henne igen, mega mycket att prata om. Sen imorgon är det fest som gäller, TAGGA!


take it off!

Började dagen med special idrott, dock så hade vi bara teori. Gick igenom kost och hur man ska äta som idrottare och blablabla, jag och Emilia ska även redovisa om fett, undrar hur det kommer gå. Sen hade man bara engelska och sen stack man hem, slutade lite tidigare än halv tolv. Mycket skönt!
När jag kom hem deckade jag i soffan medan jag kollade på tv, sov i ca 1½ timme, sen var det dags för träning, och nu sitter man här. Ska nog gå och lägga mig, är så himla trött.

God natt!


this is how it goes down

Lång dag i dag, men det var ändå ganska lugnt. Gjorde inte så mycket på lektionerna heller, satt mest och lyssnade på vad lärarna snackade om osv.. sen vid ett tiden slutade tydligen alla tågen att gå så mer än hälften av klassen försvann. På svenskan saatt vi mest och larvade oss en hel del, iaf jag. Tycker att svenska lektionerna har blivit så himla långa och dryga. Sista lektionen var danska och som vanligt så gjorde vi ingenting, slutade lite tidigare, följde Nathalie till hennes buss, sen körde Ralles snälla mamma mig hem!

I går kom även Nino hit, tog det ganska lugnt och larvade oss lite. Tummen upp för det (y). Mid-h provet blev också avklarat igår, dock så var det ganska lätta frågor, men är inte helt 100% säker på om det var rätt eller fel, gissade ganska mycket. Får väl hoppas på det bästa när resultaten kommer ut.

Nej, nu är jag jätte trött efter den "tuffa" träningen idag. Fick dock damp på alla andra som fuskade idag och när jag blir arg/irriterad så simmar jag mycket bättre och är verkligen koncentrerad. Så tog verkligen ut mig idag på träningen. Nästa helg är det tävling i Linköping, kommer vara där från fredag till söndag och helgen därefter är det UGP, men då tävlar jag bara lördag eftermiddag. Åhh, orka egentligen.

Nu ska jag hoppa ner i min mysiga säng och sova, i morgon börjar man kvart över åtta med special idrott med en lärare som jag tror hatar oss, haha. Men hoppas dock på att bussnarna slutar gå efter snöovädret idag. Helt sjukt hur mycket snö det har kommit idag, nästan som att jag vill ut och rulla mig i snön just nu!


vilken start på en ny vecka..

Kan väl börja med att säga att jag har varit i Danmark hela helgen och tävlat. Gick väl helt okej, varken bra eller dåligt. Men hade iaf väldigt roligt med tjejerna och killarna där. Kom hem runt halv nio på kvällen i söndags och hoppade direkt in i duschen i med att vattnet hade slutat fungera i dk, så var full med klor på hela kroppen och det kliade jätte mycket. Sen var det hopp ner i sängen och somnade direkt.

Morgonen därpå vaknar jag och känner mig jätte stressad, missade nästan bussen också, men som tur var så stannade den när jag kom och släppte in mig. Började med danska, sen engelska därefter idrott där vi hade klädsim. Ganska jobbigt att simma sådär 40 längder med en tjock tröja, nästa gång ska jag tänka smart!
Har dock varit jätte trött och på ett irriterande humör idag, det kanske märktes, men försökte dölja det så gott jag kunde iaf. Ända sen jag kom hem från skolan har jag suttit och pluggat Mid-h, prov i morgon och jag VET om att det inte kommer gå så bra. Har också huvudvärk nu så ska lägga mig i sängen och vila ut mig.

Det blev ett lite längre inlägg idag, haha, eller kanske inte så långt som jag trodde att det skulle bli, men ändå. Det lät mycket i min hjärna när jag tänkte hur jag skulle skriva det. Men det är väl bara min hjärna som är överbelastad av all kunskap som jag har försökt att suga åt mig idag. HA-HA

Nej, nu ska jag läsa igenom anteckningarna en sista gång, sen läggdags. Ses!


dags att leta efter sommarjobb?

jag och några brudar har snackat om att åka utomlands i sommar, eller möjligtvis nästa sommar. men för det behöver man ju pengar och för att få pengar behöver man jobb.. någon som kan ge tips till ett bra sommarjobb, där man kan tjäna ihop lite cash?
sen behöver man ju också mammas godkännaden.. får väl bli lite tjatande från min del då.

men iaf, min dag har varit en riktigt sugig dag, vaknade vid åtta, fixade till mig och stack sedan till skolan för att ha en lektion, engelska, men såklart så kom inte läraren eftersom hon inte visste om att vi hade flyttat fram lektionen(n). blev riktigt lack, för då hade man åkt in till skolan helt i onödan, hatar deeeeeeeetttt!!!!!!!!!!!!!!!
när jag kom hem så satte jag mig ner och pluggade lite till mid-h provet på tisdag, känns som att det inte alls kommer gå bra, och i helgen åker jag till dk för att tävla, tror inte det blir så mycket pluggande från min del då heller, fuck!


bad boys


skrytarN


onsdagen kan dra, och vi har inte sista lektionen på torsdagen. men annars är den perfekt!

nytt schema, tummen upp!

så otroligt skönt, har fått vårt nya schema nu och man kan inget annat än bara älska det!
slutade klockan ett idag, där sista lektionen är idrott och det var nog en av de roligaste idrottslektionerna jag har haft. skrattade så himla mycket åt mig och ida, vi var verkligen satsiga idag, hehe. i slutet hade vi en liten "brottarlek" där man skulle putta ut personer inom en viss area, så klart vinner mästaren 2 av 3 runder, dock tog Johan hem den sista rundan genom att kasta ut mig från "ringen".. slutade med att jag fick ett fett stort brännmärke på knät och nu svider det som f*n. bara bra, en anledning till att jag inte kan träna ordentligt idag ;).

nej, ska göra svenskan nu, i think. skriver nog senare igen om jag hinner eller om jag ens orkar!


i''ve got this feeling fire blazing and it's hot just like the sun.

varför är jag så mesig? ):

me likelike

vaknade runt tolv, gick upp och tog ett snabb morgondusch. åt frukost sen gick jag och la mig i sängen igen och kollade på film. sen började jag fixa till mig lite, åkte in till burlöv och köpte ett par skor och headset till min lillebror.


igår kom chrille hit, riktigt längesen jag såg honom, lite efter honom kom även fanny. vi satt och kollade på hip hip och snackade en massa. senare dök även matilda och hampus upp. en mycket trevlig lördagskväll!
somnade inte försen vid tre tiden.. (n) not so good!


good girls go bad

jag är så jävla trött på detta nu, du behandlar oss olika. och det är inte rätt, du ska kunna behandla alla oss lika. det krossar ens hjärta att se och höra detta.. jag vet inte vad jag ska ta mig till. när detta händer tar jag ut min ilska och det går verkligen inte att få stopp på mig, jag måste gå därifrån för att jag inte vill att det ska hända mer, eller att något annat ska hända. jag verkligen hatar detta, och just nu hatar jag dig. vill egentligen inte säga dem orden, men nu gör jag det och det är inte första gången jag säger det.
men detta beteendet fungerar inte längre, du kanske inte fattar att det sårar som fan, du fattar nog inte att du trycker ner en så jävla mycket, man känner att man inte räcker till.. så just nu kan du bara dra åt helvetet!


dead and gone

helt vanlig och tråkig dag i skolan idag, som om skoldagar kan vara roliga? svar: NEJ!
sista lektionen danska och även om det är en av de tråkigaste lektionerna i hela världen så är den ganska roande, alla är trötta och har sämst humor vid den tiden vilket gör att man verkligen skrattar åt allt. senare tog man bussen hem och satte sig direkt vid datorn, som vanligt. måste tagga ner lite med datasittandet.. inte så bra. ikväll är det iaf träning, pallar verkligen inte. och imorgon på morgonen är det träning igen. det enda positiva imorgon är väl att vi slutar ett (y).


paradise hotel!

hade specialidrott på morgonen, sen en lektion därefter slutade vi, och klocka var bara 11.00, GÖTT! dock så hade vissa en halvtimmes matte sista lektionen, men kändes inte lönt att vänta ca fyra timmar för en halvtimmes lektion.. men nu i efterhan så känner man att man har missat as mycket, eftersom jag tror att dem gick igenom natinolla (n) fuck. 

iaf, johanna följde med mig hem, vi satte oss vid tvn och kollade lite på ellen degeneres show, love her. medan vi kollade på det åt vi en massa chips, godis, choklad och drack jätte mycket läsk. fick även presenter av johanna, mycket fina. hon gick vid halv tre för att hon skulle jobba. jag gick och la mig en stund, och vid sju tiden fick jag besök av katrine, evelina och matilda. fick presenter av dem och vi åt kladdkaka som matilda hade gjort och kollade på sex & the city tillsammans, (känner igen oss fyra i vissa scener, ganska coolt faktiskt).
när dem gick satte jag mig vid tvn och kollade på paradise hotel och rami är ute, great!!!!

nu ska jag nog hoppa ner i sängen, är helt trött och vill verkligen sova så god natt!


grattis till mig!

ett år äldre och ett år närmre döden..


taggad till ikväll

igår slutade man tidigare från skolan, mötte evelina på bussen. följde med henne hem en liten stund. sen drog jag hem och bara tog det lugnt och hjälpte även mamma att plocka ner julgranen och nu känns det helt tomt..
på kvällen stack jag hem till nino, gjorde mitt datorarbete, dock inte helt klar. lite senare kom även philip, och dem satt och spelade deras skjutarspel.. dryyygt. vid halv två stack jag hem och la mig i sängen.

imorse tränade jag, 9-11, på ett sätt var det ganska skönt, eftersom man ligger och simmar för sig själv. hoppar eftermiddagspasset för jag har rätt mycket att fixa här hemma. har precis städat mitt rum, damsuga hela huset och nu är mamma och pappa och handlar dricka och snacks till ikväll. jag hoppas verkligen det blir lyckat och inte värsta floppen! nej nu ska jag nog fortsätta med allt städande. bilder under kvällen kommer nog komma upp imorgon, kanske uppdaterar nått litet senare under dagen.

ha en trevlig dag/kväll för det ska iaf jag ha!


första skoldagen.

då var det dags för skola igen, hoppas denna terminen går snabbt så vi får sommarlov. men det var kul att få se alla igen, lite förändringar här och där dock :-). men jag känner på mig att det kommer vara en tuff termin, speciellt med projektarbetet, och alla proven m.m. fast kan knappt vänta tills vi får det nya schemat, så otroligt sköönt!

träning efter skolan också, jag simmade bara i en timme ungefär. för satt uppe en timme och pratade med tränarna om hur förra terminen var, och om min framtid och bla bla bla... sen efter det var det dags för styrka. sen nu sitter jag här, snart dags att hoppa ner i sängen för imorgon är det skola igen (n).
sen är det helg, sen är det måndag = SZIDI 17ÅR!!!!!!!!


ke$ha

vi känner alla till henne efter låten tik tok, men nu har hon släppt sitt album Animal, tummen upp för den!






suttit vid datorn hela dagen..

har varit hemma hos evelina hela dagen, lite små drygt, men har suttit och larvat oss för det mesta så tiden har nästan bara flygit iväg. har spelat spel på facebook nu sista tiden, mahjong, jag börjar bli riktigt grym på det. snart kommer katrine också, och jag tror matilda också skulle vara med, och då är det dags att röra på oss, iaf mig och evelina. ska cykla iväg och handla chooocklaad som vi har varit sugna på hela dagen, muums.


pääncakes!

tjingeling!
sitter hemma hos evelina, hon gör pannkakor, mums filibaba!
har även varit hos kiropraktorn idag, knäckte ryggen och allt. känns mycket skönare nu än innan. hoppade träningen i morse och hoppar den även nu ikväll. så det blir två lediga dagar, great!
ett stort minus är väl att vi börjar skolan på torsdag.. sen på måndag fyller jag ååååårrrr!!!!
kan knappt vänta, ska bli så himla coolt att fylla 17.


bilder från nyår



































jag får avsluta med denna nyktra bilden, dock är inte alla bilder inne, ni kan kolla på restan inne på min facebook. kvällen var verkligen värd att minnas, hade så otroligt roligt. tack för allting tjejer och killar!


RSS 2.0