inköpslista.

Lite nya saker som jag behöver innan skolan börjar:
* träningsväska
* träningsbaddräkt
* skrivblock till gymnasiet
* skor
* kläder
* några nya smycken

Jag och mamma får nog åka och storshoppa innan skolan börjar. Måste även säga tack till henne för det hon har gjort för mig denna sommaren, det har nog varit den första sommaren som vi har varit sams för det mesta, innan var det så att vi alltid bråkade en massa, men inte nu. Känns som vi börjar komma bättre överrens.
Tack mamma.

storstädning bland kläderna.

Imorse var jag på riktigt dåligt humör pga att mina syskon gjorde mig vansinnig. När man väl försöker sära på dom för att dom ska sluta skrika och slåss så blir det bara värre och jag orkade inte det så jag tog på mig kläder och gick en lång runda, även fast det regnade rejält. Sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och stod där ett bra tag för jag var fortfarande rasande arg men efter en liten stund så släppte det. Satt bänkad framför tvn ett bra tag, tecknat får mig alltid på bättre humör, hihi. Sen satte jag igång med att rensa bland mina kläder och sortera rätt det för att min byrå såg ut som ett bombnedslag. Tog en bra stund, men nu är jag nästan klar, ska bara rensa bland mina baddräkter också.

Snart så kommer min efterlängtade Johanna hit, har inte träffat henne på ett bra tag för hon har varit i Spanien i två veckor sen har hon även sommarjobbat en hel del, så det ska bli kul att äntligen få träffa henne igen.
Vi gick till filmkedjan för att hyra film, men det blev för mycket godis så vi hade inte råd till att hyar film också, så vi fick se "..och så kom polly". Därefter låg vi bara och pratade en massa, båda två är helt spända och nervösa inför gymnasiet, båda två vill så gärna hamna i samma klass och det är 50% chans att vi gör det.
Men det har varit en lugn torsdag, lilla penny blev även 7 veckor idag, hihi. 

Nej, jag tror nog att jag ska hoppa ner i sängen och se klart på filmen som jag började med igår, men först ska man tvätta av sminket och borsta tänderna. 
Imorgon ska jag nog börja med att fixa till min design på bloggen, den behöver verkligen att göras om. 
ha det bra.


två glada små muppar på väg till liseberg:-).
bilden är tagen för ett tag sen.

you made the music come to life.


people can say what they want to say about you but we gonna remember the miracles that you showed us,
through you music and through your dance.
you were the one that made us all realise that we are the world. you are the one that showed us we can moonwalk.
you gave us the beat, you gave us the rythm and yuo gave us the soul.
through us your legacy lives, we can't stop now and we wont stop now.
Michael Jackson.

ett hjärta som glöder som en gång brann.


slappmåndag.

kan börja med att berätta att min efterlängtade johanna kommer hem idag, hon kommer nog vara mega brun och så kommer man här med sin vita äckliga sverigefärg.. haha. får se till att bygga upp det så fort solen är framme, får hoppas att den snart kikar fram, för man vill inte vara vit när skolan börjar, då känns det som om man har suttit inne hela sommaren :-(..
menmen, jag vaknade iaf vid halv elva, satte mig vid tvn och åt lite frukost, sen får jag besök av matilda som hade lunchrast i en timme eftersom hon sommarjobbar nu i tre veckor, vilket är tråkigt. Linnea kom också förbi snabbt för att hon skulle låna en tröja va mig, hon skulle till danmark, dom erbjöd mig också att följa med men hade tyvärr inte fixat mig och jag hade heller inga pengar, så det får bli en annan dag. senare på dagen ska jag träffa sara, får se vad vi hittar på, längesen man träffade henne, så det ska bli skoj.

igår var jag i malmö med matilda, vi handlade smink, vilket jag verkligen behövde, och så tog vi en liten fika på espresso house. satt där ett tag och bara pratade sen åkte vi till arlöv för att träffa tim, därefter åkte vi hem till mig, åt mat senare kom även linn. eftersom vi inte hade någonting att göra så bestämde vi oss att hyra film, katrine och linnea var också med. vi hyrde "crazy eight". cyklade hem till linnea för att se den, men hennes dvd  fungerade så vi fick cykla hem till katrine. måste säga att det var en riktig b-film. har nog aldrig sett en dåligare skräckfilm, så jag rekomenderar inte filmen!
runt tolv cyklade allihopa hem. tack för kvällen tjejer!

musik.

 
chrishan - bedroom

 
travis garland - glow stick


nina sky ft flo rida & pitbull - get up on this

en ny familjemedlem.


lilla söta penny.

grattis evelina.

Grattis på din födelsedag min lilla underbaring, hoppas du får en toppenbra dag och hoppas att dina problem går över för du är en stark person med mycket energi i kroppen.
Vi hade lite problem i början av vår vänskap men nu är den starkare än vad den någonsin kan bli, du har gjort en stor påverkan i mitt liv och jag vill inte förlora våran vänskap. Tack för att du finns och för allt du har gjort och när du är ledsen och behöver någon att prata med så finns jag här och det vet du om.
Jag älskar dig evelina och jag gör allt för att du ska må bra.


helsingborgsfestivalen.

Igår, runt ett tiden, åkte jag med emelie till helsingborgsfestivalen. Det kanske inte var jätte stort som malmöfestivalen men mysigt var det, iaf en liten stund. När vi kom fram så åskade det rejält, vi trodde först att det skulle gå över sen men vi hade visst fel. Det blev värre och det började blixtra och ösregna så vi tog tåget hem igen. Gick till city gross och handlade glass, kladdkaka och jordgubbar, sen hyrde vi även två filmer, en skräckis och en komedi. Så log vi i hennes stora säng och slappade halva dagen. Senare bestämde vi oss för att åka in till helsingborg igen för vädret hade blivit mycket finare så vi tog första bästa buss in till lund för att senare ta tåget vidare till hbg, men då gick tågen helt sent och vi orkade inte sitta och vänta i en hel timme till nästa tåg så vi åkte in till malmö istället och åt på donkan(det är det enda emelie har ätit idag, skräpmat!!). Sen var vi hemma rätt tidigt, vid elva tiden. Satte på skräckfilmen och åt en massa glass, och ja.. emelie var rätt så rädd.

Vid halv elva så vaknade vi och åt frukost, jordgubbar med fil mmmm så gott:-). Sen fixade vi till oss lite och jag gick hem för att duscha, kände mig ganska så äcklig.. men ni sitter jag här och gör ingenting, skulle egentligen följa med Linnea till hbg men det gick inte för dock så har jag inga pengar sen så hade jag tydligen lovat mamma att följa med och välja ut någon kanin.. aaarrh. Jaja, dom får inte komma till mig sen och be mig rensa buren för det var inte jag som ville ha någon kanin!!!!!
Men nu ska jag gå, ha det bra!


en liten middag hos evelina.

Vid ungefär halv två tiden åkte jag in till lund med katrine, när vi väl va framme så träffade vi fanny där sen gick vi tre vidare för att handla en present till evelina för senare på kvällen skulle vi hem till henne och äta en liten middag i med att hon fyller år på lördag. Vi traskade runt där på lunds gator för att hitta något kul till henne.. jag tänker inte säga var vi köpte sakerna men jag kan säga vad vi köpte:-).
det blev ett sanning eller konsekvensspel, sex tärningar och en godis bh, hihi.
efter det tog vi en liten fika på espersso house medans vi väntade på fannys tåg och våran buss. När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen för jag kände mig så äcklig, det var helt fuktigt och varmt ute så jag hade blivit helt svettig. Efter någon timme kom katrine hit och hon hjälpte mig att fixa mitt hår sen fick vi vänta på att klockan skulle bli kvart över sex. Men vi kom inte dit försen vid halv sju eftersom vi skulle hämta fanny från busstationen och hennes pappa lämnade henne runt den tiden. Eftersom evelina hade beställt pizza så fick jag följa med henne å hämta den, vi åt och senare kom även sara och emilia:-). vi testade spelet som evelina fick av oss och det var riktigt kul, men sen tröttnade alla på det så började vi prata om en massa saker. Hade riktigt trevligt med alla er tjejer, ni betyder verkligen.
och hoppas att både evelina och fanny får härliga födelsedagar.
nu kommer det lite bilder från kvällen.

  
   
jag orkar tyvärr inte lägga upp fler bilder för min data är otroligt långsam..
men sen får jag ju inte glömma lilla underbara alexander som har hållt mig sällskap hela kvällen nu, han är allt för gó den pojken, hihi:-).
nu ska jag hoppa ner i sägen  och sova, imorgon ska jag till helsingborgsfestivalen med emelie, ska bli skoj.
god natt!


fuktigt väder..

det får bli nu ett snabbt inlägg om gårdagen och om idag.
igår kan jag då berätta att jag var på bio med min lillebror, vi såg på Ice Age 3 och eftersom jag är den personen som älskar disneyfilmer så njöt jag av varje minut, hihi. fnissade även lite för mig själv under hela filmen. därefter cyklade jag och katrine hem till matilda där även simon och chrille fanns, kommer lite bilder från det också, kanske inte normala bilder men man får väl bjuda på sig själv någon gång, inte för att det fanns några bilder på mig, mest på simon och chrille;-).

idag träffade jag sara imorse, vi gick en riktigt lång runda på en timme, fast båda två gick och klagade på att vi var så varma och svettiga för att det var så varmt väder ute. sen gick jag hem och duschade och fixade till mig lite senare träffade jag min saknade emelie, vi åkte in till burlöv för att fixa hennes mobil åkte vi vidare till malmö, entré för att hon skulle lämna tillbaka en kjol. sen så kollade vi runt lite där. sen tog vi bussen hem och hamnade hemma hos henne där vi bara låg och tittade på tv och åt makaroner med ost, haha. nu ska jag vidare hem till katrine och träffa henne och matilda, får se vad som händer ikväll?
vill även lägga till att det är riktigt fuktigt ute, jag dör av värme.. men kan inte bara alla molnen försvinna och låta solen komma fram? jag vill ha sol och värme nuu!!
ha det bra.

klass - feel the love


skruva upp volymen så högt det går och dansa loss till ljudet.

skrivet från hjärtat.

det blev inte som vi sa

föralltid

tänka sig, vi som trodde att detta sommarlovet skulle bli det bästa blev till det värsta. vi lovade varandra att även om vi skulle börja på olika skolor så skulle vi ändå hålla kontakten och fortfarande vara bästa vänner. men att sen någon annan tar den delen som jag egenltigen hade krossade en.. hur kan man glömma bort någon bara sådär?
hur man kan låta nästan 14års vänskap rinna ut i floden?
jag har alltid varit den som har tagit hand om dig och alltid velat ditt bästa, jag hade aldirg kunnat byta ut dig till någon annan men nu känns det som om jag inte känner dig längre, men så fort jag hör ditt namn eller ser en bild på dig så får det mig att tänka på allt det som vi hade, allt det som vi delade på, allt det som vi gick igenom tillsammans och det gör verkligen ont att släppa allt det, men det värsta är att när du försvann försvann även en stor del av mig, och den kan inte ersättas av någon annan.
Nikita Hallberg, jag vet inte hur länge du hade tänkt vänta, men snart börjar mitt tålamod att ta slut. om vi inte tar någon kontakt nu, så kanske vi inte får någon kontakt alls senare. men mitt hjärta bankar fortfarnade för dig och jag kommer alltid att älska dig för den du var för mig, min bästa vän.






sommaren är påväg mot sitt slut.

det är lite konstigt att det bara är ca en månad kvar sen börjar alla 93:or gymasiet. ska bli kul att få se hur alla ser ut, om man då träffar gammla ansikten, men ska även bli riktigt kul att lära känna nytt folk och även påbörja ett nytt liv.
men iaf, jag har spenderat en massa tid på två underbara personer, katrine och matilda. vi har lärt känna nytt folk och vi har haft en massa roliga stunder, åkt runt lite, besökt kävlinge ett antal gånger, haha. blivit irriterade på varandra också.. men det har löst sig ganska snabbt. mina små underbara töser, älskar er otroligt mycket.
tack för allt ni har gjort.


tildiis

jag och katrine

tildis och jag (äcklig på mig.. haha).

katrine och jag

LH Games.

jaha, då har det hänt lite saker nu på sista tiden. kanske inget speciellt, men jag har iaf tävlat i landskrona både fredag och lördag och det gick förvånandesvärt bra för mig denna gången.
i fredags simmade jag 100ryggsim och 50fjärilsim. ryggsimmet gick hyffsat bra, låg på samma tid om inte lite över, men lyckades klämma åt mig en andra plats, fjärilet gick också bra, men kom inte upp på prispallen då men jag är väldigt nöjd med mina resultat.
i lördags (idag) simmade jag 50ryggsim och 50bröstsim + lagkapp. som i fredags gick ryggsimmet riktigt bra, lyckades även där komma på en andra plats, medans bröstsimmet också gick bra, men kom inte upp på prispallen där heller.
sedan hade jag en tre timmars lång väntan tills lagkapperna skulle börja, men som tur var så delade man den väntan med johanna som låg och sov bredvid mig, och den muppen åker även till spanien på måndag så kommer inte se henne på två veckor, suck )-:
när lagkapperna var igång så simmade mitt lag riktigt bra, alla låg runt pers och vi lyckades klämma åt oss en tredje plats. sen fick vi gå en lång promenad till bilen som johannas mamma hade parkerat en bra bit ifrån badet, så jag och johanna suckade efter varje steg vi tog så trötta vi var. sen hade vi lite allsång i bilen på vägen hem, hihi älskar den lilla sockerbiten.

hoppade in i duschen sen åt jag lite mat, därefter cyklade jag hem till linnea och efter bara några minuter kom även katrine och matilda. linnea och katrine körde senare iväg för att hyra oss en film medans jag och matilda väntade i hennes hus, sprang runt och skrämde varandra hela tiden. när dom väl var tillbaka såg vi på en äcklig och konstig film, the devil's chair. kanske inte den bästa skräckfilmen och jag rekomenderar inte den..
sen satt vi bara och pratade en stund, därefter cyklade jag hem och nu sitter man här och kan knappt hålla ögonen öppna, kanske dags att hoppa ner i sängen och försöka sova ut. eftersom jag inte tävlar i morgon kan jag sova ut rejält på morgonen.

ha det bra! :-)

strippen.

hade lite problem med att gå upp i morse, ville så gärna ligga kvar i sängen och sova ut, men var tvungen till att gå upp för att gå och träna.. klockan åtta på mogonen är lite väl för tidigt för oss ungdommar.
tränade dock bara en timme, sen hem igen och hjälpa mamma med att måla ovanvåningen, hade rätt så ont i mina armar efter det, men fint blev det iaf.
därefter cyklade jag hem till katrine, och efter ca 3min kom matilda också, vi skulla ta det lugnt lite med film och popcorn, mysigt värre. vid sex tiden cyklade vi hem igen, åt sen bar det av till strippen, som ligger i lödde, vid center syd. det är då en massa folk samlas med olika bilar, sen tävlar dom om vilken som är bäst. ungefär som i filmer, fast inte lika coola bilar, hehe.
på vägen hem fick vi även med oss fyra mopedkillar som körde efter vår buss ett bra tag, snacka om att vara desperata, haha;-). nej, men dom var väl rätt gulliga, haha.

"hon i grå jacka är ett av de 7 underverken!"
"ingen har grå jacka, en har brun jacka och den andra har en grå kofta"
"oj, menade brun jacka.. haha."
jaja, dissen där :-D.

nej, dags för mig att hoppa ner i sängen och sova. sen får jag ladda inför helgen, ska nämligen tävla. min sista tävling denna terminen, sen bara två "träningspass" kvar därefter är det LEDIGHET!!!
haha, ha det bra.

grillfest.

katrine kom hem till mig på förmiddagen för senare skulle vi åka vidare till lomma strand. trodde dock inte att det skulle vara så fint väder där med tanke på att det var lite dåligt väder här hemma, så jag tog inte med mig badkläder. så det slutade med att vi fick köra hem med genomblöta kläder. därefter fick jag snabbt byta om till träningskläder, för sen kom johanna och vi åkte bort till träningen. passet var helt okej, dom som ska tävla i helgen körde lite kortare än vad dom andra gjorde.
efter träningen fick jag låna annas moped hem medans hon tog min cykel och höll johanna sällskap vägen hem till mig. vi fixade till oss lite och lärde även johanna köra mopeden, hon var otroligt duktig med tanke på hur klumpig hon är egentligen;-).

vidare hem till henrik där vi grillade lite mat och åt efterrätt och kollade på bilder från vårt träningsläger i irland. minnena kom tillbaka och saknar det så otroligt mycket. sen blev det lite tv kollande och därefter sprang vi av oss i hans trädgård eftersom vi alla var helt svettiga av värmen där inne, och jag fick även ge en godnatt kram till hans lillebror som tycker om mig så mycket, hihi.
cyklade hem och nu sitter man här. blev dock inga bilder från ikväll, men ska försöka att klämma in några bilder från andra saker vi har gjort tsm, när jag har tid och ork, ska ju även fixa till bloggen, undrar när det ska ske?

nej, dags att gå och lägga sig, träning imorgon bitti, inte alls okej. så ska väl försöka sova ut.

dagens yrke: målare.

satte direkt igång med att måla rummen på ovanvåningen. började då med stefans rum, som nu är färdig målat. snart ska vi fortsätta med mammas och pappas rum. fast just nu har vi tagit en liten paus, åt lite mat och la mig även i solen en stund, och om jag ser rätt så har jag även fått lite mer färg på kroppen, hihi.

detta kommer bara bli ett kort inlägg för jag har inte så mycket mer att skriva om just nu. kanske komemr hända något mer i kväll så jag kan berätta lite om här. men jag tror dock inte att det kommer göra det, ska nog bara stanna hemma i kväll eller något, mamma och pappa ska köra iväg med thomas för att hämta upp stefan och undrar hur länge dom kommer vara borta och jag har även träning ikväll. men får se om jag lyckas smyga in med ytterligare ett inlägg ikväll iaf. ska även försöka fixa mig en blogg till som är en "träningsdagbok". ska egentligen skriva i en bok, men alla vet ju att det är så otroligt tråkigt och drygt att skriva förhand, på datan går det mycket snabbare. så därför gav vi ett förslag till våran tränare att vi skulle skaffa oss en träningsblogg, så ska försöka fixa en lite senare.

som ni ser så har jag även lyckats fixa till min design lite, hittade en sida där man kunde ladda ner gratis design, sen fanns det andra som kostade pengar, men detta är bara en början. ska lägga in en header och lite annat också. hoppas bara jag inte förstör den nu.

vi hörs senare, ha det bra :-).

måndagsmys.

sov ut rejält i morse, var riktigt skönt. men som vanligt så vaknar jag av att jag är riktigt varm.. har gjort det nu dessa senaste dagarna. jag är inte svettig eller något, bara otroligt varm.
mamma fixade frukost till mig, det blev flingor med bananer i och en bulle, sen fixade jag till mig därefter cyklade jag till busstationen för att åka in till malmö med katrine och matilda för att ta en liten fika.
gick lite på entre, katrine köpte sig två par tröjor, sen var alla tre riktigt hungriga så vi stannade vid GoGreen Away och åt en rätt så god pasta med kyckling och sallads låda, istället för att ta en hamburgare eller något sådant onyttigt som jag egentligen brukar ta när jag är hungrig. sen åkte vi vidare för att fika på Espresso house, men gick först runt lite inne på HANSA. rätt mycket folk, eftersom det regnade ute så alla samlades på ett ställe för att ta skydd. sen när regnet var över gick vi vidare till Espresso house och där tog jag mig en stor och god kladdkaka, hihi. pratade också en rätt bra stund om saker som hade hänt med matilda, i hennes hus och saker som hon hade sett. riktigt läskiga saker..
när vi var färdiga där så gick vi återigen in på HANSA för att katrine skulle hitta ett par leggins, och medans hon gjorde det roade jag och matilda oss med att leka taffat och sprang runt där inne och jagade varandra, haha.
vidare till bussen som tog oss hem, och därefter blev det träning för min del, och det piggade upp mig rejält. tack mina små underbara simmare, haha.
hem snabbt, sen dirket vidare till filmkedjan för att hyra film och köpa lite godis, sen vidare hem till linnea. vi hyrde the unborn, och den var riktigt läskig men ändå bra. precis när filmen var slut så var det någon som hade kastat ett halvt uppätet päron mot fönstret och det jagade upp oss alla, katrine började nästan gråta så rädd hon blev. sen blev det lite mer pratande, runt tolvtiden cyklade vi hem igen, lämnade filmen sen in i huset, och nu sitter man här och är rätt så trött, ska snart hoppa ner i sängen med hörlurarna i öronen och lyssna på lugn och skön musik som senare leder till sömn.

tack för i dag allihopa :-).


jag håller på att smälta.

jag sitter nu här i bara en t-shirt och kokar, lite då&då dricker jag några klunkar med vatten, men det verkar inte hjälpa längre för vattnet har blivit lite ljummet, elementet är av men ändå så känns det som om den är vriden till högsta värmen. det har inte varit speciellt varmt ute idag, kanske lite kvavt på dagen men nu på kvällen var det faktiskt lite kyligt.
och även i morse var det ganska så kvavt, men det var riktigt skönt att hoppa in i vattnet och träna lite, passet kändes även riktigt skönt, simmade en hel del ben. efter träningen så cyklade jag hem till johanna. vi kan kalla vår söndag för slappsöndag, såg först filmen Bolt, det var en rätt så rolig film, speciellt när man ser den med en tjej som verkligen skrattar åt allting, haha. sedan hoppade vi på cyklarna och cyklade en bra bit utanför lilla staffanstorp, bland alla åkrar. efter en timmes cyklande hade vi båda ont i rumpan och var helt slut i benen, men det var riktigt härligt och utsikten var också fin. hem till johanna igen, vilade, sen cyklade jag hem igen för att äta, sen tog jag cykeln hem till johanna igen och så såg vi ännu en film, titeln kommer jag inte ihåg, haha. men den var riktigt bra, avslutade dagen med flera skrattanfall när vi kollade igenom gamla bilder, hihi.

tack för idag snäckan.

det saknas en stor bit av mitt hjärta.


dags att börja igen.

ja, då var det dags igen att börja med allt bloggande igen. var igång med en blogg innan, men jag tröttnade väldigt snabbt på den och slutade helt att skriva där. så nu tänkte jag att jag kunde börja igen.
får se hur långt detta kommer gå.
utseendet kommer också att fixas någon gång, tror jag ska börja lite smått nu när jag ändå är igång, men det kommer ta en himla tid eftersom man har en hyffsat så seg data..

dagen har varit ganska skön, vi har en liten värmebölja här i skåne, kanske även i andra delar av sverige, håller inte direkt koll på vädret förutom här. men det har varit riktigt varmt dessa senaste dagarna, i morgon har dom dock lovat regn men får se hur det kommer sluta sen börjar solen lysa igen på måndag. värmen ligger runt 25-30 grader så mina senaste dagar har jag tillbringar på stranden, riktigt härligt. har även lyckats få en brun färg på kroppen och det brukar jag egentligen ha lite problem med, men känner att jag har lyckats denna sommaren, haha.

nej, får väl sätta fart nu med att fixa mig, för senare kommer matilda och vi får se vad vi ska hitta på.
ha det bra.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0