bruno mars


läggdags

nej, nu är det dags för mig att lägga mig. är jätte trött och jag hoppas att imorgon kommer min huvudvärk att vara borta. ska bara fixa lite små saker på datorn sen är det dags att hälsa på kudden.

imorgon är det en lång dag, börjar halv åtta slutar tjugo i tre, men måste sticka tidigare för att jag ska jobba. sen hem och plugga matte för att på onsdag har man matteprov.. snacka om att jag har ångest inför det, känner redan på mig nu att jag inte kommer klara det. aja, jag får väl hålla tummarna och prestera så gott jag kan.

nej, slutsnackat för min del, ha det bra!


tidig julklapp från skolan

fick våra datorer idag av skolan, lite sent men ändå. faktiskt ganska praktiskt för nu kan man skriva sina arbeten på en dator och ha allting sparat på ett ställe.

aja, ganska lugn skoldag, gjorde inte så mycket. ganska rolig idrottslektion, sen har man bara installerat saker på datorerna och haft en liten genomgång på naturkunskapen. efter skolan träffade jag matilda och jesper. satt där en stund, erika kom också och höll oss sällskap. nu är man hemma och ska sätta sig tillrätta och plugga lite matte. men känner redan nu att jag inte kommer kunna vara fokuserad för jag har svin ont i huvudet sen har jag ont i magen också.. vilket menas att det inte blir någon träning för min del idag.

aja, ha det bra!


första advent

idag är det första advent och det är många som har tänt sitt första ljus. det menas också att julafton börjar närma sig och snart är det väl dags att ta ner alla julsaker från vinden, baka lussebullar, dricka varm chocklad och bara njuta av julstämningen. får även ta och julhandla lite, lite julklappar till både vänner och familjen. längtar något enormt till jullovet börjar och till julafton.


snowtime

gud vad det har snöat på senaste tiden, jag tror att det till och med fortfarande snöar lite, samtidigt som det är hur mysigt som helst och man bara till gå ut och rulla sig i snön så vill man egentligen bara att snön ska försvinna och att det ska bli varmt igen. men jag gillar julen, all den härliga julstämningen, julklapparna som man får, sammandragningen i familjen och framförallt tomten, hihi.


slut för idag

så otroligt skönt att man bara hade en lektion idag, så nu är man hemma och bara tar det lugnt och ska sätta mig och plugga till provet imorgon. ikväll blir det även träning vilket på något sätt ska bli skönt eftersom jag inte har tränat på ett bra tag. sen är man ledig imorgon också, helt otroligt skönt.


slow dancing in a burning room

ledsen att man inte direkt har uppdaterat så mycket på senaste tiden, men har nästan "glömt" bort det. eller det har inte direkt slått min tanke att uppdatera här, heh. helgen har iaf varit helt okej, hade lite folk här i fredags, mysigt värre. sen drog jag på bio med clara i lördags, såg harry potter och måste säga att den sista filmen skiljer sig så otroligt mycket från den första filmen, om ni förstår vad jag menar. det jag menar är att i de första filmerna var det mer "barntillåtet", nu är det värsta action/skräck.. nej, kanske inte skräck, men jag blev faktiskt rädd vissa gånger i filmen och tycker inte alls att den är värst.. barntillåten? menmen det är bara min uppfattning. annars var den bra.

idag har jag mest bara tagit det lugnt, stack och jobbade runt halv fyra sen efter det drog jag hem till matilda och åt lite mat och pratade ut en massa. love you honey
sitter just nu och småpluggar till geografiprovet jag ska ha på tisdag, ska snart lägga mig för jag är svintrött och måste även säga att denna veckan som kommer, kommer vara överskön, har bara en lektion imorgon vilket bara är idrott sen är man ledig på tisdag, helt underbart! eller ja, nästan, eftersom jag måste till skolan för att skriva prov och för att jag ska ha utvecklingssamtal.. men annars ser jag fram emot denna veckan.

nej, ska fortsätta att plugga lite till sen är det dags att besöka sängen, ciao!


you took something perfect and painted it red

ö-dag idag, otroligt skönt. men får se till att sätta igång dagens aktiviteter, så som att städa och plugga osv. senare ikväll så blir det jobb och träning.

bjuder på en fin låt av daniel merriweather


grenade

stack hem till snorungen evelina efter skolan, gjorde förkylningste till henne och åt även lite muffins. slappade framför tvn hela kvällen och pratade ikapp om allt vi hade missat. bjöds även på pannkakor, väldigt gott. fick mig bara att tänka ännu mer på att jag vill ha sommar igen. längtar bara tills värmen kommer tillbaka.. största längtan!

imorgon är det ö-dag, riktigt skönt. men ska dock ta tag i saker då, ska städa rummet, plugga lite geografi och göra lite matte. ska även byta lakan, ska rensa ut lite från rummet eftersom jag ska göra om det, så det är lika bra att börja lite smått, ska jobba och träna. ska iaf försöka hinna med allting, hade även tänkt sticka ut och springa en runda också.. men vi får se om det blir av. nu ska jag nog sätta på en film och försöka somna till den.
ciao


sveriges skönaste familjer

sitter och kollar på sveriges skönaste familjer och måste säga att jag skrattar ihjäl mig när familjen blad, helt sjuka i huvudet, riktigt härlig familj faktiskt.
snart dags för dh, därefter cougar town och avslutar kvällen med the middle, härlig tisdag!


helt slutkörd

idag var det en riktigt jobbig dag, kanske inte så jobbig i skolan, men på jobbet. alla var riktigt stimmiga och jag är helt slutkörd i huvudet och i halsen efter idag. plus att jag blir riktigt lack när barnen inte lyssnar på en och bara gör som de själva vill.. även om jag tycker om att träna barnen så lovar jag att nästa termin så kommer jag inte vilja ha mindre grupper, bara sånna som kan vara i stora och simma.

nu ska jag iaf sätta mig tillrätta i soffan, göra lite mat sen slappa resten av kvällen. dh-cougar town - the middle ikväll, mina favvisar.


i can do it like a brother, do it like a dude


helgen är redan över..

har inte så mycket att berätta om min helg, har mest jobbat och slitit. och ja, det har ju sitt pris, har fått jätte ont i ryggen eller rättare sagt, svanskotan. men jag har haft problem med den innan också, det är inte första gången det händer att jag får problem med den och kan knappt sitta eller gå eller ens böja på mig.

aja, skolan börjar i morgon, första lektionen är idrott, jag och två andra ska hålla i den lektionen och det ska bjudas på massage, skönt som satan. snart är det slut på vem kan slå filip och fredrik och därefter börjar the big bang theori, BAZINGA. ciao


gottgottigottgott

ändrade fredagsplaner, skulle egentligen ha fikat med emma och matilda, men eftersom jag hade glömt bort min tandläkartid så blev det inte av, förlåt tjejer♥.
så slutade skolan två, stack till tandläkaren vid tre, sedan mötte jag upp matilda för hon skulle hjälpa mig att färga håret innan jag stack till jobbet. fikade också lite här hemma med rulltårta och andra gottiga saker. sedan gjorde jag mig redo för att sticka till jobbet.

tiden gick sjukt snabbt när jag jobbade, plus att det var ganska lugnt i början med disken osv. men senare mot slutet så kom alla grytor och pannor och allt som hade använts under kvällen. men fick lite hjälp mot slutet. fixade även så att jag skrev in mig i deras lista, så de lär ju ringa vilken dag som helst igen när det lär behövas hjälp med disken, hehe.

nej, nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen, sen ska jag sätta på en film och äta lite rulltårta som matilda lämnade kvar, hehe. sen imorgon får jag se vad som händer, ha det bra. puss!


gästgivargården

fick prova på att jobba inne på gästgivargården, även kallat gästis, idag. det var roligt, men dock jätte jobbigt. har bränt mina fingrar, fått skärsår på min tumme och fått jätte ont i ryggen. menmen, antar att det kan vara så när man jobbar i restauranglivet. men det var kul, dock så måste jag prioritera med skolan, mitt andra jobb, läxorna och även med det sociala livet.. menmen, vad ska man göra om man inte vill ha pengar?

menmen, vilket oväder det är där ute.. helt sjukt. hela cykelstället hade blåst iväg när jag skulle ta min cykel efter jobbet.. helst sjukt. förvånar mig inte om flera saker har blåst av från taket, eller om suptunnor ligger på gatorna eller något i den stilen, för det blåser ganska rejält där ute.

men nu är jag super trött och jag ska nog lägga mig, hade tänkt ta en dusch, men ångrade mig direkt efter, så duschar nog imorgon bitti istället innan skolan. ha det gött, pysshaj!


bjuder på en sommarbild eftersom jag bara vill att det ska bli sommar igen!


gryningspyromanen

då har man blivit klar med psykologiarbetet, ÄNTLIGEN säger jag bara!!

har dock engelskboken kvar att läsa ut, men läser nog den imorgon bitti innan skolan, på bussen. nu är det bara till att ta det lugnt och invänta helgen!


tisdagsmys

trodde jag skulle missa mina favoritprogramm idag pga allt plugg som jag har. men jag satte allt åt sidan för jag kunde verkligen inte missa dh - cougar town - the middle.
men jag har faktiskt inte så jätte mycket kvar att göra, kommer även stanna kvar i skolan imorgon en stund för att skriva klart det allra sista till psykologin. sen är det bara till att läsaläsaläsa ut min engelskbok, sen får vi se hur läxförhöret kommer att gå på naturkunskapen. HÅLL TUMMARNA!

nej, ska nog lägga mig nu snart, ska även försöka läsa lite i boken också, men lär ju somna redan efter en sida vilket inte är så bra.. menmen, what to do. har inget mer att skriva heller så det är väl lika bra.
ha en trevlig kväll!


förlåt att jag aldrig sagt förlåt

sitter då och pluggar, är snart klar med den jäkla filmanalysen. har bara lite kvar och hoppas på att jag blir klar med det till ikväll. hade varit så otroligt skönt att bara slippa det. men sen kommer det till engelskan och naturkunskapen, har ett läxförhör imorgon och en bok ska vara utläst till torsdag där jag knappt har pluggat till läxförhöret och att jag har ungefär 100 sidor kvar i boken, hur ska jag hinna? panik...

men om sex veckor är det lov igen och jag kan inte fatta att terminen redan är slut? det har gått så otroligt fort.. snart tar liksom jag studenten. hehe, nej får gå tillbaka till arbetet, måste hinna klart till innan nio, då DH börjar, sen cougar town efter det, ciao!


gubben i lådan

har då suttit och pluggat en hel del nu, och känner att jag inte orkar längre, hjärnan har stängt av sig för kvällen nu. men medan jag satt och skrev min analys så har jag suttit och lyssnat på daniel adams ray album, svart, vitt och allt däremellan, perfekt pluggalbum och låtarna är oerhört mysiga.




ny design

har denna designen för tillfället, kommer nog ändra några saker hit och dit. men denna får duga för stunden nu, orkar inte lägga ner en massa tid till att fixa det, hehe.

hittade designen på snyggareblogg.se, där kan man ladda ner gratis design om man nu är som jag och inte orkar göra en egen, hah.

nej, måste fortsätta att plugga nu, ciao!


plugg, plugg och ännu mer plugg

sitter och har på härlig musik medan jag försöker skriva en filmanalys om göboet där jag ska försöka diskutera och relatera till olika psykologiska perspiktiv och jag tycker det är grymt svårt. men får väl försöka göra mitt bästa.

igår gick EMA på MTV, helt insane. fanns hur många bra artister och många bra framträdanden, det var helt sjukt. älskade varenda minut. Eva Longoria var bara bäst på att leda hela showen, hon hade verkligen humorn som krävdes för att driva hela alltet och publiken i madrid var helt sjuka. önskade verkligen att jag var där!


Lady Gaga hade lämnat en klänning som Eva Longoria använder under showen


Rihannas framträdade med only girl (in the world) awesome


Shakiras framträdande med loca låten och waka waka

ni kan se fler bilder inne på hemsidan: http://ema.mtv.tv/photos


dags för skola..

då ska man snart sticka till bussen så det får bli ett snabbt inlägg.

skolan börjar, ska nog bli kul för jag har inte träffat min klass på snart två veckor, men dock ska det inte bli kul med alla läxor och prov och uppgifter osv. missade ett prov innan jag åkte till london, så måste plugga till det, sen ska vi analysera en film i psykologi där vi ska relatera till de olika psykologiska perspektiven och det är svin svårt, tycker jag iaf. menmen, får gå som det går.

aja, ska packa det sista, ska ha idrott nu, skridsko, där vi ska visa upp nu vad vi kan och få ett betyg. önska mig lycka till, eller så kommer jag komma hem med ett brutet ben.. hah!


överraskningsfest för isak

träna - hem och vila - fixa sig - till busst. och möta upp lite folk - hem till fille för att förkröka - hem till evelina för att samla alla - hem till isak för att överraska honom - festar loss - möter upp lite folk - hem till andreas - hem till simon - hem. 
haha, det var varit en lång dag och orkar inte berätta om den, men den har iaf varit jäkligt rolig och minnesvärd!  










gud vad jag är trött

gud, jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv.. eller jo, det kanske jag har men nu är jag liksom verkligen dödstrött. men det kan ju vara för att jag var på fest igår och kom inte hem förens vid tre och somnade inte förens vid fyra, sen skulle man upp klockan åtta för att träna, vilket betyder att jag bara fick fyra timmars sömn inatt, great!

ska nog lägga mig ner och sova en liten stund nu, sen får man väl ladda till ikväll där det också kommer hända lite festligheter. men nu säger jag godnatt för nu, vi ses igen om någon timme. puss


sita inlägg innan läggdags

ligger då i sängen och skulle egentligen ha sovit för länge sen, men eftersom jag har ont i magen och inte kan somna så är jag fortf vaken. och det är någon konstig känsla jag har i magen. en orolig känsla.. och jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt det.

nej, får väl krypa ner ordentligt under täcket och försöka värma mig för jag fryser också jätte mycket. har även sett en bit på filmen "tooth fairy". komedi, faktiskt riktigt rolig, andre gången jag ser den. orkade dock inte se mer av den nu, så sparar den till imorgon kväll eller något.

får även se vad som händer imorgon, har iaf bestämt mig att jag ska sticka och träna, sen ska antagligen jag och några tjejer träffas och planera lite inför sommaren 11' när vi ska åka utomlands. längtar som satan till det, hehe.


home sweet home

äntligen hemma!
gud så skönt det är att äntligen få ligga i sin egen säng, med sina egna stora mjuka kuddar, det har varit efterlängtat. men nu har vi iaf kommit hem, resan har faktiskt gått ganska snabbt, dock så var det beräknat att vi skulle vara hemma runt åtta, men eftersom vi tog ett litet stopp inne på bordershop så tog det längre tid än vad vi hade förväntat oss.

butbut.. ska hoppa in i duschen nu snart, sen packa upp lite från väskan, om jag orkar, sen blir det att sova. är super trött, även fast jag har sovit hela resan, nästan iaf. ska även njuta av allt nytt jag har fått med mig hem, är faktiskt ganska nöjd över mina köp och kommer uppenbarligen sitta och prova allt imorgon och se om det var värt att köpa det, om jag kommer använda det eller inte. men denna gången har jag faktiskt tänkt lite extra när jag shoppade, vad denna tröjan har passat till, kommer jag kunna använda den till vardags osv.. haha. lite töntigt kanske, men strunt samma. ibland är det ganska smart att tänka efter innan man köper saker för i slutändan kommer man bara ångra sitt köp. brukar vara så för mig iaf.

nej, kanske dags att sluta skriva innan man skriver en hel roman istället för bara någon mening med att säga att man är hemma igen. nu väntar jag bara på att duschen ska bli ledig sen är det min tur. bilder under resan lär nog antingen komma in ikväll, om jag orkar lägga in dem, annars kommer de imorgon.. eller någon gång under veckan när jag har lust att lägga in dem, heh.
natti folket, ses i drömmen

mys med te

sitter nu och myser och dricker citronte, väntar även på att klockan ska bli nio för då börjar en bra film på tvn. vi sitter även och ritar i målarböcker, hehe. känner mig som ett barn igen.

allt är färdigpackat nu, väskorna är ute i bilen och klockan två så ska man se till att vakna, sedan är det dags för den långa vägen hem.


särbarn


snart dags..

ja, då är det snart dags att sätta sig i bilen igen och åka den långa resa hem. på ett sätt så vill jag bara hem, men samtidigt så vill jag stanna här ett tag till. dels för den billiga shoppingen, hehe, sen dels också för att här är en sån härlig julstämmning. engelsmännen har redan satt upp en massa julpynt och spelar julsånger på gatorna, över mysigt och det får mig bara att längta mer till julen. frågan är nu, vad ska man handla för julklappar och till vem?

men sitter nu och kollar på OTH, väntar på att badrummet ska bli klart så att man kan ta en dusch, sen är det väl bara till att börja packa väskorna och ladda för den långa resan hem.
borta bra men hemma alltid bäst


shoppat slut de sista pengarna

detta blev inhandlat idag, hehehehehhe


fest klänning 140:-
kofta 110:-
halsduk 40:-
svart linne med lite "spets" 100:-
vitt linne 90:-
skjorta 80:-
leggins 80:-


hehhhee, niiice

1 november

kommer lite bilder från helgen










RSS 2.0