ska jag skratta eller gråta?

rubriken kanske inte alls hänger ihop med texten.. men jag behöver verkligen skriva av mig.  
simningen.. det är något som verkligen betyder något i mitt liv, även fast jag tycker det är så otroligt jobbigt att gå ner och träna, så har det gjort en stort intryck i mitt liv. även om jag har fått stora problem med mina axlar som jag säkert tjatar väldigt mycket om så har jag utvecklats väldigt mycket med annat. sen nu har man även gjort om lite i grupperna och delat upp oss så tjejerna simmar för sig och killarna för sig, sen har jag även vi fått en ny tränare och träningarna har ökat och man måste lära sig att komma in i det hela.

men liksom.. var tar allt det roliga vägen? allting har blivit så seriöst och tråkigt. man har ingen lust alls till att gå ner till träningarna längre och jag trivs INTE alls! jag tycker inte alls att det är kul längre att gå ner till träningarna utan jag känner att ett stort svart moln samlas över mitt huvud och regnet bara öser ner och tynger ner mig. blixten är de hårda passen man får som man måste kämpa sig igenom utan någon pepptalk utan man bara gör det och sen går hem.

jag tycker inte alls om det nya systemet.. lusten har helt försvunnit och ibland känner jag mig tvingad till att gå ner och träna. jag vill trivas med det jag håller på med, men nu är det helt annorlunda. jag har inget emot tjejerna som jag simmar med, dem är hur underbara som helst utan det är mest något annat som tynger mig. men jag får försöka så gott jag kan och försöka göra det bästa ur situationen och se hur långt jag kommer med det.


grattis nikita.

det var riktigt länge sen man träffade dig och det kändes bra att få se dig igen och äntligen få lätte på trycket lite. hoppas att du fick en bra födelsedag och jag önskar dig all lycka i världen.
hoppas också att vi kan få upp kontakten bättre nu än vad vi hade innan och måste även säga att jag verkligen saknar dem gamla goda tiderna då det bara var du och jag mot världen..


grattis elias.

var på fest hemma hos elias i helgen, riktigt kul. nu kommer det lite bilder..


jens, mathilda och josephine


elias och birgitta tror jag hon hette?


mathilda, jack och två andra killar


sandra, ludde och filippa


erika, jack, birgitta och matilda.


snart är det äntligen helg igen.

sitter nu i datorsalen och har bara en kvart kvar av lektionen, sen ska man ta sig hem så snabbt som möjligt och sen vidare till träningen. kommer inte vara hemma försen vid halv tio ikväll pga att vi har styrka efter två timmars träning i vattnet, asså, jag orkar verkligen inte med det mer!
är helt slut varja dag  nu, känns som om jag inte får någon vila alls, vill bara ligga och sova på helgerna men då missar man allt det andra.

aja, imorgon är jag verkligen taggad för, för jag och matilda ska ha riktigt skoj! :-D
nej, nu får jag stänga av för lektionen slutar snart, skriver nog senare om jag orkar starta datorn, har iaf inga läxor kvar tills imorgon. fast ett stort minus är att vi ska springa cooperstest imorgon.. känner mig inte alls redo för det eftersom vi har en massa löpare i klassen så kommer jag där som en simmare med sämst kondition, haha. önska mig lycka till!

hoj.


måndag och ny vecka.

började skolan som vanligt vid åtta, slutade vi fyra tiden. dagen gick väl hyfsat snabbt, fick våra miniräknare på matten idag, kanske inte så intressant att veta men det är iaf något.. måste bara säga att dem är riktigt hitec.

efter skolan var det bara hem och äta sen vidare till badet då tritonspelen var igång, simmade idag 100ryggsim och 100bröstsim. ryggsimmet gick väl sådär, simmade på samma tid som jag var anmäld på, men det hade kunnat gå bättre. bröstsimmet gick superbra, iaf för mig. persade med tre sekunder!!!!!!!!!!!!!!!

nu ska jag bara ta något lite och äta sen hoppa ner i sängen, imorgon börjar jag kvart över sju med specialidrott så måste få lite sömn i mig.
godnatt!


music.



en snabb tripp till burlöv.

åka snabbt in till burlöv, köpte en enkel väska till skolan sen en stickad tröja från vero moda, nice!
ska sätta mig och plugga en liten stund nu, danska till imorgon sen prov i natur tisdag tror jag.. eller så var det onsdag.


The Reader.




en dag insjuknar den 15-årige pojken Michael Berg på väg till skolan och räddas av den runt 30-åriga Hanna. de förälskar sig oväntat och inleder en passionerad affär fram till den dagen Hanna plötsligt och utan förklaring försvinner. åtta år senare är Michael en ung juridikstuderande som iakttar de pågående krigsförbrytarrättegångarna mot nazisterna. han träffar sin forna älskarinna igen, underväldigt annorlunda omständigheter. hanna står anklagad för ett fruktansvärt brott och vägrar rätten till försvar. michael inser gradvis att hans ungdoms kärlek döljer en hemlighet som hon anser vara mer skamlig än mord.


topphumör!

äntligen fredag, denna veckan har bara flygit iväg, vilket har varit riktigt skönt. kommer ihåg att i måndags sa jag att jag inte orkade med ännu en tuff skolvecka, men den har inte varit så tuff som jag förväntade mig.
träningen idag gick riktigt bra, simmade på bra. gick upp tidigare för jag orkade slösa bort min fredag på att träna:-).
snart dyker väl matilda upp och senare åker vi in till malmö, katrine följer även med oss, träffar lite folk där.

gårdagens skrattanfall:
ida när hon ramlar mitt framför alla i vår klass + många tvåor + lite annat folk. HÖLL VERKLIGEN PÅ ATT DÖ!


SPEEDAD!

sitter nu här i skolan och väntar på att svenskan ska börja, ida sitter bredvid och tänker så det knakar!
skriver när jag kommer hem, c-yaaaaaaa


lång morgon..

vaknade vid halv sex för att senare ta bussen till specialidrotten.. men såklart så får man ett sms där det står att idrotten ställs in pga att vår tränare är sjul.. great(y).
gick och la mig i sängen igen, klarade bara av att sova en halvtimme till sen vaknade jag igen och var klar vaken och kunde inte somna om. uuuuhhh.

så nu är jag helt klar och jag ska ta bussen om ca 45min, vad fan ska jag göra tills dess? haha


don't forgett.

skolan idag har varit ganska dryg, orkar verkligen inte med en vecka till.. fy. slutade vid fyra, sen klockan kvart i sex började vi med styrka (gym). hade genomgångar bl.a. sen vid sju skulle vi hoppa in i vattnet och simma 6000m långt pass, och ja, jag är ganska död..
& hej smärta i svanskotan!


nu känner jag att jag måste skriva av mig, för det har hänt lite saker nu på den senaste tiden. det jag vill ha sagt är att jag inte förstår hur killar tänker. ena sekunden så är dem hur trevliga som helst, andra så ignorerar dem en och får en att känna sig som luft. andra utnyttjar folk och sen blir tillsammans med en annan tjej två dagar senare. jag menar, finns det ingen seriös kille längre? verkar som alla jag stöter på är riktiga svin.
ibland undrar jag även hur dem känner efter att man har bråkat, det verkar som att killarna har en sådan tendens att dem kan glömma allting på en nanosekund.. medans vi tjejer sitter och grubblar på det en lång tid. undrar om killar brukar vara ledsna och känna.. "detta kanske gick lite för lång, nu sårade jag verkligen henne".

var hittar man en kille med ett stort hjärta?..


ready, set, don't go.


slappsöndag.

mina söndagar brukar alltid vara så sköna, brukar inte göra något speciellt. har iaf suttit och pluggat och är klar med alla mina läxor, vilket är riktigt skönt. fast måste läsa på lite mer till nkprovet som är nästa vecka..

ska iaf snart hem till matilda, efter jag har ätiti. jag uppdaterar nog senare ikväll om jag har något intressant att skriva. c-ya


gatufest.

träning i morse, var lite seg mot slutet efter allt ben som jag hade simmat. men annars gick det super. hem och tog det lugnt ett tag, sen vid fyra var det dags för alla på lindvägen att samlas och ha en gatufest, dock så blev den inte som jag hade förväntat mig, den var ganska liten men den dög. + att alla var inte där. bilder kommer så fort jag har lagt in dem på datorn, och dem som känner mig vet hur långsam jag kan vara med det..

sen vid sex tiden åkte jag in till lund, när jag skulle hem så fick jag vänta ett bra tag på bussen och på lördagar så går det bara en gång i timmen. men det var en kille som var så snäll att han bjöd på taxi hem. som tur så bodde även han här i staffanstorp, tackar!

cyklade hem till katrine där det var lite folk. vi såg på film och hade det ganska trevlig, vid halv ett cyklade jag hem och nu sitter jag här. helt slutkörd. imorgon lär det bli lite pluggande, sen tror jag nog att jag även träffar tildis en stund. mer om det kommer imorgon.

nu ska jag iaf hoppa ner i min sköna säng och sooooooova, något som jag har längtat efter!
godnatt.


godnatt!

blir ett litet mini inlägg där jag bara hade tänkt säga: god natt!


sjukgymnasten.

hade bara två lektioner idag, sen vid tolv tiden kom pappa och hämtade mig och vi åkte vidare till malmö, IMC (sjukgymnasten). det tog en timme innan vi var klara, och jag fick lite övningar som jag var tvungen till att göra, sen behöver jag verkligen jobba med min bålstabilitet..

efter det kom jag hem och mamma hade gjort pannkakor, sen åkte jag in till lund igen med matilda, vi gick lite i stan och jag köpte mig en ny bh vilket verkligen behövdes. kom hem igen runt sex tiden och nu ska jag snart vidare till johanna för att skriva min målsättningsplan på datan, verkligen tacksam för att jag får låna hennes dator, måste försöka skaffa mig word på min dator, eller skaffa en ny som har det i sig, för jag kommer inte klara mig i tre år utan det..

för övrigt är allting bra med mig, pratade lite med bengan igår om hur jag skulle träna och vilka dagar.. det blev sju dagar i veckan + 2 styrkepass. får se hur det kommer gå, hoppas jag klarar av det iaf.

uppdaterar senare igen om jag orkar för nu måste jag iväg.


automatic.

jag tycker faktiskt att Tokio Hotels nya låt automatic är bra. Hörde den för första gången inne på Kenzas blogg, fast på tyska, men tycker att den engelska versionen är snäppet bättre. vad tycker ni om den?


hemma och är helt slut!

kändes riktigt skönt att träna idag, simmade på som man skulle och axlarna funkade prima! kommentaren från jonas fick mig även på dubbelt så bättre humör, tack. vi fick även reda på vilka grupper som vi hamnade i, dem flesta kom i A gruppen och då gäller 7träningspass + ett styrkepass om jag inte minns fel. fast sen ska vi gå in djupare om hur man vill lägga upp passen m.m.

sitter nu och skriver lite i min målsättningsplan som ska vara inne nu på torsdag.. känns som jag snart är klar med den. sen ska jag även skriva ett brev till specialtränaren anna om min träning (igen). känner att det kommer nog ta ett tag innan jag kommer i sängs, ska även läsa lite i boken från svenskan.

nej, får avsluta med det jag nu höll på med, uppdaterar igen när jag har tid.


vill ha helg nununu..

då har man kommit hem från en lång skoldag.. men det har gått hyfsat snabbt. när jag kom hem åt jag mat sen satte jag mig och pluggade lite engelska, sen nu kom jag på att jag måste skriva en målsättningsplan och massa annat, ajaj det får jag börja finslipa på när jag kommer hem från träningen.
snart kommer väl johanna och linnea dyka upp och så gäller det bara att ta sig till badet och hoppa i och träna.


i miss you.


önskan är stor, men viljan är större.

inte alls pepp inför denna skolveckan.. vill bara vara hemma och sova. fast missar dock sista lektionen på tisdag som är matte och sen typ halva dagen på torsdag, eftersom jag ska till olika sjukgymnaster. känns lite så att missa lektioner eftersom varje lektion är viktigt att gå på.. menmen, får ta igen det sen.

snart är det dags att hoppa ner i sängen, för imorgon börjar jag klockan åtta och måste ta bussen rätt tidigt för att hinna. första lektionen är danska, blääää. får hålla ut ett år nu med det, sen slipper jag det totalt! :-D(tror jag iaf)

en annan sak som är ganska läskigt är allt det som händer i matildas hus.. är dö rädd varje gång jag är hemma hos henne, speciellt om kvällarna. och dom som känner henne vet vad som försigår där, mer tänker jag inte säga, haha. massa underligga saker som händer som skrämmer livet ur en..
nej, nu är det dags att stänga av datorn och försöka sova lite. skriver någon gång i veckan om jag hinner, annars uppdaterar jag nästa vecka, så det är bara till att hålla ut alla mina läsare (om jag ens har några.. hahahah. ville bara skryta som alla andra gör).


home sweet home.

då är man hemma igen. både jag och johanna var helt slut så vi tog bussen hem, hann iaf köpa en sportbh och två skrivblock, ett till skolan och en träningsdagbok.
nu känner jag mig ofräsch så ska hoppa in i duschen snart, sen ska jag nog sätta mig och kolla igenom danskläxan om jag orkar.. hade egentligen behövt göra en massa annat men klantig som jag är glömde jag min skrivbok i skolan(n). inte alls bra szidi..

sitter nu vid datan och har ingenting att göra, lite småtråkigt.. men har iaf musikens sällskap. och det slog mig en tanke, vad tyst världen hade varit utan musik. det finns musik till alla sorters människor, ledsna, glada, arga m.m. och för mig betyder det en hel del, för på vilket humör jag än är på så har jag musiken som kan muntra upp mig. och jag brukar ofta sitta och leta efter nya låtar hela tiden. sen har jag även vänner som skriver egna låtar och hoppas verkligen att dem kommer långt med det.

nej, kände att jag skrev av mig lite där, haha. brukar inte hända så ofta menmen..
nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen sen lägga mig framför tvn och bara slappa. skriver kanske ikväll ett sista inlägg innan nästa vecka börjar, för kanske inte får så mycket tid över att kunna uppdatera bloggen, får se hur det går. kommer ju även få nya träningstider så måste planera med skolan och alla läxorna man kommer få.
aja, c-ya.


burlöv med johanna.

vaknade av att johanna smsade och ville att jag skulle följa med henne till burlöv. så fick gå upp ur sängen och börja fixa till mig. skulle även möta mamma för att få pengar av henne.. och såklart så glömmer jag hennes plånbok här hemma så får cykla hem igen och hämta den (jag tror faktiskt att jag börjar bli senil..).

igår var man hemma hos evelina med matilda och såg på benjamin buttons otroliga liv. såklart så somnar både jag och evelina i soffan medans matilda sitter där helt själv, haha. efter filmen blev det lite naddamaud sen cyklade jag och matilda hem. tack för kvällen tjejer, den var mysig.

nej, nu ska jag bara fixa det sista sen sticker vi till bussen, uppdaterar senare.


städning som gäller..

städa är tråkigt men med musik går det hur snabbt som helst. har damsugat mitt rum, plockat undan alla kläder och ska nu sortera bland mitt smink..
egentligen hade jag behövt sticka iväg och handla lite saker, som t.ex. nya skor, converse som jag är riktigt sugen på att ha och är passar till det mesta. sen en ny skolväska, kan inte gå med den som jag har nu för den tål inte vikten från alla mina böcker, den håller på att gå sönder nu och det vill jag inte att den ska göra.
sen behöver jag en ny träningsdagbok så jag kan börja skriva ner mina träningspass i den. sen även en ny anteckningsblock till skolan och en ny kalender..

igår kväll träffade jag äntligen katrine, har inte träffat henne på ett bra tag så det var verkligen skoj. pratade en hel del, sen cyklade vi till filmkedjan för att träffa matilda, stackarn hade stått där och väntat ett bra tag på oss två men vi missade tiden.. köpte iaf godis och läsk och tog en runda i den nya rundellen som är äntligen klar vid city gross. hem till matilda och satte oss i soffan och satte på "på spaning med bridget jones". både jag och katrine var jätte trötta efter en lång och hård skolvecka så vi åkte hem efter filmen. men kom inte i säng försen vid halv ett.. inte bra.

nej, får fortsätta där jag slutade.. uppdaterar senare.


vollybollturnering.

då var det inspark för oss ettor idag, vi hade en vollybollturnering med tvåorna. klädde ut oss och dansade och sjöng även en låt för dem. mitt lag var då hippies och måste säga att jossan var bäst utklädd! får jag tag i någon bild så lägger jag upp den, hihi.

det gick också rätt bra för vår grupp, även fast vi bara var fem pers så klarade vi oss hur bra som helst. vissa kom aldrig dit, någon hade slutat och en annan var skadad.. vi vann iaf två matcher och förlorade två. kom till typ semifinal? och förlorade mot ninjorna som då vann allting, grattis till dem!

vi fick iaf pris för att vi hade bästa namnet, woodstockarna tror jag det var, haha. sen fick även en grupp i vår klass första priset för bästa sång och dans, fast det var inte så mycket dansande, utan bara väldigt höga och starka toner, speciellt av dahl!!

hade iaf en riktigt rolig dag!


brand i staffanstorp.

igår natt så uppstod det en brand här i staffanstorp, vid mellanvångskolan. kommer inte riktigt ihåg var vägen hette.. men iaf, det var en mamma och fyra eller tre barn som omkom. men ett av barnen hade fått en svår rökskada, läkarna försökte göra allt vad de kunde, men tyvärr så avled barnet klockan fyra idag. pappan var dock bortrest, men endå hemskt att komma hem och veta att alla är borta förgått.
r.i.p!


across the world.

guuuud, jag är jätte trött. skolan till fyra där danskan var den värsta lektionen.. helt dryg och ja, tråkig. direkt efter skolan är det träning och eftersom jag inte alls fick i mig tillräckligt med mat så var jag helt slut och arg. verkligen inte okej!

nu är jag iaf hemma och ny duschad. ska sätta mig ner och kolla igenom naturkunskapen, för vi ska ha ett prov imorgon för att se om vi förstår det vi har pratat om nu. men det gör inget om vi skriver ig på detta provet för detta ingår inte i betygen. fattar inte så mycket med det periodiska systemet.. så får kolla igenom det nu och kolla på alla anteckningar som jag har skrivit.

på fredag är det dags för inspark. ska spela vollyboll med tvåorna och sen ska vi även visa upp en dans och en låt.. haha. kul att vi har kommit långt. någon som kan ändra om texten till segertåget som maskinen sjunger så att den handlar om idrott? det hade varit super snällt!
utklädnad: hippies!

det var allt från mig just nu, uppdaterar säkert senare. c-ya


snabbis.

det får bli ett riktigt snabbt inlägg nu, för ska snart cykla bort till bussen. slutar vid fyra idag, egentligen halv fem men har flyttat fram lektionen så slutar en halvtimme tidigare. efter det är det träning.

hörs senare!


RSS 2.0