shopping!

Tränade imorse från åtta till tio, riktigt jobbigt att komma upp ur sängen.. men det gick tillslut. Vid ett åkte jag in till nova med matilda, efter en stund kom även hennes kille, hampus, och höll oss sällskap. Gick runt en ganska lång stund, hittade även några nya kläder som jag fick med mig hem, yes!

Hemma igen vid sex, nu sitter man och väntar på att nino ska höra av sig. Ska hem till honom ikväll, ska hjälpa honom med några saker sen ska vi även se filmen "The blind side". Filmen är baserad på en sann historia, såg trailern och ja.. det kom en tår. Undrar hur det kommer se ut under filmen, kommer sitta och böla medan tjockisen skrattar så mycket så han själv börjar gråta, glädjetårar dock, haha nej men, det är så det ser ut i mina tankar.


rösta är ni snälla!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


sleepover

Evelina nannar hos mig ikväll, vi såg brothers, filmen var inte riktigt som jag hade förväntat mig att den var och den hade det sämsta slutet någonsin.. nej men, det kunde ha varit bättre. Efter filmen orkade inte evelina gå hem så hon håller mig sällskap i natt. Tror även att jag hoppar träningen imorgon bitti, orkar inte gå upp vid sju för att sen träna vid åtta till tio. Sover hellre ut, sen tar jag igen träningen på kvällen.


i need a love song.

Tränade i morse, simmade ett långt pass, blev klar i god tid. Sen när jag kom hem fixade jag till mig, hämtade upp evelina och åkte in till malmö där vi även mötte upp jossan. Gick lite inne på h&m, sen mötte vi upp två killar för att köpa biljetter till fredag. Sen satte vi oss inne på bk och käkade och snackade ett tag, därefter fick vi kuta till bussen och nu sitter man här. Ikväll vet jag inte riktigt vad som ska hända.. får väl se.

Har blivit helt kär i en låt som evelina har lagt upp på sin blogg, i need a love song heter den. Helt mysig.


tjokissöndag.

Mötte upp katrine och evelina på nöjes, handlade glass, godis och chockladmouse. Sen cyklade vi hem till katrine och såg på en film som gick på trean. Mysigt, sen vid tolv stack vi hem.

 


the silence.

Då blir det en mysig söndag, ikväll ska jag träffa tjejerna och vi ska nog bara ta det lugnt med film och sånt tror jag. Annars har jag inte gjort så mycket idag, vaknade ganska tidigt för antingen så var det någon i familjen som satt och skrek eller så var det i mitt huvud? för sen när jag gick ut till storarummet där dem satt så var det helt lugnt.. så det måste ju ha varit i mitt huvud. Ganska läskigt faktiskt, men strunt samma. Gick upp, såg på upp, kollade senare på iron man, sen in i duschen, städa rummet och nu sitter man här och lyssnar på musik och sjunger själv med och tycker det låter gudomligt (i mina öron då!).


woook.

Igår hade ju matilda en tjejmiddag, stack hem till henne och fixade mig och hjälpte henne att fixa maten. Det blev wook, och den var riktigt stark, men faktiskt jätte god. Hon bjöd även på cheesecake, har aldrig tyck om det, men matildas var verkligen jätte god. Senare under kvällen rökte vi även vattenpipa och pratade jätte mycket, lärde känna tre härliga brudar. Mycket trevligt. Vid tolv stack vi till donkan och var där tills det stängde typ? sen hem och lägga sig. Var riktigt trött.. Nu bjuds det på lite bilder.














tjejmiddag.

Hoppade träningen i morse och hoppar den även nu på eftermiddagen. Snart ska jag hem till Matilda för att hjälpa henne med lite saker innan allt annat folk kommer. Hoppas verkligen att det kommer bli en lyckad kväll med en massa brudar.


trevlig kväll!

Stack hem till matilda vid fem, fixade oss senare tog vi bussen in till lund för att möta upp dem andra som skulle med och äta middag. Blev en mysig liten kinarestaurang som hade en otroligt god mat för ett bra pris också. Sen blev det en snabb titt in till donkan, därefter åkte jag, matilda och hampus hem till mig och tittade på alice i underlandet. Både jag och matilda tuppade av lite då och då under filmen.. men så kan det gå när man är trött och sliten. Men jag hade en jätte trevlig kväll och hoppas alla andra också hade det.

Imorgon blir det tjejmiddag, skojskoj. Ska även inom malmö för att möta upp katrine och så ska vi köpa present till tildisen. Tror nog att jag hoppar träningen imorgon.. men samtidigt så vill jag sticka ner och träna. Men är det bra och göra det när man är förkyld? jag menar, kan knappt andas genom näsan.. då kan det väl inte vara så bra? nej, tror inte det, så jag hoppar nog i morgon och sen tar jag igen allting under påskveckan.

Nu ska jag nog lägga mig och sova, är dö trött. Har varit det hela dagen också, inte lätt att börja 11.10 med bara en lektion, sen har man ingenting att göra resten av dagen. Dock så har det varit jätte fint väder idag, helt varmt. Men nu regnar det, och det blixtrade även till under kvällen, men det är bara för att det har varit sånt tryck uppe i luften. Men nog pratat om det. nu ska jag sova. Haj!


träningsnarkoman?

Är det inte meningen att man skulle typ dö efter ett spinningpass? Jag tyckte inte alls det var så jobbigt som jag hade förväntat mig att det skulle vara. Visst svetten rann från en, men det var inte så jobbigt så man ville ge upp. Skulle helt klart kunna göra det fler gånger, det var faktiskt kul. Något som jag rekomenderar.

Har även bestämt att jag ska ut och springa varje dag på påsklovet, förutom dem gångerna jag har morgonträning, vilket jag tror jag har varje dag? men jag ska faktistk försöka komma ut och springa lite. Behöver faktiskt det, sen ska jag också försöka gå på alla träningarna, om jag pallar.. haha.


grattis matilda!

Idag är det ingen vanligt dag, för idag är det Matildas födelsedag!

Det blir en snabbt tripp till skolan idag, bara en lektion, matte, känns egentligen itne så lönt, men jag behöver mattelektionerna. Efter det ska jag nog hem och bara ta det lugnt, sen vid sju ska jag på restaurang med tildisen, ska dira henne med några andra. Blir inte dk som planerat, men det är ju mysigare med restaurang och imorgon tjejmiddag, kalaskul!



happy for the moment

Jag är glad, vet inte varför, jag bara är det. Beror nog på det fina vädret, man blir alltid så himla glad när det är soligt och varmt. Love it!


våffeldagen!

Gud vilket underbart väder det är idag, verkligen. Det ska bara bli lite varmare så man kan börja gå i shorts. Började skolan klockan tio med engelska, ändå helt okej lektion. Efter det åt vi lunch sen satte sig jag och Michelle ute och räknade ikapp lite matte, sen satt vi bara och njöt av det fina vädret. Clara kom också efter en stund och höll oss sällskap. Senare vid två tiden åkte jag hem.

Nu håller mamma på att fixa pannkakor, när det egentligen är våffeldagen idag.. men hon orkade inte göra våfflor så det blir pannkakor istället, mums. Sen ska man bränna bort allting med hjälp av spinning ikväll. Första gången jag testar på det, möjligtvis att det är kul, men jag slår vad om att det är riktigt jobbigt!


nice guys finish last.


jag vill åka utomlands!

Jag vill så himla gärna åka utomlands i sommar, om inte tidigare. Jag och min familj brukar ta en trip till Rumänien rätt ofta för att dels hälsa på släkten men sen även för att sola och bada och bara njuta. Men det är så himla trist att åka till samma ställe varje år och göra samma saker. Hade varit kul med förändning. Se världen, ge det ett nytt perspektiv.


vad är intressant att läsa om?

Vad har man att skiva om egentligen, emilia vill att man ska skriva om "att jag gillar att sära på benen", knäpp är vad hon är. Men vad är intressant att skriva om? Ska man lägga upp en massa falskheter för att locka läsarna? Men då skriver man ju inte riktigt om sig själv, utan om någon som man vill vara. Det är väl inte bra? Man ska väl inte fjäska sig åt vänner eller läsare?
Så vad är egentligen värt att skriva om, mode, musik eller ge tips om bra uteställen? Visst, jag försöker hänga med det allra senaste som kommer ut i butikerna och även här på internet, men jag har inte orken till att leta upp en massa bilder från olika internet sidor, eller hitta olika designers och lägga ett gott ord för dem.
När det gäller musik kan jag säga att jag har bra koll på, jag hittar snabbt nya låtar som jag blir fäst vid, och även gamla låtar kan jag även falla för. Jag kan även säga att jag har en bra musiksmak och det är många som frågar mig om råd om musik och då ställer jag gärna upp. Brukar även lägga upp några låtar här på bloggen, men sen om andra gillar det, eller inte, är helt upp till dem.

Men som sagt, vad är intressant att läsa om?


oh no..

Igår bakade jag pepparkakor med ida, och jag tror nog att det blev lite för mycket, iaf för min del. För precis innan jag skulle ha massage så hände det en liten instident. Pinsamt.. sen senare under kvällen så hände det igen. Nu mår jag väl lite bättre, men jag känner mig fortf lite illamående, och jag hoppas verkligen inte jag har fått det som min pappa och min lillebror hade för någon dag sen.

Men iaf, matilda kommer hit en stund efter att hon har slutat skolan, vi ska nog bara ta det lugnt. Hoppar nog träningen ikväll, vill ju inte direkt lägga en pizza i vattnet om det nu skulle vara så illa.. men det är ju dock inte första gången, haha. Ska nog lägga mig ner och sova en stund nu. Ciao


trötter!

Eftersom jag har varit så speeded nu på eftermiddagen så tog verkligen kvällens träningspass slut på mig. Pressade verkligen mig till det sista idag och det är jag jävligt stolt över. Fick även några bra strechingövningar efter passet som är bra att kunna. Dock är jag inte så duktig med att utföra dem dagligen, väldigt slarvig när det gäller sånt.. kanske dags att bättra sig för att kunna utvecklas i sin simning?

Nu ska jag lägga mig, i morgon bitti väntar det sig ännu ett pass, får se hur jag känner mig i kroppen imorgon. Sen är det bara en lugn tisdag, där kvällens höjdpunkter är dating in the dark - DH - cougar town


musica!


justin bieber ft sean kingston - eenie meenie


mary j. blige ft jay sean - each tear


t-pain - reverse cowgirl


craig david - one more lie (standing in the shadows)


alexandra burke - broken heels


cheryl cole - parachute

vilken vecka!

måndag: skola - träna
tisdag: träna - skola
onsdag: lediga
torsdag: träna - skola - spinna
fredag - skola - dk - matilda fyller år
lördag: födelsedagsfest för matilda
söndag: njuta av att vi har lov nästa dag!

Ändå skön vecka, blir av med den jobbigaste dagen pga utvecklingssamtal. Vilket jag inte kommer ens ha för Katarina som vi har det med skulle återkomma med en ny tid, vilket hon inte har gjort ännu. Sen också för att vi slutar innan ett hela veckan + att vi slipper danska hela veckan, hade ingen idag heller för hon var sjuk tror jag? istället så satt en liten grupp ettor och bara snackade en massa strunt och var allmänt störda.
På engelskan hade vi betygssamtal och det visade sig för min del att jag behöver kämpa på nationella för att kunna få ett stabilt vg.. fuck! jag som tycker det redan är jätte svårt i engelska, för här förväntar dem sig att vi ska kunna ha ett större ordval osv.. fan ta anna-lisa som inte lärde oss tillräckligt mycket i högstadiet, hon bara gav oss en jävla massa papper som vi satt med hela tiden.
Mens en på idrotten hettade jag till igen, var helt hyperventillerad och sprang runt och höll på en massa, jag och Frida blev även klar med vår dans, hoppas nu bara vi kommer ihåg den också, haha.

Detta blev ett långt inlägg, eller ja, ett ganska så långt, men jag ville liksom bara skriva av mig lite. Kanske inte skriver något intressant men ändå, ingen tvingas läsa det iaf, haha. Nu ska jag äta lite, sen sätta mig vid tvn en stund innan träningen börjar.
Klart slut.


huvudvärk.

Gud vad jag har ont i mitt huvud. Det verkligen dunkar jätte mycket, men det kan nog bero på att jag har suttit vid datorn hela dan och haft på hög musik. Senare på kvällen stack jag hem till Nino för att hjälpa honom med hans historialäxa.. tog oss typ tre timmar att skriva fyra sidor på datorn. Dock så höll vi på med en massa annat samtidigt. Nu sitter jag här med Laban vid mig och tönten sitter och spelar cod, ska snart sticka hem hem, måste lägga mig och sova för att få bort min huvudvärk och imorgon ska jag även tävla så måste upp tidigt för Linnea kommer och hämtar mig halv åtta.

Måste även tillägga att Katrine är äntligen hemma! :D 


all i ever wanted.

var jätte stressad imorse bara för att jag skulle hinna med halv åtta bussen, mög. hela vår sovmorgon försvann bara för att vi skulle skriva ett kursprov som gick på typ två timmar. nej, men det gick väl bra. skrev ett och ett halvt ark. slutade vid halv ett med sista lektionen matte, mötte upp evelina på skolan, sen stack vi in till stan och tog en liten fika. kvart i två tog jag bussen hem med en liten tjockis (nino).

Runt sex sticker jag hem till matilda, fixar mig där, sen vidare till lomma och ha kalas kul. hoppas alla andra också får en trevlig fredagskväll, vare sig det är fullt ös eller om det bara är vanligt fredagsmys.


fryser som en gnu..

Tog det lugnt på träningen idag, dem andra simmade ett utmaningspass, som jag själv blev jävligt sugen på att simma sen, men samtidigt så.. nej. Jag och Amanda låg och bara simmade igenom, för jag hade jätte ont i ryggen efter idag, landade på en "pinne" med ryggen och fick jätte ont, sen sov jag också ganska dåligt inatt.. vaknade flera gånger och kunde knappt andas för näsan var helt täppt. Sen en lång dag i skolan, nej, funkade inte för mig, var helt slut i kroppen, så jag simmade ett genomsimspass. Hoppade även styrkan, stack och solade istället, riktigt skönt.

I morgon tar jag en fika med Evelina i Lund, sen på kvällen blir det troligtvis fest, taggaa!


trött och sliten..

Hade ändå kul idag med klasskampen och allt det. Kanske var lite drygt i början eftersom det inte var många som kände varandra, men spänningen släppte och det blev genast mycket bättre. Kan även säga att mitt team vann även utklädningspriset och om jag hörde det rätt så kommer det komma upp en bild på oss ute på stortorget i Lund? hm.. får väl ha lite koll imorgon och se om det har kommit upp något. Fick även en massa beröm för min utklädnad, lyckades nog väldigt bra med den antar jag, haha.

Nu är jag så himla trött, fortf ont i benen efter allt vi gjorde idag, satt knappt ner förutom när vi käkade och kollade på andras danser i slutet av dagen. Alla var jätte duktiga och ett stort grattis till team Grease som vann, Fritjof vann bästa individuella utklädnad och presation tror jag det var, så ett grattis till honom också :).

Snart dags att sticka ner och träna, efter träningen ska jag lägga mig och sola med Amanda, sen hem och slappa. Imorgon är det äntligen fredag igen!!


klasskampen - 10












i can't fight this feeling anymore..

Vanlig, tråkig skoldag. Efter skolan stack jag och några andra från klassen till "Jättekul" där vi skulle hitta lite saker till vår utklädnad. Hittade ingenting.. dem har typ allting men inte det man letar efter. Vad är det för något!? Nej, skoja bara. Stack in till 7eleven med ralle och johan efter det för att vi väntade på att ralles mamma skulle komma och hämta mig och honom. Nu sitter man här och typ.. bara väntar ut tiden. Fan vilket intressant liv jag har.. tycker ni inte det? Asså, något måste väl ändå hända snart, pallar inte detta mög.

Men linda har väl räddat mig dag, eftersom jag inte hittade mina shreköron som jag har letat efter så länge, så frågade jag henne om hennes lillasyster hade något, och BAM, så hade hon, om hon nu hittar dem bland hennes lillasysters saker så vill säga.


såhär kommer jag se ut imorgon, ohyeah!


where are you?


what can i do?

Får blir ett snabbt inlägg innan jag kilar ner till bussen. Blir en lång dag i skolan idag, hoppas dock att det kommer gå fort. Sista lektionen är danska och den brukar ändå vara hyfsad ball på onsdagar. Sen blir det en snabb titt inne på en leksaksaffär för att se om det finns Shrek öron där, annars får någon som går i malmö fixa det till mig inne på Butterick's, eller så får jag åka in själv och köpa.

Men nu ska jag dra, haj!


käätie!


09, när vi var och grillade i lomma med nikita och linnea.
miss you babe, come home!

träningsvärk..

Hej träningsvärk.. har ont i hela kroppen, kan knappt röra på mig. Aja, efter skolan stack jag och Johanna till en utklädningsaffär där hon köpte ett par vingar och jag köpte kroppsfärg som vi ska använda på torsdag då vi ska ha klasskamp. Sover nog också hos Clara från onsdagen till torsdagen, så att hon kan hjälpa mig att måla mig och även för att jag ska slippa skämma ut mig för alla andra som tar bussen samtidigt som mig :).
För er som inte vet så ska jag klä ut mig till Shrek, tänkte att han var lättast att klä ut sig till!


redo för sängen.

Då är man ny duschad, sängen är ny bäddad, tänderna är borstade.. ja, då är jag redo för läggdags.
Godnatt.


sleepy sunday.

Har varit jätte trött hela dagen, var ute och gick en lång runda vid tre tiden. Lite kyligt, men det var otroligt skönt. Vädret var helt fint, man riktigt känner hur våren är på väg. Hoppas iaf att det börjar bli lite varmare mot påsk. I morgon börjar skolan igen.. och det är bara två veckor till i skolan, sen är det påsklov, därefter går vi tio veckor till sen är det sommarlov. Åhh, gud vad skönt.

Veckan som kommer så ska vi förhoppningsvis få reda på vårt engelskprov som vi gjorde i torsdags förra veckan. På torsdag ska vi ha en klasskamp så måste hitta utklädningskläder, ska klä ut mig till en karaktär från filmen Shrek, någon som har tips och kläder som dem kan dela med sig? Och sen ska jag även tävla i helgen.. och jag har lovat mig själv att jag ska gå på varenda träning denna veckan, och det ska jag fatiskt. Förutom på tisdag då jag inte tränar.


vårkänsla.

I morse när jag vaknade upp så var det den blåa himlen det första jag såg. Även om det blåser och är lite så kyligt så är det ganska skönt ute. Hade tänkt gå ut och gå en lite runda, behöver bränna bort allt det som jag fick i mig igår.

Jag vill skänka en kärlekstanke till Nikita som ligger inne på sjukhuset och mår jätte dåligt, önskar dig all lycka i världen och hoppas att du blir frisk snart.
Sen vill jag även skänka ännu en kärlekstanke till Katrine som är utomlands och antar att hon just nu ligger på stranden och steker i solen och har jätte varmt. Avundsjuk till max.


melodifestivalen.

Var hemma hos Ida igår med Clara, vi åt tacos och väntade på att melodifestivalen skulle börja. Vid åtta satt vi bänkade i soffan med en massa godis, chips och chocklad på bordet, mums. Jag är egentligen inte ett fan av melodifestivlan, men denna gången var det faktiskt bra låtar och jag ville definitivt att Darin skulle vinna med sin låt "you're out of my life". Men som vanligt så blir det aldrig som jag vill.. mög. Gick ut en stund för att få lite friskt luft. riktigt skönt. Sen in igen, såg Bruce den allsmäktige och någon annan film, sen vid två cyklade jag och Clara hem. Somnade inte försen vid fyra.. nice!








parteey!


inna - hot


tom pulse - cuando


inna - amazing


klaas - feel the love

Ger lite tips på lite partylåtar, har rätt många listor på min spotify som är fulla med pepplåtar till fester. Säg bara till om ni vill ha någon lista, för kan snabbt fixa den bästa!

i gotta get you out my system somehow..

Åkte in till Malmö med Ida, gick till malmös prylmarknad, kollade runt lite där. Dock så fick man damp på alla som knuffades och tafsade.. Var hemma igen vid halv tre, satte mig vid tvn och kollade på en riktigt gammal film som väckte en massa minnen, "crossroads" heter den. Britney spears är med i den, när hon var ung och snygg!

Om ca en timme kommer Clara hit, har städat rummet och allt sånt nu, så det är fint när hon kommer. Eller ja, jag har iaf damsugar, allt som låg på golvet ligger just nu i sängen.. Sen när hon har anlänt sticker vi och handlar godis, sen hem till Ida, ska äta middag hos henne, tacos, sen ska vi kolla på melodifestivalen. Kul!


malmö.

Fick snabbt fixa mig i morse, för snart kommer ida och hämtar upp mig och vi drar vidare till malmö. Ska till källarn för att handla smink osv. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer..

Något annat som jag har missat idag var träningen, gött. Försov mig igen, ställde klockan, men råkade visst somna om igen, vafan.. detta är inte första gången det händer. Nu måste jag snabbt fixa det sista innan idisen kommer, sen får man peppa för schlagerkväll!


snabbt inlägg.

Det får bli ett snabbt inlägg, mötte upp evelina på nöjes, handlade godis, stack hem till henne, väntade på att nino, katrine och marcus skulle komma. Efter en liten stund har alla kommit och vi sätter på filmen "utan spår", bra men hemsk och väldigt creepy. Efter filmen stack katrine och marcus, jag och nino stannade kvar men vid tolv gick vi också. Gick inom katrine för att hämta lite saker och även för att säga hejdå, för hon åker utomlands, lämnar kalla sverige och åker till gran canaria, fuskis. Men kommer sakna henne jätte mycket!
Sen följde jag nino en bit på vägen och sen cyklade jag hem..

Nu är jag iaf trött, och hungrig, och har ont i magen och ja.. dags att lägga sig. Godnatt.


take me higher.

Äntligen är det helg igen, och denna veckan har gått riktigt snabbt, men man gick ju bara tre dagar, nice. Men det har känts som en helt vanlig vecka.. aja. Ikväll blir det troligtvis fredagsmys hemma hos evelina. Sen imorgon blir det schlagerkväll hos ida med clara. Ska fixa tacos till middag, sen blir det godis, chips och en massa annat onyttigheter + melodifestivalen. Kanske inte direkt världens största fan av det, men denna gången går jag med på att kolla på det.

Lite tråkiga nyheter har jag också att meddela, min minsta lillebror sitter hemma och har blivit magsjuk, stackarn. Var uppe hela natten och spydde en hel del. Dock så gör jag allt jag kan för att inte bli smittad, håller mig borta från honom nu tills han blir frisk. Snäll syster jag är va? haha ;)


krya på dig gubben lilla


criminal minds.

Man kan inget annat än bara älska det och idag var det verkligen sjukt. En kvinna som tog kvinnor och sövde ner dem med något så att det inte kunde röra sig, men de hade fortf synen, hörsel och känseln kvar och kvinnan behandlade dem som dockor.. sick. Men som vanligt så är Reid favoriten och löser det hela, ha-ha. Så nördig jag låter, butbut.
Träningen gick också super idag, emilia är lika stimmig som vanligt om inte värre idag? men dem som känner henne vet om att hon kan vara knäpp och en aning udda av sig, inte sant? haha


til it happens to you.

Har faktiskt varit duktig idag, har räknat matte, hemma, för första gången sen jag började ettan, i think? butbut, nu ligger jag iaf inte efter längre och det var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara.
I morse var det riktigt stressigt för min del, vaknade ca 20min innan jag skulle ta bussen, jag råkade sätta alarmet på kvart i sju istället för en timme tidigare, tur att mamma kom in och väckte mig. Skrev prov efter specialidrotten, vill inte ha för höga förväntningar, för jag kommer säkert faila stort på detta provet..

Snart dags för träning igen, så får väl packa väskan nu snart. Ska nog bli intressant träning idag, efter det man fick höra igår.. haha.


waving flag.



when i get older, i will be stronger, they'll call me freedom just like a waving flag.

always running out of time.

Vanlig dag i skolan, rolig att se alla igen efter denna långa helgen. Kom hem tidigare idag i med att vi bara lyssnade på en liten föreläsning på danskan, fick kakor sen tog jag och rasmus bussen hem. Väl hemma somnar jag framför tvn i två timmar, sen får jag panik och sätter mig och pluggar engelska. Blev dock inte mycket pluggande, för datorn är igång och jag håller på med en massa annat då.. ajabaja! Nu har jag iaf suttit en bra stund, och grey's börjar om ca tio minuter, så intar min plats i soffan nu.


what a day..

Mycket som har hänt på en och samma dag och jag vill börja med att be om ursäkt, personerna/personen som vet vad det handlar om vet att det är åt henne. Jag överreagerade och lät det gå för långt.. men jag har fått ut allt som jag hade velat sagt och velat höra så det känns bra nu.
Stack ner och tränade, simmade i en timme, gick sådär. Känner mig inte alls engagerade längre, bara tråkigt nu. Efter träningen stack jag hem till Matilda, kollade på dh och cougar town med henne, hampus, claudia och hennes systrar, en mycket underhållande kväll. Mycket skratt och ja.. knäppa saker.
Nu sitter man här och vill inte att morgondagen ska komma, vill inte gå i skolan, vill ha lov, sommar! och nästa vecka ska vi ha klasskamp, vi ska klä ut oss, har temat disney så får väl bli typ musse pigg eller någon, johanna vill att vi ska klä ut oss till prinsessor, är inte alls förvånad att hon vill det.. Men får se, ska nog bli skoj.



doing things differently makes something exceptional in an absolut world.

Tom på ord, tom på tankar och tom på känslor. Kanske hjälper om jag sticker ner och tränar, får annat på tankarna, tror faktiskt inte det kommer hjälpa. Men, bättre det än att jag sitter här och.. gör ingenting. Bara tycker synd om mig själv. Innan idag for det igenom mig en massa hat, sorg och besvikelse men nu är allting som borta.. sorgen finns kvar, det känner jag. Men ilskan och besvikelsen har försvunnit för stunden, jag räknar med att den kommer komma tillbaka senare under dagen/kvällen. Så jag varnar redan nu, brister det så var inte i närheten för vem vet vad som kan hända, dem som känner mig vet mycket väl att jag egentligen är en person som inte kan vara arg, men blir jag arg då blir jag riktigt arg.


superwoman.



Sitter och pluggar engelska, orkar egentligen inte. Är så himla trött på allting just nu, är helt slut i kroppen, även om jag har vilat nu i två dagar, helt slut i huvudet, orkar inte tänka mer, det är allt för många tankar som flyger runt där uppe.


internationella kvinnodagen.

Idag var det internationella kvinnodagen och idag kom även pappa in i mitt rum och gav mig en liten bukett blommor och jag vill även säga tack till min mamma som är den hon är till mig, även om hon kan vara en riktig pain in the as så älskar jag henne lika mycket, och uppskattar verkligen allt hon gör för mig, även om jag kanske inte visar det, men det gör jag verkligen. Hon har offrat så mycket för att vi ska kunna kännas oss trygga, speciellt från det som hände för flera år sedan när jag var pytteliten. Tackar verklien för det, för om inte det hade hänt hade jag inet varit den personen som jag är idag.


film/spel kväll.

Stack snabbt hem till Johanna, sen vidare till city gross där vi även mötte upp Jossan, handlade lite gott gott och därefter cyklade vi snabbt hem till Jossan, och satte på film och åt våra jordgubbar som var doppade i chocklad. Efter filmen spelade vi även lite buzz, och jag kom sist, haha bull läge.


skönt med ledighet.

Riktigt skönt att man är ledig nu i två dagar till, men mindre skönt att jag vaknade så tidigt och inte kunde somna om. Men jag gick upp och såg g-force med min lillebror, filmen var ändå bra och rolig, men ni känner ju mig, jag älskar disney filmer, häromdagen såg jag lilla sjöjungfrun också, iih minnen.

Men iaf, idag ska jag försöka läsa ut en bok och skriva om den också, Intet heter den och den är faktiskt riktigt hemsk.. handlar om en kille som helt plötsligt säger att ingenting har en betydelse och så ska en grupp med barn bevisa det för honom genom att göra en hög full med betydelse, och i högen finns det allt från gröna skor till ett avhugget hund huvud.. faktiskt ganska hemsk att läsa men bra är den. Sen blir det även att plugga engelska, prov på torsdag.


bäst att hålla det man lovar..

Blir faktiskt lite småsur när man inte kan hålla det man lovar, eller passar tider osv.. inget illa menat men det är faktiskt lite respektlöst. Lika bra att göra saker och ting redan från första början istället för att dryga ut det, för annars kommer det aldrig blir gjort.

Aja, nu har jag iaf fixat det första avsnittet cougar town imed att jag missade den innan och håller även på att vänta på law abiding citizen, det var några stycken som tipsade om den filmen så får väl se om den är bra eller inte.


inte som planerat..

Det var tänkt att Evelina skulle komma tillbaka hit och att Matilda också skulle komma över en stund, men nej, så blev det inte. Matilda kände sig inte så bra, krya på dig snäckan. Sen Evelina är så himla seg så klockan bara tickar iväg.. aja, så kan det gå. Hunnit iaf att göra lite läxa och det är så himla otroligt skönt att man är ledig både på måndag och tisdag nu i veckan!


flying solo..

Då stack man till mama rosa med Nino och Evelina, delade pizza med Nino medan tjockisen själv tog en hel för sig själv. Sen var det även några gubbar som var helt cp och såklart så var jag tvungen att sköta allt snack, dem andra två satt helt knäppt tysta och sa ingenting.. tänkte bara "hjälp mig.." hela tiden. ha-ha

Senare drog vi hem till mig och fjantade oss ett tag, mamma var också snäll och bjöd på marrängswisch eller hur det stavas.. gott var det iaf. Sen drog båda två hem, men Evelina kommer tillbaka för att lämna min bas, sen kommer hon antagligen också stanna här och ta det lugnt, Matilda kommer också, i think. Ganska skönt att man långhelg, är ledig både på måndag och tisdag, skönt.

aaartrrrgghh kom precis på att gossip girl har börjat, har pågått nu i en haltivmme, så sätter mig vid tvn nu en stund och kollar klart det sista. Haj


hangover söndag..

När jag kom hem från Evelina i natt så somnade jag direkt, vaknade igen vid halv åtta helt pigg. Jag tänkte "detta kan inte vara sant.." men jag lyckades lägga mig rätt igen och somnade om. Vaknade igen vid tolv, åt frukost, kollade på Vasa-loppet med mamma, Jörgen Brink vann detta året och minns inte riktigt vad tjejen hette som vann, menmen, grattis till dem iaf. Sen kom även Emelie på besök, trevligt. Pratade med henne ett tag och nu ska jag snart ner till mama rosa och äta pizza med Evelina och Nino. Skriver nog senare igen, haj!


lyckad fest igår.

Eftersom Evelina hade ff så fixade hon en fest, dock så fick jag och några andra sticka hem till henne lite tidigare för att plocka undan saker och plocka fram glas, stolar och fixa musiken. För Evelina skulle inte komma hem försen efter nio och då var vi snälla och erbjöd oss till att hjälpa till innan. Men efter nio började det droppa in folk och sen kom det fler och fler, väldigt trevligt. Fanny och jag hade as ballt, den knäppisen. Lite senare under kvällen bjöds det på shots och jag måste nog säga att jag är rätt mesig när det gäller sånt och Isak tror sig alldeles för mycket.. Men jag vill tacka alla som var där igår, det var riktigt kul och nu bjuds det på lite bilder.














i love music


Blev tipsad av Matilda om låten, lyssnat på den tre gånger och är redan dö kär! ♥


är det ett skämt eller?

Jag kollade runt lite bland olika bloggar och så gick jag in på gossips.se för att läsa om det senaste skvallret och till min förvåning hittar jag en person som skämmer ut sig en hel del. Kallar sig själv för den största och bästa bloggerskan och säger att det inte är lönt att gå i skolan när man har en så "stor" blogg. Varför kasta iväg sitt liv? Jag menar, hur stor chans har man till att bli en lika stor bloggare som dem andra? Varför kasta iväg den chansen man har att gå i skolan och kunna bli något? En flicka som är lika gammal som min bror och går även i hans klass.. Jag har ingenting emot att man bloggar och skriver saker som man är intresserad av och ser fram emot, men att skriva att man är en av de största bloggerskan i sitt s k område och även skriver "alla vill vara som mig, lika snygg och stor" och blablabla, jag tycker synd om personen då. Vad händer om ens drömmar om att bli en lika stor bloggerska som Kenza eller blondinbella går i kras? Då har man slösat bort skolan, man har slösat bort sitt liv och man har ingenting kvar efter det. Tänk er för innan ni skriver något dumt..


bilder från gårdagens match.














sweet saturday

Sitter nu och taggar med pepplåtar och hoppas på en riktig ös kväll.
I går kom jag inte hem försen vid halv fem, slutar egentligen halv ett på fredagar, men eftersom det var superbowl så drog det ut väldigt mycket på tiden. När jag kom hem skickade mamma iväg mig igen för att handla saker som hon hade glömt. När jag var hemma igen började hon fixa maten och som vanligt så är mammas mat den godaste som finns.
Senare under kvällen dök Katrine och Maritza upp, lite senare kom även Evelina och vi stack till nöjes och handlade godis och ben & jerry, mums. Sen satt vi bara och snackade ett tag. Katrine och Maritza gick vid halv tolv för att de skulle hinna med sista bussen till Trelleborg. Evelina och jag satte igång en film och som vanligt så lyckas jag somna.. och stackarn får sitta i sängen och kolla film själv. När filmen var slut, vid ett ungefär, cyklade den lilla tjockisen hem och jag satte på en ny film för att kunna somna, men det gick inte. Utan jag satt uppe till tre tills filmen var slut.. sjukt, var helt pigg.

Men som sagt, nu sitter man här och lyssnar på en massa låtar och hoppas på att det kommer bli en underhållande kväll!


lund super bowl.

Lund super bowl är ett av Sveriges största gymnasiearrangemang, där Polhem pirates möter Spyka Wolfs. Förra året vann polhem med 2-0 och detta året tog dem åter igen hem segern med 6-2. Både tjejerna och killarna var riktigt duktiga och där var verkligen fullt ös bland publiken, en massa skrik, sång, ramsor m.m. där fanns även några som sjöng, två killar som jag tyvärr inte kan komma ihåg namnet på.. Men dem var helt okej. Men det var verkligen något som man kommer minnas och hoppas att nästa år blir lika bra om inte bättre! Både film och bilder kommer läggas upp någon gång, har dock inte så många bilder från matchen, men jag filmade iaf i början när båda lagen sjöng mot varandra.
Polhem Pirates, segrare!


ny design.

Som ni ser så har det blivit en förändring i min lilla blogg, vill tacka Emilia för det, det är hon som har fixat designen. Jag vågar själv inte sätta mig in och börja kladda i designen, för jag lyckas aldrig bli nöjd, eller så blir det bara helt misslyckat, så jag låter alltid andra ta hand om det.

Annars har jag inte gjort så mycket under dagen, mest tagit det lugnt. Hoppade träningen och årsmötet, tror inte jag missade något speciellt, tror heller inte att så många var där bland simmarna förutom dem små. Så jag stannade hemma och tog en lång varm dusch vilket var väldigt uppfriskande och just nu sitter jag och väntar på att mina filmer ska bli klara, har fixat Taken, som jag blev rätt sugen på att se efter att Amanda tipsade om den på hennes blogg och även en gammal goding, Remember the titans som jag inte har sett på jätte länge och blev riktigt sugen på att se den nu. Men nu ska jag lägga mig i sängen och troligtvis läsa ut min svenskbok (om jag klarar av att hålla ögonen öppna) annars blir det väl att man spelar sudoku på mobilen, ha-ha.


stay in my life.


årets första...

... blomma


förkyld..

Tränade lite i morse, simmade dock bara halva passet, kände mig inte alls bra nu när jag är mega förkyld.. Därefter hade jag bara engelska sen stack man hem. Har inte gjort något mer idag, bara tagit det lugnt framför tvn med mamma. Hoppar träningen nu på kvällen också, inte lönt att gå dit när man vet att man inte kan prestera sitt bästa. Orkar nog heller inte gå på årsmötet, lönt att gå dit när det är samma sak varje år, först går de vuxna igenom vad som ska hända under året och vad som hände förra året. Inget som vi ungdomar behöver medverka i, eller vi kan ju, men det är inte direkt någon som lyssnar. Vi som är äldre går väl dit för matens skull, inte sant? Jag gör det iaf.. De små går bara dit för att få sina priser och känna sig stolta, hurraaay..


lång cykelrunda.

Stack hem till Evelina en liten stund för att prata med henne om lite saker, it will be okey darling. Stannade där inte alls länge, för hon skulle vidare och träna, så jag tog en extra lång cykelrunda hem. Cyklade dock förbi mitt hus utan att jag märkte det, sen när jag var förbi så fortsatte jag och cykla, orkade inte vända om, så man kan säga att det var min träning för dagen. Nu ska jag joina tvn och tagga inför grey's!


en helt vanlig onsdag.

Hade sovmorgon som vanligt, kom till skolan, första lektionen matte, sen var det mid-h där jag och Michelle äntligen fick redovisa vårt arbete, fick ett vg på det, dock så hade jag för mycket information och grammatiskt talfel? öh, what? aja, nöjer mig med det iaf. Sen hade vi typ svenska i en kvart sen stack alla, cp.. haha. Sen hade vi danska där vissa låg och sov, andra skrev prov och andra bara fanns där för ingen anledning, så det var inte direkt någon seriös lektion det heller. Sen kom även Rasmus snälla mamma och hämtade mig, honom och Pontus och nu sitter man framför datorn, inte direkt förvånade va? Jag är en riktigt datornörd, måste skärpa mig med det. Ska egentligen ha träning ikväll, men jag ska inte träna pga halsont och hosta, så vilar idag.
I morgonbitti kommer vi ha träning igen, och då är det tjejernas os-pass som vi ska simma. Sen hoppar jag träningen på kvällen och går till vårt årsmöte istället. Sen på fredag hoppar jag träningen igen, haha gött.

Ikväll är det äntligen greys, ååh, gud vad jag längtar!!!!


riktig vårkänsla.

Gud vad fint väder det har varit idag, eller det är det fortf, bara att det är lite små kyligt. Men solen har varit framme och det har inte kommit en enda snöflinga. På väg mot bättringsvägen kanske? Gillas starkt, gick utan vinterjacka idag, verkligen framsteg.


numero uno.

Jahapp, då har man sett dh, och som vanligt slutar det med att jag sitter och storbölar framför tvn.. but i can't help it, har faktiskt väldigt lätt för att börja gråta för filmer/serier. Speciellt om det är känsligt, haha.
Nej, men jag tror faktiskt jag ska lägga mig, har varit en lång dag för mig. Behöver vila lite.


desperate housewives ikväll!

Då ska man tagga inför kvällens tv tittande, desperate housewives har säsongspremiär idag klockan nio och i morgon börjar även grey's anatomy, det får man heller inte missa. iiiih, längtat som fan till detta. Nu ska jag sätta mig vid tvn med en kopp varm te, för jag känner att jag börjar få ont i halsen.. inte alls bra.


you're out of my life.


we crawl til we can walk again.

Vaknade vid kvart över fem imorse, åt frukost, gjorde mat till efter specialidrotten, packade väskan sen stack jag till bussen som egentligen skulle komma kvart över sex, men icke, den kom halv sju istället. Så både jag och Jossan blev lite sena, men vi hann iaf innan vi hoppade i vattnet. Vi skulle simma killarnas os-program som ligger på 6000m, jävligt glad över att jag klarade hela programet, med tanke på mina axlar. Men det gick hur bra som helst. Men snacka om att jag var trött efter det, så på lektionen höll jag på att somna medan de andra redovisade sina projektarbeten, i morgon är det min och Michelles tur.. nervöst, men ändå inte.

Tog bussen direkt hem och satte mig vid tvn, åt även lite och nu kan jag inte sluta längta tills ikväll då desperate housewives börjar, iih love it!
En dålig nyhet är väl att jag har börjat hosta och har fått lite ont i halsen, kände av det i morse när jag vaknade, men efter träningen blev det lite värre, tror även att jag har fått lite klor hosta, hoppas det inte blir långvarigt, orkar inte att vara sjuk igen. Men på ett sätt är det skönt, man får vila lite.


snabbt inlägg.

Haha, hade en riktigt dålig dag idag efter skolan, eller det började lite smått igår, men ändå. Sen blev det inte bättre att vår tränare nästan dödade mig och Amanda på träningen idag. Riktig upplevelse, har inte direkt fått en utskällning av någon förutom mina föräldrar, så det var nästan lite roligt. Dock lite överdrivet i slutet med att skicka upp oss, kunde lika bra ha gett oss en chans, och varför förvänta sig att två personer som simmar ben ska klara av samma startid som dem andra som simmar sammansatt, knas!!

Men nu ska jag lägga mig, imorgon börjar man fan kvart i sju, vilket betyder att vi måste ta bussen tio över sex, vilket betyder att jag måste upp fem imorgon. Så godnatt!


jason derulo







smakprov från hans album, dem som har spotify kan lyssna på hela hans album där.

en ny start på veckan..

Då har man börjat skolan idag, gud vad jobbigt det var att kliva upp från sägen imorse, tog verkligen kol på en och i morgon kommer det bli ännu värre för då måste man gå upp vid fem för att sedan ta bussen nångång vid sex för att man ska hinna till sin specialidrott som börjar kvart i sju, är det normalt att börja så tidigt?
Men iaf, annars var dagen helt okej, samma gamla, galna klass man kommer tillbaka till. Saknat alla därirån♥
Oliver berättade även en hemsk sak som hände under hans Italien resa, där en person hade hoppat ner från en bro mitt framför en lastbil och dött, och han såg hela händelsen.. riktigt hemsk. Hade jag sett någon ta självmord mitt framför näsan på mig hade jag mått psykist dåligt!

Men iaf, efter skolan lagade jag nudlar till mig själv, satte mig framför tvn och somnade i någon timme. Riktigt skönt, snart är det även dags för träning.. blö.

En annan grym nyhet är väl att Jason Derulos album har släppts inne på spotify, snacka om att jag älskar honom och hans låtar, sitter just nu och dunkar och njuter, iiih, love him!


RSS 2.0