patrik 1,5

när jag kom hem till evelina satt vi först och snackade lite, sen började vi fixa chokladmousen och fixade även fram lite chips, sen satte vi på filmen patrik 1,5. första gången jag såg den och tyckte den var riktigt bra. brukar inte tycka att svenska filmer är något att se på, men denna var verkligen rörande. eftersom det handlar om två homosexuella som ska adoptera ett barn och så blir det inte riktigt som dem hade förväntat sig.. härlig film :-).

kom hem nu runt halv tio och glömde att jag hade matte tills imorgon, så får fixa det nu innan jag går och lägger mig. sen får jag se om clara också har varit smart nog att jobba lite hemma, annars får jag sitta och hjälpa henne på lektionen:-).
nej, får räkna klart de sista talen sen hoppa ner i sängen, c-yaa!


slappsöndag.

sov ut idag, vaknade och åt frukost sen hoppade jag in i duschen, därefter har jag bara tagit det lugnt. skrivit lite på mitt brev till min mentor som ska handla om min idrott, och så ska man skriva sina meriter.. men känns som om jag inte har några meriter. vet inte alls vad jag ska skriva där.. uschja, får väl tänka lite till, det ska iaf vara klart tills onsdag.

denna veckan som kommer känner jag att jag inte kommer få någon ledighet alls, det blir liksom, vakna-skola-träna-sova. eftersom vi tränar klockan fem hela nästa vecka och vi slutar runt fyra tiden så måste både jag och johanna ta bussen direkt till träningen. kommer vara helt slut till helgen.. men som tur är att vi bara tränar måndag och tisdag i vattnet, sen på onsdag och torsdag kommer mer vara landträning för därefter flyttar vi in igen och börjar träna i 25meters bassäng vilket jag verkligen har längtat efter!

aja, ska snart träffa evelina och vi ska bara ta det lugnt med chokladmouse och uppenbarligen en film, mysigt. kommer nog inte kunna uppdatera så mycket nästa vecka med tanke på att jag har rätt så fullpackat schema, men får se vad jag hinner med. vi hörs!

krya på dig matilda!


lundakalaset/rixfm

tyvärr så fick man inte sova ut på lördagen, utan var tvungen att gå upp vid åtta för att sen träna vid sju.
träningen gick iaf riktigt bra.. fast det blev lite drygt och jobbigt att simma ben med träningsvärk. när jag kom hem åt jag, sen åkte vi till svedala quallity outlett för att kolla på jeans, men som vanligt hittar jag inga.. jag trivs helt enkelt inte i jeans längre. så vi åkte vidare till nova och där hittade jag lite saker:


lång tröja från gina tricot


kofta från gina tricot
linne från bikbok 2st för 99kr
sen blev det även två par leggins och två par skor, thihi. kan bara tacka mamma och pappa som betalade allting.

efter ca en halvtimme efter att vi hade kommit hem kom matilda hem till mig och vi fixade oss för att vi skulle senare dra vidare till lundakalaset för att se rixfim. evelina, johanna, mimmi och hennes kompis som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på var också med. hade iaf riktigt skoj, och måste säga att johanna blev hel vild när ola kom fram på scenen. och ja.. man är lite hes efter allt skrikande(a). fick även en tröja som dom kastade ut, haha. hemma vid tolv tiden och hoppade ner i sängen vid ett för jag var riktigt trött..


äntligen fredag!

idag har jag varit riktigt trött i skolan efter idrotten imorse.. var ute och joggade och sprang upp för backar och tränade spensten och massa annat, höll verkligen på att spy så trött jag var. sen efter det fick man stressa som fan till nästa lektion. därefter flöt dagen på som vanligt.

efter skolan hade jag följe med pontus och ralle till centralen, sen gick jag in på espresso house och träffade matilda och hennes syster där. satt där en stund och pratade, sen gick vi för att köpa aceton för skulle ta av matildas löshår. när jag kom hem åt jag mat och bytade om, sen hem till matilda för att hjälpa henne få av sitt löshår, och det tog ca två timmar om inte mer..
nu är vi iaf färdiga och hon är super söt i sitt korta hår och hon ska bli ännu kortare senare :-).
nu ska vi iaf åka och hyra film och köpa lite godis och bara ta det lugnt ikväll, skriver nog senare när jag kommer hem om jag inte är för trött.


party all the time.



hemma nu från skolan, en riktigt härlig dag. det enda negativa är ju att medans det är ca 45+ ute så sitter man inne och har lektion.. lite små tråkigt ju. och eftersom vår svensklärare aldrig dök upp på vår lektion så satt vi oss i våra grupper som vi ska ha till vollybollturneringen nästa fredag. vi ska komma på en egen dans, låt och även klä ut oss och sen ska vi framföra det till alla tvåor.. haha pinsamt!!!!

naj, snart är det dags för träning, skriver senare.

snabbt inlägg.

det får bli ett snabbt inlägg nu innan jag sticker till skolan. börjar kvart i tio och slutar kvart i fyra.. sen är det bara fredag kvar och därefter helg, sköööööööönt!
somsagt så fick vi en hel del läxor igår, och kan säga att jag är klar med danskan och mitt brev till göran om min idrott, eller ja.. nästan iaf.

nej, nu får jag börja gå mot busstationen, hör av mig senare.

helt slut.

gud vad jag är trött, är helt slut i kroppen. gick upp vid halv åtta imorse för att fixa mig och sedan ta bussen till skolan och gick ända till halv fem. även om det gick ganska snabbt så var det riktigt jobbigt och danskan som sista lektion.. det går bara inte, alla är helt trötta och sedan kan man inte koncentrera sig så man skrattar när man lyssnar på läraren eller halvsover på bänken.
fick även en nedrans massa läxor, vi ska skriva ett veckoschema, ett brev till göran om vår idrott och sen våra sömnvanor. sen fick vi även läxa från danskan där man skulle sätta några ord i bokstavsordning och sen läsa en sida i boken och plugga in lite ord som vi gick igenom idag.

efter skolan åkte jag in till malmö och träffade matilda och linn på entré, satte oss på burger king och jag krängde som fan, hade gått från 11 tiden tills dess utan mat.. och det kändes inte riktigt bra, får ändra på det. måste ta med mig lite mat så jag inte går och är hungrig om dagarna, sen försämras även en massa annat i kroppen, så det är lika bra.

nu är jag iaf hemma, missade träningen idag pga att jag slutade så sent. men jag cyklade bort dit för att lämna lite papper till jonas som han måste fylla i.

nej, nu ska jag gå ifrån datan, känner att mina ögon är helt slut.. så ska väl bara ta det lugnt nu. jag skriver kanske senare eller så blir det imorgon, ciao.

polheeeeem.

mitt internet har inte fungerat nu på två dagar så har inte suttit vid datan så mycket.. sen har jag inte heller hunnit uppdatera från förra veckan, lite synd ju.
började då på polhem i torsdags, ID1a, härlig klass, än så länge haha (-:

i lördags var jag hemma hos evelina med lite folk.. eller det började med att det bara var några få tjejer, men sen ploppade det in lite fler folk, kul!
i söndags har jag bara vilat hemma, hade en riktigt dåligt dag pga av att jag hade en grymt elak mensvärk, så sov bort hela dagen. men hann iaf åka in till obs för att köpa en ny träningsväska.

idag har det varit en lång dag i skolan, började då med danska där man fick ett nytt smeknamn.. vilket jag inte tänker berätta var det är. ångrade lite att jag tog danska eftersom jag nästan skrattade mig igenom hela lektionen. tycker deras uttal är så gräsligt att det låter som man mumlar, sen är det några konstiga ord som man förväxlar väldigt lätt med andra svenska ord. sist av allt blev det ett kort på oss alla, sen sjöng vi en låt.. yeeey (y).
därefter flöt dagen på som vanligt, somnade nästan på sista lektionen, längtade bara hem hela tiden. väl hemma fick jag snabbt äta mat sen sticka iväg och träna.
träningen gick väl ändå helt okej.. helt slut nu efter. kan knappt hålla ögonen öppna, så det blir sängen för min del nu.
ska bara borsta tänderna. har även pluggat matte, fick tio tal som ska vara klara tills imorgon, uuh.

nu är det mycket som gäller, det hela går ut på att man ska göra en planering inför sin skolgång. man ska själv göra en planering om hur man pluggar, så har vi fått en massa tips från lärarna om hur man kan göra det, och ja.. massa annat. gymnasiet går ut på att man ska ta hand om sig själv, det är ens eget liv som "står på spel".
vi får väl se hur det kommer sluta.


kass på att uppdatera..

sorry, men jag har inte haft så mycket tid till att sitta vid datan dessa senaste dagarna. började ju skolan i torsdags och kom i en riktigt trevlig klass, kände dock redan några personer sen innan. ett stort minus är vårt schema, börjar tidigt varje morgon förutom onsdag, men då slutar vi som läser danska halv fem.. så ett STORT fett minus på det.

igår kväll åkte jag och matilda in till malmöfestivalen, träffade lite folk där inne. sen vid halv tolv tog vi bussen hem för båda två var helt dö trötta, träffade också trevliga personer på bussen hem. gick direkt och la mig i sängen när jag kom hem. blev dock väckt av mamma vid halv sex för jag skulle säga hejdå till mammas bästa väns familj som åkte hem idag morse, sen somnade jag om och vaknade igen vid elva tiden.

träning vid halv fyra sen hem till matilda, kommer även lite mer om veckans gång + bilder!

fjärilar i magen.

tänk er att om två dagar så börjar skolan.. helt sick. är riktigt nervös, men eftersom jag nu vet att johanna och fler som jag känner ska gå i min klass känner jag mig lite lugnare, men schemat är ett stort MINUS!

igår var jag i danmark med familjen, mysigt värre. fast som vanligt så började jag och mamma bråka på gatorna.. haha lite pinsamt. hon försökte vända allt mot mig så jag sa ifrån, sen började hon kackla på och la all skuld på mig och det tål inte jag så jag blev riktigt förbannad. men det släppte sen när pappa bjöd på en slush, fick även en riktigt tjusig kofta. tittade även på slottet vid hamnen och gick en runda, sen hem, åkte inom helsingborg och åt mat.

var hemma runt nio, sen kom matilda och vi hade det lite mysigt här hemma. när hon gick la vi oss i sängen och tittade på changeling, men somnade efter halva filmen.. trött som jag var.

idag vet jag inte om jag ska in till malmö, hoppas på det iaf. sen ikväll är det träning som gäller, får se hur det kommer gå med min rygg och mina axlar..

bo01

eftersom mormor och mammas bästa väns familj är här så åkte vi ut till bo01 igår så dem kunde få se hur det såg ut där. men innan vi åkte ut dit så var jag på burlövs center med johanna, hon stor shoppade medans jag fick nöja mig att gå runt och kolla, men när jag får pengar ska jag också stor shoppa!
men nu kommer det lite bilder som jag tog igår med mobilen som jag äntligen har fått tillbaka. bilder från kameran kommer också någongång när den är färdigladdad.
















mmm, supergod glass.

när vi kom hem så fixade vi tacos sen hade vi lite singstar tävling. hade grymt kul, synd att dem åker hem om ca två dagar )-: .. men mormor kommer dock stanna lite längre, nice.

grattis katrine!

nu kommer det komma lite bilder från katrines födelsedag, har varit lite dålig på att uppdatera men har helt enkelt inte haft tid till det. men bättre sent än aldrig!
och måste säga att jag hade det riktigt kuuuuuuuuul och vill verkligen göra om det någon dag!



blev riktigt god mat och efterrätt också.


dags för sanning eller konsekvens.


snygga matilda.


evelina och matilda.


evelina och katrine.


maritza, sophia, kerstin och johanna.
snygga brudar! :-D


får avsluta med en bild på en dragen matilda, det finns fler bilder men orkar dock inte lägga in dom nu.
lär säkert komma fler sen. men som sagt, jag hade riktigt skoj och kommer verkligen minnas dagen! (iaf det jag kommer ihåg, haha)

GRATTIS KATRINE PÅ DIN FÖDELSEDAG!

det hände något med dom tre första bilderna så var tvungen till att ta bort dom.. )-:

your love hits me like no other.

då har mormor och mammas bästa väns familj anlänt, har varit lite spänt nu idag, men det går nog snart över.. och min ungerska är lite ringrostig så får slänga in lite engelska ord istället, lite pinsamt faktiskt.
har iaf precis sett på twilight och även spelat lite gh och nu är man mega trött men det är för tidigt för mig att lägga mig, haha(a).

på fredag fyller katrine år så ska hem till henne, ska bli riktigt skoj och längtar verligen dit!
men nu måste jag gå ifrån datan, jag uppdaterar imorgon eller något liknande.

dangerous.



har knarkat denna låt hela morgonen.. love it!
är nu fixad och ska nog cykla bort till katrine nu där även evelina är, vi får se vad vi hittar på.
sov inte alls bra, hade ont i ryggen och benen värkte efter träningsvärken sen vaknade jag vid fyra tiden och kunde inte somna om, så jag gick upp, tog ett glas vatten och la mig igen, lyckades somna om igen och vaknade runt halv tolv.

nej, nu får jag väl bege mig, uppdaterar senare.

gud vad magen kurrar.

då är man hemma från lund nu, hade det riktigt mysigt med oliver. träffade även matilda, katrine och evelina på bussen hem och jag är riktigt hungrig..

gud vad träningen var jobbig idag, första sprang vi en lång runda och jag höll på att dö, sen hade vi lite övningar och jag höll på att dö sen simmade 2500m och jag höll på att dö, och nu har jag träningsvärk, buuhuu..
efter träningen fixade jag mig och missade nästan bussen, men jag hann med två minuter, härligt!

nej, det blir nog sängdags för mig snart är ganska trött. imorgon anländer mormor och dom andra, ska bli kul men ändå inte.. butbut, det är bara en vecka, jag får väl stå ut.

välkommen tillbaka herr träningsvärk!

gud, jag har fått träningsvärk i mina armar och även i axlarna.. skulle ha stretchat (skiter i stavningen) igår efter träningen. hade väldigt svårt för att somna igår pga att det blixtrade jätte mycket. så jag låg i sängen och väntade tills det hade slutat sen kunde jag släcka lampan och lägga mig till ro, men det var så otroligt varmt i mitt rum så hade lite problem med att somna..

när jag vaknade i morse fixade mamma en frukost till mig, sen började jag städa i rummet och rensade lite här och var. städade även pennys bur och just nu hoppar hon runt i mitt rum.

får väl börja fixa till mig lite för träningen, för snart lär väl johanna och linnea dyka upp. uppdaterar senare ikväll!

första träningspasset idag.

håller nu på att göra mig redo för första träningspasset som börjar om ca en halvtimme. känner mig riktigt taggad på ett sätt, men sen var det egentligen så att vi skulle börja den 19e men nu har dom flyttat fram det nio dagar..
ska iaf bli skönt på ett sätt att bränna allt fett man har fått i sig denna månaden.

här hemma är det kaos, mamma målade "lekrummet" som vi kallar det och nu ser det riktigt fint ut, rummet är helst stort och det mesta ligger ute i trädgården, dvs thomas alla leksaker. undrar när han kommer rensa bland dom?
på onsdag kommer mormor och mammas bästa väns familj hit, dom kommer stanna här i en vecka, men mormor kommer nog stanna lite längre. kul att jag ska dela rum nu och får möblera om helt bara för att dom ska få plats.. great!


då är man hemma igen från träningen och det tog verkligen kol på en, riktigt jobbigt redan första dagen. även om det var ett "lugnt" pass. dock så gjorde det även ont i mina axlar ett tag, men senare så släppte det litegrann.

efter passet fick jag snabbt cykla hem, bort till city gross för att handla mjölk och bröd sen när jag kom hem så stod katrine utanför och väntade på mig och strax därefter kom även evelina. fick snabbt fixa till mig för både katrines och min mage kurrade efter mat. så vi cyklade iväg till mama rosa och åt kebabtallrik!!!!!!! :-D.
sen cyklade vi hem till evelina och såg på beck, myspys.

får väl gå och tvätta av sminket och lägga mig i sängen för jag är riktigt trött och imorgon kommer även O hem, så får träffa honom en stund på kvällen(a).
god natt.

taylor swift, a rap star?



vad tycker ni, ska taylor swift gå från country till rap?

härmed hatar jag nyckelpigor.

åkte in till lomma imorse med matilda, men vår buss försenade oss lite så vi missade bussen som gick till lomma. butbut, snälla pappa kom och hämtade oss.
efter ett tag så kom även katrine och höll oss sällskap och idag var det minst lika många nyckelpigor som igår och jag verkligen hatar nyckelpigor just nu, var kommer dom ifrån?

så vi tröttnade på att ligga på stranden och irritera oss på alla krypen som landade på oss så pappa fick komma och hämta oss igen och när vi var hemma så tog vi det lugnt i min trädgård.

ikväll skulle egentligen vi åkt till hässleholmfestivalen för att kolla på RIX FM gänget, men det blev inte så för det skulle vara en stor strandfest i lomma, men så blev det inte för min del, jag kommer nu sitta hemma med en film och bara ta det lugnt med evelina eftersom hon också sitter hemma och tråkar.

nyckelpigsinvasion?

åkte in till lomma med katrine och evelina runt tolv, men stannade inte där så länge pga alla nyckelpigor. var kommer dom ifrån? det är fullt med nyckelpigor överallt.. så det var lite jobbigt att ligga där på stranden utan lugn och ro för att man var tvungen till att slå bort alla nedrans nyckelpigor som satte sig på en.

medans vi väntade på att evelinas mamma skulle komma och hämta oss stannade vi utanför hemköp och bara satt där och väntade, sedan blev det lite problem när hennes mamma skulle hitta oss, men till slut så löste vi det, efter allt skrik, suckande och stön, haha.
när vi var hemma hos evelina så tog vi ett dopp i hennes pool, riktigt härligt efter att ha fått stå och vänta ett bra tag ute i solen. vid fyra tiden så gick jag hem för att duscha och fixa till mig snabbt för att jag och matilda skulle till hässleholmsfestivalen.. men det blev inte av för att vi visste inte riktigt vilket tåg vi skulle med, så vi tog första bästa tåget till malmö.

träffade på riktigt härliga folk där, nya ansikten också och det gillar vi stort!

 

 

 
 
 
 

grattis victor.

träffade lite folk som jag inte hade sett på ett bra tag nu på kvällen, mysigt. vill även säga att victor fyller år idag så stort grattis till honom!

nej, nu håller jag på att dö av trötthet, så jag får väl hoppa ner i sängen, men först blir det en tur till toan för att ta bort sminket och borsta tänderna. imorgon blir det troligtvis lomma igen, men bara om det blir fint väder. katrine sa att det skulle bli som idag, så får väl hoppas på det också!

jag uppdaterar bloggen imorgon, ciao.

lommastrand idag.

vaknade runt tio av att någon ringer till min mobil och söker efter mamma och eftersom vår hemtelefon inte fungerar så har mamma lämnat ut mitt mobilnummer till alla hon känner. så jag blev lite irriterad imorse.
sen var det tänk att jag skulle åka in till lomma med evelina och fanny, men dom glömde bort mig.. tackar!
men senare åkte jag in med sara och hennes syster, hennes pappa körde oss.

hade det ganska mysigt där, badade med sofia medans sara somnade, haha. var hemma igen runt halv fyra skulle jag satsa på? åt lite mat sen hoppade jag in i duschen.

och om jag skulle vara otrevlig idag eller något i den stilen så är det för att jag är jävligt förbannad.
tack och hej.






don't make me come after you.

jag har lärt mig att om man inte har något vettigt att säga så ska man hålla sin käft stängd.

take me to a better place.

eftersom vi hade en liten sorgsen matilda idag så tänkte jag, katrine, maritza och evelina överraska henne med lite glass så att hon kom på bättre humör, men det gick inte så bra)-: ..
så vi cyklade hem till mig och åt glassen och pratade ut lite, sen när det blev lite kyligare så gick vi in på mitt rum och bara tog det lugnt. vid elva åkte dom vidare hem till evelina tror jag.. jag orkade dock inte följa med för att jag var för trött och ville lägga mig i sängen för att se på film men fastnade istället vid datan.
får väl bädda ner mig själv nu istället..

imorgon säger dom att det ska bli fint väder, hoppas det iaf för jag behöver mer färg innan skolan börjar. om jag är tvungen så blir det solarium nästa vecka, hihi.




































maritza och katrine, riktigt skoj att få träffa henne:-).

alla kan inte vara normala, eller hur katrine och evelina? ;-)


have some faith.

det är många svårigheter här i livet, det är vid många tillfällen som man måste vara som starkast och kämpa sig genom det svåra. varje människa har styrka inom sig, det är bara till att låta den komma ut och visa hur stark man är. hur gråa dagarna än är, hur mycket varje person is a pain in the ass, så har vi alla en stryka, någon slags energi inom oss som får oss till gå vidare. hur lång tid det än tar så är varje steg ett vitkigt steg.

don't give up, you will make it.. vi går alla igenom en svår tid, vissa fler gånger än andra. men förvänta er inte det värsta. även om en fågel har en bruten vinge så sjunger den ändå, löven faller från trädet, men ändå så stor det kvar på sin plats som ett stolt träd. det jobbiga är bara ett hinder på vägen..


bump in the road.


erik hassle - bump in the road

den nya designen är fixad av emilia, tackar så mycket.

grattis mamma och pappa på er bröllopsdag.

Idag vaknade jag rätt sent och så hör jag inte ett ljud, allting är helt tyst.. jag stiger upp från sängen och går ut ur rummet och märker att jag är ensam hemma med lilla penny (som var lite lös i magen idag..). Jag undrade vart dom andra hade tagit vägen, mamma visste jag att hon jobbade och skulle snart komma hem, sen kom jag även på att pappa och dom pratade om att dom skulle åka iväg och fiska igår, så jag antog att det var det dom gjorde. Butbut, så fixade jag lite frukost och satte mig där ute för det var riktigt fint och varmt väder ute, så fort jag var klar med maten så gick jag direkt in och tog på mig min bikini och solade ett bra tag. När mamma kom hem höll hon mig även sällskap ute i solen.

När pappa och dom andra kom hem åkte vi in till obs för att lämna in min mobil som slutade att fungera igår, den vägrade att starta och det är även den femte gången jag lämnar in den på lagning jag borde faktiskt ha en ny. Men killen som vi pratade med sa bara "jag får se vad jag kan göra" aaarrrrhh. Får verkligen utbrott på sånt!!!!!
Fick även ett par leggins, ett linne och en klocka av mamms idag, hihi tack. bild på det kanske kommer lite senare..

När jag kom hem fixade jag till mig lite, åt mat med hela familjen för att idag är det faktikst mammas och pappas bröllopsdag och även linneas födelsedag. Nu har dom varit gifta i 15år och längre ska det bli och Linnea blir nu 16år, så grattis till er båda. När jag var klar så väntade jag på att Fanny skulle höra av sig när hon var framme i Staffanstorp, det dröjde inte alls länge. Vi gick bort till filmkedjan för att hon skulle ha godis, sen gick vi mot busstationen för att möta Evelina. När vi kom hem till henne så skulle vi se på "snuten i hollywood" men vi såg bara halva filmen för i med att den var inspelad så fick dom inte med hela.. lite synd. Så vi såg på "benknäckargänget" istället. Men där fick vi bara se slutet, Katrine kom också efter en liten stund.
Sen blev jag sugen på att se "låt den rätte komma in". En svensk drama/thriller. Såg inte så mycket för mister pratkvarn, aka sebastian, pratade genom hela filmen. Såg bara lite i början och slutet och det jag såg var riktigt äckligt.. hemsk film faktiskt. Fanny gick vid elva tiden för att hon skulle till David, och vi andra stack vid tolv.

Nu sitter jag här och är rätt så trött, borde väl snart hoppa ner i sängen. Men det är lite saker som jag sitter och längtar till, bland annat:
* malmöfestivalen - det ska bli sååååå otroligt kul, förra året var verkligen ett minne för livet.
* katrines födelsedagsfest - det ska också bli sååå otroligt kul, ett år till och hon är myndig, helt sjukt!
* skolstarten - ny skola, nytt liv, nya vänner. Kan det bli bättre?
Jadu, något jag verkligen ska hända nu. Men det är inet så långt kvar, så det är bara till att räkna dagarna(a).
Vi hörs imorgon, puss.

äntligen kom solen fram!

Äntligen så kom solen fram idag, så jag la mig ute i trädgården så snabbt så fort jag vaknade. Sen kom även matilda förbi och höll mig sällskap. Vi har legat där ute ända tills klockan blev fyra, under tiden blev det en massa vattenkrig och även slagsmål mellan mig och min lillebror som jag tror har rabies..
Han har varit jobbig hela dagen så vi orkade inte med honom mer så vi kastade i honom i poolen, så fick han ett utbrott och började slåss med ett skohorn så fick jag tag i honom igen och kastade ännu en gång i honom i poolen sen lugnade han ner sig lite, haha.

När vi inte orkade ligga där ute mer (solen gick i moln), så hoppade vi in i duschen och började fixa till oss. Jag cyklade även bort till Linnea för att hämta mina kläder och lämnade även en stor påse av Nikitas kläder som tog för mycket plats i min lilla byrå.. och nu sitter vi båda här och väntar på mat, båda två är utsvulltna!!

Senare ikväll så åker vi in till Malmö, får se vad som händer där.

Ha det bra!


härlig dag med matilda.

Hela denna veckan har jag vaknat upp av att mina brödrar bråkat och skriker mot varandra, ingen härlig morgon utan man får börja dagen med att be dom sluta och det tar verkligen på krafterna. Vid halv två kom mamma hem och då hade båda två lugnat ner sig.. men det är bara för att "bossen" är hemma.

Sen började jag sakta men säkert att fixa till mig, när jag var klar så åkte jag och matilda in till Lund. Gick runt där och kollade på lite kläder, var ute efter en jeansjacka, sprang runt och letade ett bra tag i olika butiker, sen hittade jag en på HM. Sen när båda var klara så åkte vi vidare till malmö där vi träffade lite folk, ganska skoj att lära känna nytt folk. Fick även syn på ett gammalt ansikte, haha.

Runt elva tiden tog vi bussen hem till lilla staffanstorp igen. Vi cyklade hem till mig för att Matilda skulle ta sina saker sen cyklade hon hem och jag satte mig direkt vid datan. Har precis tagit bort allt smink och borstat tänderna, håller nu på att måla mina naglar i någon fräck färg och ska snart göra mig redo för att hoppa ner i sängen.


jeansjacka från HM 298:-

RSS 2.0