timbuktuuu

då drar man till helsingborgsfestivalen för att se när timbuktu spelar.
ni hittar oss längst fram hehehehe


lyckad kväll!

firade evelinas 17års dag igår med jätte trevligt folk, jag hade verkligen jätte kul och jag tror att andra också hade det, även om det blev lite för mycket för vissa och någon drog ner klänningen på en annan så man visade allting.. men annars var det super kul och det kommer vara en kväll man sent kommer glömma. eller ja, iaf det man kommer ihåg, hehe.














bio och festival.

igår kom min sockersöta johanna hem till mig en liten stund, satt mest bara och pratade om allt möjligt. sen gick hon hem och jag var tvungen till att dra mig mot bussen till lund, biotajm med evelina som gällde. såg på trollkarlens lärling, faktiskt helt okej film, sevärd!

efter filmen drov vi in till helsingborgsfestivalen med matilda och hampus, gick runt där en stund sen var det dags att dra sig hemåt. däckade därefter direkt i sängen, var så himla trött. och idag blir det födelsedagsfest och det är dags att börja tagga för kvällens festligheter!




02.29

bjuder på lite låtar innan jag lägger mig.


eddy wata - i like the way


flo rida ft david guetta - club can't handle me


kelly rowland - rose colored glasses


bra träning?

 

det kanske är dags att börja tänka på formen? jag kan berätta att jag inte är direkt den personen som tar tag i träning.. jag säger att jag ska ut och springa, gå, jogga osv, men kan även berätta att det aldrig blir av. eller jo, ibland kan jag faktiskt ta tag i det och gå ut och gå en timme, eller så är jag ute och joggar någon km, men sen faller jag tillbaka i den onda cirkeln och börjar äta onyttigheter och jag känner att jag måste lära mig att sluta äta sötsaker och onyttigheter, för annars kommer jag aldrig komma till min "dröm kropp". så nu ska jag testa på det här som jag läste i cosmopolitan, inte så värst invecklade övningar och de ser även enkla ut att göra, men ja, som sagt, måste ha motivationen till att ta tag i det också..


club can't handle me.

kanske dags att uppdatera lite om de dagarna som har varit? dock har inte så mycket hänt, bara åkt runt lite hit och dit, träffat lite nytt folk på några fester osv. inget som är så jätte intressant att skriva om..

imorgon ska jag dock på bio, trollkarlen lärling, får se om den är lika bra som de säger på tvn, hehe. sen på fredag blir det en födelsedagsfest för evelina. skojskoj, taggar redan!
nej, men ska bjuda på lite bilder, hehe.


från när vi skulle göra hemmagjorda makaroner..... MISSLYCKADES!






lomma beach

stack in snabbt till lomma med la familia, mycket finare väder vid kusten än vad det är här inne..
sen stack jag och pappa snabbt ner till trafikskolan för att anmäla mig, men tyvärr så var de inte där så vi sticker dit imorgon istället och gör ett nytt försök.
snart kommer evelina och hämtar upp mig så vi kan dra till malmö, ska fixa lite till fredag osv.
haj.


sweet monday.

tagit det lugnt om dagen hos evelina.
stack hem till matilda lite senare för att göra egna makaroner, kommer mer om det senare.
vidare till donkan för att äta, sen hem till nikky.
därefter vidare till andjelo.
helt okej dag faktiskt, nu är jag trött och det är dags att dejta kudden.
haj.


saknar mina små underbaringar.












haha

detta hände igår natt, men har inte hunnit direkt att uppdatera om det, men det var två personer, rättare sagt, två tjejer som badade i vår pool klockan halv tre på natten. mamma kommer ner och frågar mig varför där är någon som badar i poolen, hur skulle jag kunna veta det? hade inte ens hört någonting. hon går ut och ser att överkastet var hälften bortdraget och frågar om där är någon men hon får inget svar tillbaka, sen går hon runt och lyfter lite på skynket och där ploppar det fram två tjejer som badar i underkläder? (det var iaf vad jag såg, kan ha sett fel).

dem ber om ursäkt för deras dåliga uppförande och visst, det kan ha varit en skoj grej för dem, men det hade faktiskt kunnat lett till lite mer dramatiska händelser. jag menar, tänkt så hade de inte kommit fram och mamma inte hade sett dem där under skynket, och sen dragit för och knytit fast det igen? hur hade de kunnat andas där under då? haha visst, jag kan förstå dem att det kanske har varit en rolig händelse, det hade jag också tyckt, man är ung och vild, men ibland måste man tänka efter lite. och kom igen, halv tre på natten och det är iskallt ute och får iden att bada i iskallt vatten? vad fan tänker man då? fyllesvin, hahaha.


happy b-day.

blev en snabb tripp in till nova, köpte det jag skulle, sen hem igen. därefter drog man hem till födelsedagsgrisen och åt mat och gjorde tårta och käkade en massa onyttigheter, men jag antar att det är okej när man fyller år!
och om vädret tillåter så blir det att steka vid evelinas pool tomorrow, nice.




sen vill jag även säga ett stort grattis till både ida och rasmus idag som fyller 17år nu, eftersom klockan har slått 00.00, hoppas ni två får super bra dag med en massa fina presenter, och hoppas att jag snart får träffa er innan skolan börjar och innan idisen lämnar oss för turklandet!


en liten skåneresa?

det var tänkt att jag, evelina och matilda skulle ta oss till åhus beach handboll. men tyvärr så fick matildisen feber så hon stannade hemma. när jag och evelina kom fram till kristianstad, efter en timmes tågtur, så spöregnade det så vi vände och skulle åka mot helsingbor istället. men så stannade tåget i hässleholm och stod där i evigheter, sen var malmö/lund tåget på andra sidan, så vi sprang snabbt på den och hann precis med den. hoppade av i lund, åt på bk, kollade runt lite i stan, sen åkte vi hem.

lite senare stack jag snabbt in till sara och hälsade på den saknade ungen och hon har nog den sötaste hunden jag någonsin har sett, en liten nallebjörn för mig, men är egentligen en huskie. otroligt fin är den. därefter cyklade jag hem i min långsamma takt och började smått fixa mig för senare drog jag och evelina till åkarp på fest, helt okej var det väl, lite fjortisvarning på vissa.. menmen. runt tolv kom nino och hämtade upp oss, tog en snabb tripp till donkan för evelina skulle ha glass, i med att hon fyller år nu/idag. STORT GRATTIS!

och nu är man hemma och ligger i sin sköna säng och somnar snart framför datorn.


grattis min lilla favorit.


vart är det fina vädret?

blev lite besviken imorse när jag vaknade och såg att solen inte sken.. vart tar det fina vädret vägen? jag som vill bygga på min bränna lite mer för att inte vara den vitaste sen när skolan börjar. aja, får väl hoppas att solen tittar fram snart.

vad händer annars idag? jadu, det har jag ingen aning om.


movietime!

varit en riktigt seg dag, vaknade som sagt vid halv tolv, därefter hände inget speciellt över huvud taget. la mig ute i solen, den lilla stunden den var framme, annars har jag bara suttit framför tvn och latat mig.

vid åtta mötte jag upp johanna på busstationen, iih. gick vidare till ica och köpte frysta bär, som vi skulle ha till smoothie, och vindruvor, mums. sen gick vi till nöjes, hyrde film, sebbe hette den, inte världens bästa och jag förstod inte så mycket av den, förutom att hans mamma var alkholist och var riktigt taskig och otrevlig mot honom, medan han själv var mobbad i skolan och hade problem osv. den hade fått ganska bra betyg, men den var inte så bra.

stack hem igen vid tolv och nu ska jag lägga mig, ska upp och springa imorgon med tompa, eller ja, får se om jag pallar och om vädret tillåter det dvs.

nej, dags att sova, är dö trött, puss.


relaxin'

ah, fick sova ut ordentligt idag, men ändå så väckte mamma mig vid halv tolv. aja, kanske var dags att stiga upp då ändå. dock så är vädret inte så fint så man kan inte ligga ute och sola. boring!

sitter här med mamma och kollar på ellen's show och har absolut inget att skriva om egentligen så det blir väl ett och annat bullshit, haha. nej men, ja.. nej.. äh.. har ingenting att skriva så det räcker för idag. ska nog hoppa in i duschen nu ändå.


morena my love


rollerblades

jag har varit super duktig idag, har varit ute och sprungit ca 2.4km, sen har jag åka ruller med matilda till lund och tillbaka, blev väl ungefär två mil, skulle jag tro. sen på vägen hem tog vi tiden bara för att besvisa hampus, matildas kille, att vi kan komma hem på 20minuter från lund till staffanstorp, för vi hade en diskussion där han sa att det var omöjligt osv.. haha och så åker vi ruller och kommer hem på mindre än en kvar, ja, vad ska man säga, vi hade raketer på våra ruller. ;)

sen satte vi oss ner och vilade hemma hos henne, träffade även på linda som jag inte har sett på jätte länge och hon höll oss sällskap en liten stund. sen blev det lite kallt ute så vi gick in och kollade tv bara. sen följde hon mig en bit hem. var faktiskt ganska skönt att rulla hem, nästan skönare att rulla än att cykla plus att det är bra träning för ben och rumpa. ;)

nej, ska väl lägga mig ner och sova en stund, imorgon ska jag få träffa min saknade johanna, så himla längesen jag träffade henne så det är väl dags nu, hihi. nej, jag får sluta skriva nu innan jag skriver en roman.. haha.


run forest run

måste erkänna att jag var ganska duktig idag, stack ut och sprang lite på mossen, dock så var det varmare än vad jag trodde där ute så jag blev genomsvettig och ja, trött.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara chilla, senare ska jag träffa matilda igen. får se vad vi hittar på.


21e juli

gud vad jag var varm i morse, sen kunde jag inte somna om heller, hatar när sånt händer. så nu sitter jag och kollar på tv, tecknat som vanligt, men det är bara för det är bara en massa tv-shop på de andra kanalerna.

vädret är inte så fint idag, så det blir nog inte stranden idag, så jag funderar på att sticka ut och springa lite nu, har inte tränat något dessa senaste veckorna, så det är väl lika bra att sätta igång nu, måste väl ha lite kondition tills skolan börjar för vi ska springa coopers ganska tidigt på terminen. åh, jag pallar inte, men jag antar att jag måste.. sen får vi väl se vad som händer idag.


mi corazón.

klockan är 01.29 och jag sitter och pratar med s i telefonen och jag är så himla trött att jag när som helst kan somna. spenderade kvällen i lund med lite folk, lite smått mysigt faktiskt, satt bara i stadsparken och snackade.
imorgon blir det antagligen stranden igen om det då är fint väder, annars vet jag inte vad som skall händas, hehe.
nej, ska väl försöka sova lite nu, måste sova ut de timmarna jag har missat.


lomma beach

efter att ha varit i rumänien i tre veckor har jag inte sovit bra en enda natt, trodde att jag skulle kunna sova ut idag, men ack. blev totalt uppskrämd av evelina i natt.. helt sjukt.
blev väckt, tog en dusch, sen stack jag med älskade matilda till stranden, riktigt mysigt och riktigt skönt väder, blev t.o.m bränd i huvudet.

ikväll får man se vad som händer, antingen blir det att ta det lugnt eller så kanske man drar på fest, dock så lockar det förstnämda mer. nej, ska hoppa in i duschen igen sen får man väl fixa sig i sin ordning. 

nothing in the world is ever completely wrong, even a stopped clock is right twice a day.


paulo coelho

klockan är 00.26 och jag sitter här och småläser lite i paulo coelhos bok, Brida. köpte den idag på flygplatsen och har inte kunnat sluta läsa från den. han skriver på ett sätt som får en att fastna för boken, eller ja, iaf jag fastnar för boken och är riktigt sugen på att köpa hans andra böcker också, har småläst lite vad alla handlar om och de verkar vara riktigt bra, plus att tiden går så mycket fortare när man läser. det gjorde det för mig iaf, men jag läser ganska långsamt så kan vara därför..

sen kan man väl säga att jag är trött men jag har inte riktigt lusten till att lägga mig. sen har jag ont i halsen också, har haft det de senaste dagarna och nu har jag börjat hosta också? vafan, jag får inte bli sjuk nu..
aja, sitter och pratar med evelina i telefonen nu, längesen jag pratade med henne, vi kan typ snacka i timmar om bara en massa strunt, hehe. nej kanske dags att lägga sig, imorgon blir det antagligen fika med matilda, så länge sen jag träffade henne. kanske drar till stranden också om det är fint väder.
it isn't explanations that carry us forward, it's our desire to go on.


borta bra men hemma alltid bäst

då har man äntligen kommit hem efter tio timmars väntan på flygplatsen i ungern, tiden gick långsamt men jag och mina syskon visste hur man skulle fördriva tiden på ett smart sätt, spela kort och spela dumma i huvudet, haha lite kul faktiskt, mamma skämdes lite i början men sen började hon också skratta, antingen åt, eller med oss. flyget var försenat med 25 min, men det gick ganska snabbt, och flygturen tog snabbare tid hem än dit. 

men nu är jag typ.. superduper trött och det känns skönt att äntligen få se på svensk tecknat, haha. har typ tröttnat på alla de ungerska och romänska filmerna som man typ inte har fattat ett piss av, menmen, jag är hemma och jag är trött. nu ska jag dricka ett glas mjöl, efterlängtat!
borta bra men hemma alltid bäst! 


i will miss this..








romania style

lite låtar som spelas i högtalarna här i romänien.


fly project - tasha


inna - ten minutes


mateo narcotic - mamasita


fly project - mandala


chris mayer & connect-r - still

stekdag.

dagarna börjar likna varandra mer och mer, vaknat, ätit frukost, packat väskan, begett oss till "weekend" som det heter, solat och badat, kommit hem vid 3-4, duschat, ätit sen har vi antingen tagit det lugnt och kollat film eller så har vi tagit oss ut på "'äventyr" som menas att man hälsar på någon släkting. såhär har våra dagar sett ut denna veckan.. lite smått tråkigt, men helt okej faktiskt, speciellt när man ligger och steker i solen i ca 30graders värme, det är aldrig fel.
nej, men dagen tills vi åker hem börjar närma sig lite smått, det är bara fem dagar kvar tills vi sätter oss i bilen till ungern där vi tar flyget ifrån. lite smått nice ju, längtar extremt, saknar alla där hemma så vill liksom bara hem nu.
dagarna börjar likna varandra mer och mer, vaknat, ätit frukost, packat väskan, begett oss till "weekend" som det heter, solat och badat, kommit hem vid 3-4, duschat, ätit sen har vi antingen tagit det lugnt och kollat film eller så har vi tagit oss ut på "'äventyr" som menas att man hälsar på någon släkting. såhär har våra dagar sett ut denna veckan.. lite smått tråkigt, men helt okej faktiskt, speciellt när man ligger och steker i solen i ca 30graders värme, det är aldrig fel.
nej, men dagen tills vi åker hem börjar närma sig lite smått, det är bara fem dagar kvar tills vi sätter oss i bilen till ungern där vi tar flyget ifrån. lite smått nice ju, längtar extremt, saknar alla där hemma så vill liksom bara hem nu.

en genomstekt szidi..

a fost şi plecat de înot şi băi de soare toata ziua, asa ca au devenit un pic ars pe tot corpul, vai. blocat acolo de start, zece la patru, astfel încât au fost în 30 de grade de căldură, cu soare arzător, precum şi, desigur, veţi obţine ars, mai ales dacă nu sunteţi poartă nici o protecţie solară. oferă, de asemenea, câteva fotografii din ziua de azi. :)

lökdag som fan.

sitter hemma hos mormor och har precis kommit in, har varit och handlat glass och jag är dö svettig. detta är nog den varmaste dagen hitentills.. eller ja, iaf för mig, alla andra säger att det bara blir kallare och kallare, haha in my ass. men iaf, träffade på en gammal.. vad ska man säga "kärlekspartner"? haha. nej men, mammas bror tog med mig till en kille som jag var dö kär i när jag var mindre och han var också kär i mig och ja, han ser fortf bra ut, hehe. men fyfan vad pinsamt det var, hade ingenting att snacka om typ och jag var genomsvettig och ja..det dök upp en pinsamtystnad! hahahaha

igår var det fint väder på fm, stack och bada och sola, men mot eftermiddagen så blev det jätte fult väder på fem minuter.. på fem minuter hann det komma svarta moln på himlen, det började blåsa starka vindar och det började spö regna så skor blev förstörda, kläder genomblöta och en lillebror som nästan började dansa i regnet, haha.

nej, har nog inte mer att säga idag, ska iaf försöka uppdatera ikväll om mina syskon tillåter mig att sitta vid datorn. bara sex dagar kvar sen åker vi äntligen hem!
puss

8 dagar kvar.

gud så varmt det är idag men dock så dök det upp några moln iaf och störde min solning, men på något sätt har jag ändå lyckats bränna axlarna. men hoppas det blir lika varmt imorgon UTAN några moln på himlen.
annars har det inte hänt något intressant idag, vet inte ens vad som händer senare under eftermiddagen, kanske hälsar på thomas gudföräldrar igen? eller så kanske det blir en tripp till mormor eller ja.. vi får väl se vad som händer. har annars varit lite butter idag.. syskon som driver en till vansinne borde straffas!
nej, har inte mer att säga nu, förutom att det bara är åtta dagar kvar tills jag åker hem, gud vad jag längtar!
gud så varmt det är idag men dock så dök det upp några moln iaf och störde min solning, men på något sätt har jag ändå lyckats bränna axlarna. men hoppas det blir lika varmt imorgon UTAN några moln på himlen.
annars har det inte hänt något intressant idag, vet inte ens vad som händer senare under eftermiddagen, kanske hälsar på thomas gudföräldrar igen? eller så kanske det blir en tripp till mormor eller ja.. vi får väl se vad som händer. har annars varit lite butter idag.. syskon som driver en till vansinne borde straffas!
nej, har inte mer att säga nu, förutom att det bara är åtta dagar kvar tills jag åker hem, gud vad jag längtar!

lite fler bilder.

hehe nu kommer lite bilder från idag när vi var på zoo, hehe.
sur för att han suger på att spela pingis.. haha

pics.

hemma hos zolt och adina, super fint hus!

rumänien - 100709

igår stack jag ut med renata och anetta (de som var hos oss förra sommaren) till en bar. helt okej faktiskt, dock lite smått tråkigt när jag inte känner någon och inte heller pratar så bra ungerska och de bara sitter och babblar på, hehe. menmen, bättre än att bara sitta hemma och inte göra något.
idag var det helt okej väder, inte riktigt sol och bad väder utan mer zoo-time väder. men blev dock lite besviken.. djuren som fanns inne på zoot var sjuka och deras s k "burar" var helt åt skogen och de såg verkligen helt uttråkade och döda ut. jag menar, man ska väl ha bättre hand om djuren som lever på zoo? eller, tycker inte ni det?
aja, sen lekte vi på en stor lekplats.. haha kände mig som en 5-åring igen. efter det åkte vi hem till mormor, åt, sen skulle vi åka hem och på vägen hem letade vi överallt efter vykort men det fanns inte någonstans, helt sjukt. sen stannade vi utanför ett bibliotek och där hade de precis fått in, haha.
ikväll blir det nog bara en latiskväll, film och chips och godis, yey. bara 10 dagar kvar till jag kommer hem, gud vad jag längtar. ska steka så mycket jag kan nu dessa sista dagarna så jag inte kommer hem som en viting.. eller ahja, färg har jag väl, ska bara bygga upp den lite mer.
puss och kram.

rumänien - 100708

jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har inte haft tillgång till dator för mina brödrar har typ.. tagit över alla datorer som finns. så fort en är ledig, direkt dyker någon över den och ska spela sina nedrans spel. menmen, jag har heller inte kunnat lägga in några bilder för något har hänt med min sladd, eller något? aja, det kommer in till slut ska ni få se.

 

en annan sak jag skulle vilja berätta om är att jag har hemlängtan som fan. jag är riktigt uttråkad och vädret är dåligt och mitt humör har sjunkit och mina syskon går mig nästan på nerverna och jag saknar min säng och mina vänner och pappa och ja, finns säkert en massa fler saker jag kan hitta på men orkar inte skriva ner det.. jag är hungrig och jag skulle tro att min lingonvecka ska börja när som helst, kanske därför jag är så nere?

 

kanske en lite mer positiv sak är väl att vi har lyckats övertala mamma med att köpa en hund, och jag skulle kunna tro att hon har gått med på det för hon har börjar planera om vem som ska gå ut speciella dagar med hunden, kollat på valpar och t.o.m pratat med pappa om det.. så ja, vem vet, haha. hon vill ha en golden retriver, för de är så smarta osv. spara på mami, en dag kanske den blir din. ;)

 

nej, nu är jag hungrig, mamma håller på att göra kyckling och den är snart klar. kanske skriver lite senare idag eller så blir det en annan dag, hoppas dock på att värmen kommer snart, det är upp mot 30 grader i ungern och vissa säger att det är på väg hitåt, hopppppppas!!!
puss och kram!


rumänien - 100703

vi har fått byta "sovplats" nu över helgen, nu bor vi hos zolt och adina och de har verkligen det coolaste och snyggaste huset, helt ny renorverat och modernt, toaletten är hur snyggt som helst och vardagsrummet desamma. har tagit lite bilder, men kan dock inte lägga in några här för den verkar inte kunna hitta min mobil?.. aja, ni får se bilder när vi flyttar tillbaka till det andra stället.

idag var vi på ett annat badställe, mycket finare och renare vatten, dock så har mitt hår lyckats bli grönt, ångest som fan, men vi har köpt lite hårfärg och sånt shampoo som ska skölja ut det, får se om det fungerar.. hoppas det iaf. nej, snart är maten klar så får väl gå ner och tvätta händerna osv, och till efterrätt blir det matildas berömda cheescake, hehe.
puss och saknar alla där hemma!

rumänien - 100702

det blir bara en liten snabb uppdatering nu, sitter hemma hos mammas bästa vän och pratar och nu håller de på att förbereda maten, skulle jag tro haha. dagen har varit den samma som igår, varmt och soligt på förmiddagen men nu mot eftermiddagen har det blivit mulet igen och jag antar att det snart ska börja regna igen.. en lite läskig sak är att stora delar av landet är drabbat av stora översvämningar, hus har blivit förstörda, människor som har kommit till skada osv, dock så ligger det en bit bort och de har sagt att "stormen" inte skulle komma till de området där vi är, men ändå.. man vet liksom aldrig vad som kan hända.

nej, ska försöka uppdatera lite ikväll också, och då kommer även lite bilder från idag.
ha det bra, puss och kram!


rumänien - 100701

Så grymt härligt väder det har varit idag, var på ett vattenland idag (som vi kommer spendera mycket tid i när det är fint väder) så är helt solbränd i hela huvudet och på kroppen, men magen, den är brun den, hehe, enligt mig då.
Men nu mot eftermiddagen har det blivit lite sämre väder, stora gråa moln dök upp och det började även mullra lite, men nu verka det försvinna, men även om det är fult väder så är det fortf varmt i luften.. menmen snart är det dags för middag, längtar för jag är jätte hungrig.
Nej, nu får jag logga ut, mina brödrar har ingen tålamod över huvudtaget, de vill bara spela sitt nedrans spel.. verkligen det vi kom hit för?
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt här, speciellt om kvällarna när jag har tid och när datorn är ledig.
puss och kram!

RSS 2.0