wadupp saturday

igår efter skolan tog jag och johanna en snabb liten fika, sen efter det åkte jag snabbt hem sen vidare till sara, där även emilia också var och skulle äta mat. riktigt god mat faktiskt, och efterrätten var heller inte dum. skulle egentligen dra vidare till förfest, men det blev inte av, vi stannade hemma hos sara sen tog vi bussen in till malöfestivlalen, träffade folk, kollade när teddybears uppträde osv.

runt halv två tiden skulle vi ta bussen hem, men väl vid bussen så började en äldre kvinna bråka och slå hampus för hon inte ville att han skulle trängas men han var tvungen att gå på med matilda för hon skulle betala för honom, sen blandade en annan kille sig i och började slåss och sen blev det bara värre och värre, orkar dock inte förklara allting, men det var faktiskt hemskt att se att två äldre par på säkert 30+ kan sätta igång ett slagsmål? jag menar, borde inte de ha mer vätt i skallen?

det är mycket folk, alla vill komma hem, men man kan fan stå och vänta på sin tur, alla kommer på tillslut, men nej, hon skulle vara först in. och stackars sara som försökte få bort simon därifrån fick ett slag i huvudet av den äldre mannen, helt otroligt. så på bussen fanns det arga och ledsna personer, men alla lugnade ner sig sen och traskade sig hemåt när vi hade anlänt till staffanstorp. hade följe med oliver hem och när jag väl kom hem tvättade jag av sminket och borstade mina vänner och la mig i sängen.

idag är det lördag och vi ska ha gatufest här på min gata, undrar hur det kommer gå eftersom det ser ut som att det kommer bli regn? det är iaf ett stort grått moln på himlen.. aja, får se hur det kommer se ut under resten av dagen, sen vet jag inte riktigt vad som kommer hända ikväll. hoppas på något roligt iaf!


melissa horn.

igår var det söndag, men för ovanlighetensskull så kändes det inte som en söndag. kanske för att det hände så mycket igår, sen även för att jag känner att mitt lov inte riktigt är slut än.

..men iaf, var först på ett möte om att bli tränare för små simgrupper. efter det stack jag och pappa in till burlöv där jag köpte en almenacka och ett pennskrin hehe. sen köpte även pappa en mysig tröja till mig från carlings. nu känns det som att jag har allt, förutom ett par skor som jag vill ha!

sen åkte vi snabbt hem, jag bytade om sen stack jag till bråhögshallen för att ha en Kick Off för hela simklubben trioton, det var ett slags informationsmöte om hur säsongen skulle se ut och fick även reda på att vår klubb är den största klubben i staffanstorp, coolt va? hahaha

efter det stack jag hem till evelina, hon bytade snabbt om sen tog vi bussen in till malmö för att se Melissa horn uppträda och gud vad hon var grym. är egentligen inte så värst förtjust i svenska låtar, men hon var speciell, hennes texter menade något. gaaah, blev helt rörd!
sen åkte vi hem till evelina igen och såg på film, halv tolv var jag hemma och hoppade i sängen.

nu ska man fixa det sista sen är det dags att sticka till skolan, haj!


skolan har börjat..

igår var första skoldagen, eller ja, idag var det första "skoldagen" med ordentliga lektioner osv. men igår var det bara upprop där vi välkomnade alla ettor, fick lite information och fick även våra skåp.

idag har vi bara haft små genomgångar, speciellt i historia och geografi vilket kommer bli roligt att ha eftersom jag tycker de är två roliga ämnen, dock beror det på hur läraren lär ut, som tur så har vi vår mentor som ska vara vår lärare och han verkar vara en awesome kille så, vi får väl se hur det blir. därefter hade vi lunch, sen engelska, och eftersom vi ska börja med engelska B så gjorde fick vi en liten diagnos och den var ganska svår, hoppas bara den gick bra. och nu är det bara till att vila och ikväll blir det träning.

brukar egentligen inte göra sånthär, men tja.. varför inte denna gången.
dagens outfit


tröja från hm
hemmagjord jeansväst
klocka från ur&pen
armband från rumänien
ringar
och shorts från zara (syns inte)


malmöfestivalen.

vi alla vet att malmöfestivalen sätter igång nu på fredag och det är nog många som kommer spendera mycket tid där. jag ser dock mest fram emot NRJ in the park. förra året tycket inte jag att det var så bra artister, brukar egentligen trängas längst fram vid scenen, men förra året stod vi lite längre bak..eller ganska långt bak. men detta året smäller det till med riktigt coola artister. dock så tycker jag det är synd att Alexandra Burke och Taio Cruz bara ska uppträda i Stockholm, hade varit riktigt häftigt om de hade kommit till Göteborg och malmö med.
men här är artisterna som kommer till malmö iaf:

 
jake oh                     kato

 
sibel och lazee         locnville

 
love generation       million stylez

 
mohombi                  nexx

 
rasmus seebach      sean banan

där kommer artister som man känner igen och andra som man aldrig har hört om förut. så det ska bli kul att få se hur det kommer se ut. jag menar, vissa av dessa artister har bara gjort en till två låtar som man känner till, eller ja, jag iaf. så det ska bli kul att se vad de kan komma med.


vad händer med vädret?

ja, som sagt, vad händer med vädret?
brukar inte augusti vara den månaden då det brukar vara som varmast? jag menar, nu har det regnat i flera dagar i rad, och inte bara regnat, utan det har blixtrat, åskat och blåsit jätte mycket. värsta oväder vissa dagar. fast man kan ju nästan förstå det nu eftersom i början av sommarlovet har det ju varit jätte varmt och jorden har ju varit uttorkad ett bra tag, så jag antar att moder natur hjälper till nu så att marken inte ska vara så torr längre, vilket är bra, men nu får det väl ändå räcka. speciellt nu när malmöfestivalen snart sätter igång, då är det ju inte så roligt att gå i malmö om det spöregnar.


grown ups.



denna filmen är ett måste att se, rekomenderar till de som verkligen har sinne för humor, jag lovar. ni skrattar ihjäl er. Adam Sandler, David Spade, Chris Rock, Kevin James och Rob Schneider är så otrolig roliga i filmen, de gör verkligen ett utmärkt jobb. dock så tycket jag att det var något som saknades i filmen, ni lär också märka det när ni ser den. vill inte riktigt avslöja något, hehe. nej men jag ger den 4 av 5 toast!


monday.

får bli ett snabbt inlägg just nu, snart dyker johanna och linnea upp och så sticker man och tränar.
idag har jag bara slappat med matilda, vi har verkligen inte gjort ett enda piss, bara suttit i sängen hela dagen med datorn, inget liv, men vad ska man egentligen göra?
har precis sett klart grown ups, verkligen en jätte rolig film, visar trailern senare. kan även berätta att jag har blivit medlem inne på nattstad också, så kommer även blogga där rätt mycket, men kommer fortf uppdatera här några enstaka gånger.

nej, nu måste jag snabbt packa väskan, hörs senare!


lomma

antar att det blir lomma ikväll med sara, emilia och matilda? dra dit och bara njuta av den sista dagen av sommarlovet, okej kanske inte riktigt sista dagen, men fan.. sommarlovet är snart slut ju, så man får väl ta vara på de sista dagarna som är kvar.

sitter just nu och fixar mig och lyssnar på lite söndagsmysig musik.


darin - lovekiller


train - marry me


alpha rev - new morning


sundayyy.

igår tränade jag på morgonen, gick väl helt okej. sen ville även sara sticka ut och springa så gjorde det med henne, även om mina ben var totalt döda, men vi klarade det galant iaf. sen hem och lata sig, hoppa in i duschen osv, sen gick jag till nöjes och mötte johanna och clara där inne, hyrde skräckfilm, från andra sidan hette den, ralle och pontus kom också. såg filmen och den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara.. heller inte så läskig. sen stannade man kvar där och var inte hemma försen vid tre..

..och denna gången vaknade jag vid elva, alla andra dagar har jag alltid vaknat 09.46, alltid. lite läskigt faktiskt.. men denna gången kunde jag sova en timme extra. men det kanske inte är så bra att man lägger sig så sent, inte direkt när skolan ska börja heller, det är dags att vända på dygnet nu!
och nu har jag en stor lust att gå ut och gå en runda, en lång runda. vill liksom bara komma ut och röra på mig.


the social network

kollade runt lite på olika bloggar och så hittade jag något.. vad ska man säga, intressant?
det ska komma en facebookfilm, the social network heter den och den har premiär den 22 oktober här i Sverige. frågan är, är den värd att se? trailern verkar ändå vara helt okej och skådespelarna är heller inte så dumma, Justin Timberlake, Andrew Garfield och Jesse Eisenberg ska medverka i den iaf.


insane.

totally crazy att skolan börjar om fem dagar, kan faktiskt inte riktigt fatta det. detta sommarlovet har bara.. försvunnit? känns som att jag inte har gjort någonting, men det har jag ju. men ändå, det känns som att något fattas, att jag inte har hunnit med allt som jag hade velat hinna med.

aja, träffade på matilda iaf, gick hem till henne, fixade till oss lite, åt majs, sen tog vi bussen in till lund där vi satte oss inne på espresso house med caroline och johanna från hennes klass. trevligt, sen tog jag bussen hem för skulle käka och nu sitter jag här och vet inte vad som händer ikväll, har egentligen bestämt att det skulle bli skräck kväll hemma hos ralle, men eftersom vi inte får ihop tillräckligt med folk så det kanske inte blir av... menmen, får se vad som händer.


shake that ass bitch and let me see what you got


falsterbostrandbad

riktgigt lyckad kväll igår, fullt ös medvetslös vad namnet. hade riktigt kul med mina tjejer, dansade loss till övergrym musik och hade nog en av de roligaste kvällarna på länge. det var skönt att komma ut till det s k "sociala livet". men när vi skulle ta bussen hem så kom vi inte åt våra väskor för det var fortf jätte många som stod i kö in mot byggnade, så vi stannade i två timmar till, sen kom evelinas mamma och hämtade oss, var hemma vid tre och hoppade bums i sängen!






dags att vända på dygnet?

sitter med laptopen i knäet framför tvn med mtv på och kollar gamla avsnitt av the hills med mamma. klockan är tre just nu och jag har hunnit hämta ut mitt skolkort vilket känns lite jobbigt för nu vet man att skolan snart sätter igång om några dagar.. men det ska ändå bli kul att få se alla igen.
sen gick jag och sara en jäkligt lång runda, riktigt skönt att komma ut och röra sig efter gårdagens smaskigheter. hyrde liksom film med henne och matilda igår, och om man kollar film med matilda då har hon alltid fixat något gott, hehe. var hemma runt tre tiden och hoppade direkt i sängen.

nog med det, träning ikväll som gäller, ändå pepp på det på något sätt, men samtidigt så är jag inte. menmen, dags att komma igång lite nu tycker jag och det är även dags att vända på dygnet. försöka lägga mig i tid osv, tror dock inte att jag kommer klara av det, men man kan väl ge det ett försök. äh, jag har inte direkt svårt att komma upp tidigt om morgnarna, piece of cake.


kick ass

problem med vänster öga?.. igår när jag skulle ta ett syntest så hade jag verkligen svårt att se bokstäverna på nedersta raden med det vänstra ögat. dock så gick det hur bra som helts med höger.. men vänster, nej, funkade verkligen inte. så mamma blev ju helt orolig och nu vill hon åka in och kolla det? tror dock inte att det är så värst allvarligt för jag har inte problem med att läsa eller se. menmen.. hoppas bara inte att jag måste ha glasögon eller så.. haha.

därefter stack jag hem, duschade, åt lite mat, sen mötte jag upp matilda så stack vi vidare till donkan. satt där typ hela kvällen, haha. har inget liv direkt. sen vid tolv stack jag hem och la mig i sängen och kollade slutet på twilight saga eclipse. helt okej faktiskt, dock så är ettan fortf bäst i min mening, men så är det alltid. alla filmer som har uppföljare lyckas bara med den första filmen.
sen kollade jag även lite på kick ass, hann bara se en liten bit i början för sen la den bärbara av, men ska se klart den idag, men nu hade jag faktiskt tänkt sticka ut och springa en runda, behövs faktiskt för jag missade träningen igår så då får jag väl göra något idag.


första träningen på 6 veckor.

igår tränade jag simning för första gången på 6 veckor, det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. dock så simmade vi bara 2000m eget sim, i början var det lätt men senare blev det lite drygare, men jag simmade igenom det iaf, så det kändes skönt. därefter träffade jag matilda, vi köpte godis och ben&jerry glass sen fastnade vi hemma hos mig.. nördade oss en hel del. sen blev klockan lite för mycket så matilda nannade över här, såg även en bit på twilight eclipse, men orkade inte se mer efter en timme så stängde ner datorn och somnade.

imorse vaknade vi upp vid halv elva, skulle jag tro, åt frukost där ute i det fina vädret, sen på med bikinin och snabbt hem till matilda och lägga sig i trädgården för att steka lite. sen ringer mamma och ber mig komma hem för att hjälpa henne med något. fixade det, åt lite mat, var ute i solen en liten stund, sen fixade jag till mig lite och nu snart ska man dra sig bort till trafikskolan för att göra ett syntest. sen ikväll får man väl se vad som händer, hehe.


rain rain

har regnat hela dagen, lite smått trist faktiskt.. men stack ändå in till lund med matilda och träffade på johan, ralle och dahl. satte oss inne på tatung och åt, eller ja, de åt medan jag bara tog en liten glass. var inte alls sugen på någon mat. satt där iaf någon timme, sen tog vi bussen hem och de stack hem medan jag och matilda fastnade hemma hos mig. men tildisen stannade inte så länge, hon var tvungen att sticka hem för sen skulle hon iväg.

just nu gör man inget särskillt, sitter mes och lyssnar på mysmusik och bara tar det lugnt. kanske blir att åka iväg och hyra film, eller så kanske man hittar något på tvn? aja, vi får väl se. sen är jag heller inte så pepp på att börja simma imorgon.. blä. kvart i sju till kvart i nio, sämsta tiderna!

lite bilder från igår.





haha orkar inte lägga upp fler..


kanske inte blev riktigt som man hade förväntat sig..

blev överraskad imorse av att matilda knackade på, äntligen så har hon kommit hem från småland. vi fixade oss och drog snabbt in till malmö, var där hela dagen, riktigt mysigt faktiskt. sen stack vi hem och vid sex var jag hemma, fick snabbt fixa mig för halv sju skulle man möta johanna på city gross för vi skulle handla pommes och dricka till ralles grillkväll, var lite drygt i början, men sen drog det ändå igång lite vilket sedan blev för mycket.. kom lite överstyr runt tio-halv elva. och nu sitter man här hemma med johanna som har deckat i min säng och tar upp all plats, kul? nej.

imorgon blir det fika med hela det gänget som stannade kvar igår och hjälpte till, stort tack till er alla, andra bara sitter och är osociala och sedan bara packar och drar, inte så värst sjysst. menmen.. vad ska man göra. aja, strunt samma nu. de bilder som blev tagna igår kommer säkerligen in lite senare under dagen, nu ska jag försöka få en plats i sängen så jag också kan sova lite. så god natt på er alla.


spel/chillkväll

som jag kanske meddela innan så testade jag på lite thaiboxning idag och det var faktiskt ganska roligt men samtidigt så otroligt jobbigt. redan efter uppvärmningen var jag genomsvettig, men som tur så fick jag ganska mycket hjälp av dahl och även av deras tränare, dock så hade jag lite koll på vissa rörelser och sparkar i med att vi har haft några gånger inom simnigen och även inom skolan, så lite koll hade jag, men ändå så fick jag två smällar på näsan och det var ju inte så kul.. men funderar faktiskt på att börja där, terminstarten börjar den 1 september, tränaren säger att man ska vara där i god tid, för grupperna blir snabbt fulla. någon mer som är sugen? det blir också skönt att få prova på något nytt istället för att bara lägga ner en massa tid på simningen när jag själv känner att jag inte kommer ha någon motivation till att satsa alls. men får väl se vad som händer.

därefter cyklade jag hem snabbt, duschade, åt sen vidare hem till evelina för att ha "spelkväll". dock så blev det inte så mycket spel, kanske för evelina för hon satt vid datorn hela tiden och spelade poker..... medan jag, ralle och jossan satt och kollade på vänner. men lite senare så fick vi fnatt och spelade lite kortspel. efter en stund kom även lyberg, isak, maria och jonthe på besök, jossan stack hem och vi andra fastnade i soffan och pratatde en massa strunt. trevligt eftersom vi kom in på gammla minnen osv.

nu sitter jag här, klockan är 02.11 och det kanske är bäst att jag går och lägger mig. imorgon/idag ska jag och några andra från min klass möjligtvis dra till ven, egentligen var det tänkt att vi skulle cykla men det hade man behövt boka två dagar innan, härligt grabbar! så vi funderar på att sticka in dit och grilla och spela kubb osv, hade ändå varit kul, hoppas bara vädret bjuder på det!
nej, jag får nog sluta skriva nu, detta blev ett ganska så långt inlägg..
men har man mycket att skriva så är det bara till att skriva av sig, kvittar om någon läser det eller ej.


åskväder

det är mörkt ute, det känns som en typisk höstdag, det regnar och det åskar, ganska mysigt faktiskt, men samtidigt så vill man gärna njuta av solen de två sista veckorna innan skolan börjar.
klockan är nu 12.25, sitter fortf framför datorn med pyjamaströjan på.. lite seg idag, men det är inte så värst lönt att hoppa in i duschen nu för senare ska man sticka och träna, ska pröva på thaiboxning. riktigt taggad för det faktiskt, hoppas det är roligt också.
senare på kvällen funderade evelina på att ha grillkväll, får se vad vädret har att erbjuda, men tror nog att regnet kommer lägga sig lite senare under dagen, möjligtvis att solen också kommer titta fram? aja, man kan iaf hoppas.

blää, lite trist med sånthär väder, man har ingenting att göra.. funderar starkt på att antingen kolla film, eller läsa klart min bok? eller kanske spela kortlek? det hade också varit kul, eller så kan jag kanske fixa till min bloggdesign? hade faktiskt behövt ett nytt utseende.. eller? haha gud, nu snackar jag bara en massa skit, känns som att jag pratar med mig själv för jag läser upp det jag skriver högt. aja, jag ska nog sluta skriva innan detta blir en roman.. ska nog gå och byta om till lite mer myskläder, fixa en kopp te och sätta mig ner och läsa klart min bok som jag köpte på flygplatsen i ungern, har bara några sidor kvar och den är även på engelska så har också lärt mig några nya ord osv.

nej, tyst nu szidi. ha det så bra, uppdaterar kanske senare under dagen/kvällen, eller så blir det något litet imorgon, ja, vi får väl se. ciao


malmö

kände mig ganska seg imorse, men sen ringde emelie och frågade om jag ville komma till malmö och ta en fika med henne, så jag sa ja, varför inte liksom. har inte träffat henne på..ja.. överlänge iaf, så det var jätte kul att se henne idag. mötte upp henne inne på mormors bageri, sen gick vi vidare till espresso house och satt där en stund och pratade om allt vi hade missat om varandra. sen gick vi snabbt och lämnade en film som hon hade lånat därefter tog vi bussen till staffanstorp och nu sitter jag här med huvudvärk och längtar efter maten som mamma håller på att fixa nu.

får se vad som händer ikväll, inte direkt så sugen på någonting om man tänker på min huvudvärk, kanske bara blir att ta det lugnt skulle jag tro.


awesome

hade riktigt kul på grillkvällen igår hemma hos elias, det bjöds på mat, kubbspel, fotboll sen även dopp i havet som låg fem meter bort från huset. men det var dock sällskapet som gjorde kvällen så bra. vid kvart i ett tåg vi tåget till lund sen blev man körd hem och hoppade direkt i sängen för jag var så himla trött.


















grillkväll.

runt tio tiden blev jag och mamma körda in till obs, jag fick med mig hem tre plagg, alla från hm. + en snygg ring

  

nu sitter man här och väntar ut tiden.. sprang precis runt i hela trädgården och jagade en kanin, tog ca 45min för fyra personer att fånga in henne, lyckat? nej, tror inte det.. men sen kan man inte riktigt sitta ute och sola för jag tycker det börjar bli kallt ute och solen kommer och går hela tiden. kanske ska hoppa in i duschen och ta en lång dusch istället? faktiskt ganska sugen på det. sen vid fem tar vi tåget mot landskrona, jag och några till ska på grillkväll hemma hos elias, mys.


what is now proved was once only imagin'd.

igår hände det inte så värst mycket under dagen, men senare på kvällen träffade jag evelina, gick runt till att sorters affärer bara för att hitta jordgubbar, men de var slut överallt. sen hamnade vi inne i hennes friggebod och kollade på scooby doo 2, en gammal goding som man inte har sett på länge men som man fortf skrattar åt.
lite senare på kvällen gick vi hem till isak och badade i hans jacuzzi, riktigt härligt faktiskt. sen var det dags att dra sig hemåt och dejta kudden.


kräng och skräck

mötte upp ida och johanna på city gross igår vid åtta, handlade en massa gottigott till marrängswissen vi skulle göra. sen vidare till filmkedjan där vi hyrde "dead silence", en gammal goding, enligt de som jobbar inne på filmkedjan. kom hem, fixade till swissen sen var det bara att krypa ihop i sängen och klara sig igenom filmen. och kan säga såhär att från och med nu är jag rädd för dockor..

efter filmen och allt kräng gick vi ut en liten runda sen satte vi oss i köket och pratade om allt möjligt, riktigt mysigt. senare runt ett tiden, skulle jag tippa, så stack ida hem och vi kommer nu inte få träffa henne på två veckor för imorgon åker hon till turklandet. johanna stannade kvar här över natten eftersom ingen av oss vågade sova själva efter filmen, hehe.

och just nu sitter hon och spelar på sin iphone.. hahahha


trafikskolan

stack snabbt ner till trafikskolan och skrev på några papper, och har nu beställt hem hälsodeklaration och ansökan om körkortstillstånds blanketter. sen ska jag tillbaka dit igen när jag har fått blanketterna och göra en synundersökning. känner att det börja komma igång nu lite, tror dock inte att jag kommer ha körkortet när jag fyller år, men till sommarn, nästa år, ska jag nog kunna fixa det till, hehe. eller ja, får väl se om jag är duktig eller inte.


johnny english

då hjälpte sara mig att dra tummen ur röven och fick mig att sticka ut och springa en runda med henne. faktiskt skönt att komma ut och röra på sig, och det var ännu skönare när det började regna och svalkade lite. vet dock inte hur länge vi var ute och sprang men det blev iaf minst 4-5km? faktiskt ganska stolt och på något sätt så var det mycket lättare att vara ute och springa med en vän än ensam, jag tycker inte man får samma motivation då.  men dessa sista veckorna som är kvar av sommarlovet ska jag nog ut och springa så mycket jag kan, måste klara coopers test som min idrottslärare säger.. eller ja, måste iaf klara en viss tid, så får kämpa på!

aja, efter rundan hoppade jag in i duschen, dock så blev det ingen lång dusch för slangen sprack.. fattar inte hur mer den bara gick isönder. så fick tvätta av håret i det lilla vattnet som ran ut. pappa får fixa det imorgon. imorgon ska vi även gå och anmäla mig till trafikskolan, andra försöket så hoppas de är där imorgon. yeye mer har jag inte gjort idag, bara slappat en hel del, riktigt skönt faktiskt. och nu ska jag nog lägga mig i sängen med den bärbara i knäet och sätta på en film som antingen finns på datorn eller någon som vi har. men först ska jag se klart på johnny english, ciao.


blää

söndag.. vad brukar hända på söndagar? ingenting.. även om det är lov så hände absolut ingenting på söndagar. vädret pissar man på, solen är borta och jag hade velat sola lite mer innan skolan början, nästan bud att sola solarium. fan pinsamt att vara blekast!

hade egentligen velat sticka och shoppa lite, varma tröjor och kanske någon byxa eller något, men har man pengar? nej. jag har inte varit så duktig med att tjäna pengar i sommar, känns lite kasst faktiskt. menmen, får väl se vad som händer idag, pallar iaf inte sitta här mer.
ciao.


snabbis

tog bussen tio i sju mot lund, sa hejdå till matilda, hon skulle åka iväg med hampus och blir borta i en vecka.. buhu. sen drog jag och evelina vidare till helsingborgsfestivalen. gick runt lite först, sen var det dags att inta en plats vid scenen. dock så hade vi oturen med oss och hamnade bredvid ett gäng tjejer som stod och bråkade en hel del och skrek på varandra och knuffades osv.. sen var det några killar som också höll på och knuffades så man nästan föll omkull..
efter att vi hade stått i folkmassan i en timme dök äntligen timbuktu upp på scenen och drog igång hela, dock så var det jobbig att stå folkmassan för alla trängdes och man blev klämd och man fick liksom chippa efter luften, för det gick verkligen inte att andas ordentligt. jag blev t.o.m yr och kände mig helt konstig.
efter en timme igen var vi trötta på att bli klämda så vi försökte ta oss ut från klungan och jag var också lite besviken på timbuktus framträdande, eller den var väl helt okej, men jag tyckte mer att han skulle framfört lite fler gammla godingar. menmen, den var ändå helt okej.
därefter gick vi bara runt lite i helsingborg, sen satte vi oss på tåget mot lund som dock var lite försenat för först så var den jätte seg när vi skulle åka, sen var det någon idiot som hade rökt på toaletten så vi fick stanna och blev ännu mer försenade. sen när vi väl anlände i lund var det bara till att springa allt vad man kunde till bussen så man inte skulle missa den. men som tur var så hann vi med den och nu sitter man här hemma i sängen och hör hur kudden kallar på en och känner även att ögonlocken bara vill blunda och sova.
så därför säger jag nu godnatt!


RSS 2.0